Борисов от Facebook: Ще работим за добрия социален статус на военните!

Премиерът поздрави "момчетата и момичетата", които ни пазят
6 май 2017 11:40,
60
Борисов от Facebook: Ще работим за добрия социален статус на военните!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Ще направим всичко възможно момчета и момичета, които пазят небето, морето и границите ни, да имат по-добър социален статус.

Това написа премиерът Бойко Борисов в специално обръщение по повод Деня на Храбростта и празника на Българската армия в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
"Честит празник на всички храбри българи, на славната ни армия, на всички момчета и момичета, които пазят небето, морето, границите ни. Поклон пред техния труд, мъжество, героизъм и себеотрицание", пише премиерът.

Борисов отбелязва, че днес е и един от най-хубавите християнски празници - св. Георги.
"Честито и на нашата православна църква и на всички именници, които носят това славно име. Да са ни живи и здрави и още веднъж честит празник. Бог да пази България", пише премиерът в своето празнично обръщение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Silvia преди 6 години
Niama zashto Bog da ja pazi sled kato ti go pravish:)
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 13000 години най- големите поразии в армията са дело на ГЕРБ. Те са ненадминати в борбата срещу военните!!!Това да ти е ясно МУГРО
39
0
 
7
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
БОКИЧ ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ РАБОТИШ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ!
38
0
 
10
 
! Отговори
пародия преди 6 години
Ако изобщо имаше действуващ генералитет отдавна мутрата да е в затвора ,а в държавата да е въведен полицейски час .Крадците арестувани и растреляни.Проблема ,е че нито има истински военни нито има родолюбци сред тях Военните ни не струват и жълти стотинки след като 25г една мутра не могат да свалят.Палячовци в униформа маршируващи на стари лаври -Пародия .
37
0
 
9
 
! Отговори
Менте преди 6 години
Картонения генерал защо е на свобода още....този картонен генерал-Асвалт паша трябва да е доживот в затвора с своите славни крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ за Геноцида над народа и за огромните щети
36
0
 
13
 
! Отговори
един от стадото преди 6 години
Мутрооооо стига с тоя Фейсбук,а излез от крадливия и корумпиран катун София и виж истинската действителност на бедното,болното,изчезващото се стадо...,...
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още колко по 27 години трябва да минат ,за да разберете ,че в Бг трябва да има редовна Армия !Подсигурена,попълнена и боеспособна !Изобщо не ме интересува ,дали ще има ..депутати !Де -ПУ -та -ти !!
34
1
 
11
 
! Отговори
алпинист преди 6 години
разкарайте мутрата от сайтовете.
33
0
 
13
 
! Отговори
Даола преди 6 години
Добре ще ни опазят, ако 2000 000 българи са с доходи под прага на бедността!
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как Ще работите?
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко,Бокоооо,ти една граница не можеш да опазиш от мигранти,как ще я опазиш от военни?Да ни пази господ,че на теб не може да се разчита.Ти си по санирането и магистралите.Там хвърляш милиардите,а армията-кучета я яли.
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинският генерал сред военните,а фалшивия във фейсбук.Той не може да понесе камерите да бъдат насочени към друг,а не към него.
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече трябваше да работите, откога ще почвате работа ?
28
2
 
15
 
! Отговори
Безработен преди 6 години
Бойко прави заплатата 1500 лв че "бизнисмените" се оплакват от липсата на кадри....... няма време.
27
2
 
16
 
! Отговори
bivsh преди 6 години
Боко и на полицията че на тях се крепиш бе
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах какво точно беше това, което наблюдавахме с толкова напъни от двамата водещи на БНТ да му придадат някаква тържественост.Защото Парадът, истинският е след три дни. Всички знаят къде.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много смешен и много жалък беше Тиквата на парада като започна да козирува на гола глава и с разкопчано сако, от което се показваше тлъстият му корем.Оставям това настрана, но не стана ясно като какъв точно козирува ?Може би пак се вкарва в някакви детски филми ?
24
1
 
19
 
! Отговори
ДА ТИ СЕ НЕ ЗНАЕ преди 6 години
ЩО ЛИ ДА НЕ ВИ ДРЪПНА ЕДНА ЗДРАВА ЛЪЖА ЗА ГЕРГЬОВДЕН? КОЛКОТО ЩЕ ВИДЯТ 300 ЛВ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ДАСКАЛИТЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ 2 ПЪТИ, ТОЛКОВА И ВОЕННИТЕ ЩЕ ВИДЯТ ПАРИ. НЯМА КАК ДА ОТКРАДНЕ ОТ ТЯХ, ЩОТО РАДЕВ ЩЕ БДИ. ДОСТА ДОБРЕ ОБЯСНИ ЗАЩО СЕ НАМИРА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ АРМИЯТА. ВИЖ КАРАКАЧАНА И ТОЙ СИ Е БАШ МОШЕ И МОЖЕ ДА СЕ СДРУЖАТ С БОКО, ЗА ДА КРАДНАТ ПО НЕЩО. И ДВАМАТА ЗНАЯТ КАК ДА ПИПАТ ПТ ДЪРЖАВНОТО.ИНАЧЕ БОКО ПАК СИ ПРАВИ ЛАЙ НЯН ПР. НЯМА ОТЪРВАВАНЕ.
23
2
 
18
 
! Отговори
naco преди 6 години
С ,АГЕНТИТЕ на ДС ли ,ще сторите това ,другарю Борисов?!
22
1
 
11
 
! Отговори
Социален преди 6 години
Какво точно е социален статус? Статус- що е то? Такава дума няма в Българския речник, ама нали се правим намодерни забравяме дори родния си език.