ГЕРБ се захваща с мажоритарния вот – още идната седмица

Цветанов в носия и с калпак въртя чеверме в Златоград
Обновена: 6 май 2017 15:01 | 6 май 2017 14:49,
100

Снимка: Facebook


Първият законопроект, който ще бъде внесен в началото на следващата седмица в 44-то НС, е законопроектът за мажоритарната система, заяви пред журналисти в Златоград Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ, цитиран от БТА.

Според него по този начин ГЕРБ ще изпълни поетия ангажимент още в края на 43-ия парламент, както и обещанията по време на предизборната кампания. "Не знам дали ще намери съответната парламентарна подкрепа, но ние сме длъжни да опитаме", допълни Цветанов. По думите му проектът предвижда въвеждане на изцяло мажоритарна система.

Като втори законопроект се предвижда законът за концесиите, който според Цветан Цветанов е изключително важен.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе е гост на традиционния Празник на златоградското чеверме. Фестът, който ще се проведе днес и утре, е част от тържествата, посветени на 240-тата годишнина от рождението на местния закрилник Делю Хайдутин.

Цветанов изрази радостта си, че е в Златоград именно на 6-ти май-празникът на българската армия, заобиколен от хиляди хора в български носии. Самият той бе облечен в родопска носия, ушита му в Златоград, информираха от пресцентъра на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че Гергьовден е единственият общ празник за всички балкански народни, без значение каква е религията им. “Всички български граждани, които обичат родината си, трябва да бъдем единни. Много е важно в тези трудни времена страните в Европейския съюз да намерят пресечни точки за отстояване на национални каузи. Трябва да се говори повече за духовност, отколкото за политика”, посочи Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
7
 
! Отговори
Буден гражданин преди 6 години
Цецо, тоз простия народ закон не го лови. Каквото и да правите то е ясно - *** народ, слаба държава. Ако не вярваш, прочети коментарите по-долу и ще се увериш за каква простотия иде реч.. :)
57
0
 
17
 
! Отговори
Христо, Революция преди 6 години
Г-н Цветан Цветанов, 51 годишен, роден в София, завършил спортно училище, уреден да работи шофьор на Държавна Сигурност, комунист .Работи с г-н Бойко Борисов дълги години в мафиотската им група.Назначен от г-н Борисов за министър на полицията, през този период закупува десет апартамента за по 100 000 лв., при заплата годишна 12 000 лв. Съден за покровителстване на мафиотски групировки в България.Осъден с условна присъда.Този индивид, вкарва ЗАКОНИ ???Върти чевермета, клоунада пълна !
56
1
 
10
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Цветанов да внася законопроект за концесиите ми звучи като Галеви да внасят проектозакон за борба с организираната престъпност. В столицата незнам как е, но в провинциалните градове нито една обществена поръчка неможе да бъде спечелена без одобрението на ГЕРБ.
55
1
 
2
 
! Отговори
Потомствен комунист преди 6 години
в шопска носия! Какво по..."красиво"?
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път искам да предупредя:Русофили, комунисти и просто изпаднали, неграмотни ... искат да запалят държавата (което личи и от коментарите) и да УНИЩОЖАТ и малкия напредък които постигнахме с толкова усилия.Не позволявайте на русофили и комунисти да диктуват дневния ред ... това значи смърт за България.
53
2
 
15
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 6 години
Поредната герберска гнусотия!!! Неграмотен физкултурник-задочник да върти страната ни. До къде я докарахме бе, хора?
52
1
 
13
 
! Отговори
ВЪН ВЪН преди 6 години
Престъпници и хайдути като Физкултурника нямат място в бедната и изчезващата се провинция......да си седи в крадливия и корумпиран катун София ,и да си ПАСЕ стадото си в златните си -6- те си апартамента......колко е нагъл и нахален само
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде му е гегата и стадото от овце на Цв.Цв.
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А субсидиите Цецо,ще ги намалите ли?Народа и това искаше в референдума.Ама нещо се правите на ущипани по тази тема.
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаем какво е мажоритарна и пропорционална и смесена. Не щем 240 хрантутника с антуража им и не щем от нашите пари да се финансират разни измислени партии взети от баснята "орел рак и щука". Да се самофинансират или от дарения да си правят изборните обещания
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче снимката не струва и пет пари без главния герой Бочето.
47
2
 
17
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Дърти демагози! Радвайте им се на тези простаци!
46
1
 
22
 
! Отговори
Край преди 6 години
гербаджиите имитират че са за мажоритарна система. Освен Борисов в тази партия няма нито един избираем мажоритарно човек. Всичко е послушно на вожда цецки и лъчо мозъковци. Нито една партия не иска тази система защото им се разпада схемата. Така като гледам и вие не искате - сакън да не доде олигархията. Олигархията отдавна ви е вземала държавата и живота оставила ви е само панелката да се размножавате. Глупостта е наказуема така че напълно си заслужавате съдбините.
45
1
 
22
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ХА ДА СЕ СЕТИТЕ ЗАЩО ЦВЪКИ КРИВОГЛАВИЙ Е С КАЛПАК НА ГЛАВАТА?! *** МНОГО Е КРАСИВ ТОЗИ ФИЗКУЛТУРНИК ПОЧТИ КАТО ЦЕЦКА.
44
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този ром с калпак на главата и защо сте го облякли в народна носия??
43
1
 
13
 
! Отговори
ss-waffen преди 6 години
Да не мислите, че, като не знае народът, какво е мажоритарна система, то той знае, какво е пропорционална? Не, народът иска по-малко депутати и по-малко пари /държавни/ за партиите.
42
0
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен48 Какво не ти е ясно, приятелю, стане ли дума за келепир, всички са в кюпа. Даже и коалиция правят, "в името на България".Както е казал един римски император, "Парите не миришат!", а както е казал народа-"Не е луд, който яде баницата, а тоя, който му я дава"...
41
3
 
10
 
! Отговори
Валя Балканск преди 6 години
До АнонименИзлел е Цецо войвода.
40
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо ги няма тия двама милиона и половина дето напомпаха Славето?! Виси пред Народното събрание със служителите си и шепа младежи-надничарчета. От съжаление преминаващите деца му дават солетки, бонбонки и се снимат с него!
39
10
 
17
 
! Отговори
Край преди 6 години
Чета коментарите. Ми то тъпнята е масова. До скоро и аз коментирах. Няма смисъл . Слави излишно се хабиш брат Поданиците на Борисов ги е много страх от олигархията