ГЕРБ се захваща с мажоритарния вот – още идната седмица

Цветанов в носия и с калпак въртя чеверме в Златоград
Обновена: 6 май 2017 15:01 | 6 май 2017 14:49,
100

  Снимка: Facebook


Първият законопроект, който ще бъде внесен в началото на следващата седмица в 44-то НС, е законопроектът за мажоритарната система, заяви пред журналисти в Златоград Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ, цитиран от БТА.

Според него по този начин ГЕРБ ще изпълни поетия ангажимент още в края на 43-ия парламент, както и обещанията по време на предизборната кампания. "Не знам дали ще намери съответната парламентарна подкрепа, но ние сме длъжни да опитаме", допълни Цветанов. По думите му проектът предвижда въвеждане на изцяло мажоритарна система.

Като втори законопроект се предвижда законът за концесиите, който според Цветан Цветанов е изключително важен.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе е гост на традиционния Празник на златоградското чеверме. Фестът, който ще се проведе днес и утре, е част от тържествата, посветени на 240-тата годишнина от рождението на местния закрилник Делю Хайдутин.

Цветанов изрази радостта си, че е в Златоград именно на 6-ти май-празникът на българската армия, заобиколен от хиляди хора в български носии. Самият той бе облечен в родопска носия, ушита му в Златоград, информираха от пресцентъра на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че Гергьовден е единственият общ празник за всички балкански народни, без значение каква е религията им. “Всички български граждани, които обичат родината си, трябва да бъдем единни. Много е важно в тези трудни времена страните в Европейския съюз да намерят пресечни точки за отстояване на национални каузи. Трябва да се говори повече за духовност, отколкото за политика”, посочи Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Референдумът не минаФакт
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България, който е на влас - коли и беси.Като е така, по-справедливо е изборната система да е мажоритарна.
76
3
 
1
 
! Отговори
.............. преди 6 години
Ако не обърнат внимание на вота е престъпление, а ако да - е подозрително. Айде малко хляб за хейтърите...
75
0
 
8
 
! Отговори
Подозрително преди 6 години
Има нещо много подозрително как се втурнаха към тоя вот, а дума не се казва за отказване от субсидии...При това ЕС обяви, че няколко европрограми за над 700 млн са пред спиране за Герб
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да им даде по една мотика на тия двамата да видят как се изкарва хляба,а може и по една гега за овцете,че ако овцете на два крака вземат гегата,лошо им се пише.
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожарникар, физкултурник и стругарка и цялата останала селска простотия щом управляват държавата завършилите Кембридж нямат никакви шансове за реализация в родната ни ***. Затова Боко и сие ги натирват непрестанно навън....
72
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този с калпака става за овчар.Да гони овцете по цел ден.
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези кадри трябва да се съхранят за изчезващото поколение в галерията "Най-голям айдук".
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя селинджър на снимката с отвращение ще внесе проект за мажоритарния вот,надявайки се да не се приеме,а за субсидиите направо ще забрави.
69
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Не се впрягайте за Референдума на Слави, който е и съзнателно окуцен! ГЕРБ са си направили сметката да отчетът изпълнено обещание, като го внесат за разглеждане в НС с ясното съзнание че няма да мине, понеже всички други не искат и да чуят за Мажоритарен вот!След което бат ви Бойко ще залее всички TV канали: "Виждате ли ние си спазваме предизборните обещания ама другите нещат!" Поредната им имитация! От тия Pеформи не чакайте! За сметка на това "димката стабилност" ще я пускат всеки ден!
68
2
 
11
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До 77Колкото и да са изчерпани ГЕРБ винаги печелят избори и ще продължат да печелят и за в бъдеще. Не са губили парламентарни избори никога. Никой не ги иска, но те си купуват изборите и подменят вота на хората. Това е най-отвратителното в цялата работа. Никой не ги иска, но те искат да управляват. БСП и ДПС също не са желание.
67
0
 
12
 
! Отговори
абсурдистан преди 6 години
Да,и моя съпруг гласува за герб , ама като му искам пари за данъци,парно,ток, лекари,винетки ,касов апарат към нап,побликуване на отчет ми вика - Що толко скъпо бе ? каточели си ги измислям аз .превъртя народа - честно
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб са изчерпани.Те показаха какво могат,особено бодигарда на Т.Живков.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо трае за субсидията, която трябва да стане 1 лв. Това е брутална наглост от тяхна страна в най-бедната страна да се получава най-голямата субсидия.
64
0
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Поредния кьор фишек на властта!Тоя път ще ударят напразно , защото вече всички разбраха , че предложените въпроси за референдум са капан за будали заложен от "Слави и сие" и герберските "лидери" на тайна договорка!Слави , Цецо , Бойко , Тошко , Иво .....нещастната петорка!
63
1
 
9
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Усещате ли как ГЕРБ иска да си бетонира диктатурата и да печели следващите избори? От оставка не се плашат, нито от нови избори, защото всичко е на тяхна страна и подменят всеки следващ вот. И да гласувате, и да не гласувате, ГЕРБ ще управляват, защото парите са в тях, както и законите, ЦИК, КС и цялата държава. Добре че загубиха президентските избори, иначе и президентството е в техни ръце. БСП и ДПС се одумват и те за власт, ама ГЕРБ не им дава да се върнат да крадат. Всичките за разстрел.
62
1
 
15
 
! Отговори
ГЕРБавия преди 6 години
А субсидията от 1 лев ??????????????Групировката ГЕРБ чрез натрупаните десетки милиони от субсидии си купуват изборите : активисти, застъпници, комисии, гласуващи ........ МАФИЯ !!! Сега ГЕРБ си траят, но искат мажоритарни избори, за да могат ОЩЕ по-лесно да ни купуват и манипулират. Забравят НАРОЧНО за субсидиите !!!!!
61
0
 
11
 
! Отговори
Филип преди 6 години
Навремето ходех да гледам актьорите в театъра-беше забавно.Забелязвам, че много от актьорите станаха депутати и играят в парламента .Защо Цецо Апартаменто не е в театъра, много кадърен актьор.Да вземе Лилето Бурето и Бойко Мутрев ще са голяма трупа .
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъко, Пъпеш, не се занимавай с мажоритарни вотове, защото ти специално няма как да спечелиш такъв вот
59
1
 
10
 
! Отговори
Атанас преди 6 години
"Буден гражданин" на топло местенце, на добра заплата от ГЕРБ.България, няма да се оправи, защото е пълно с "поп кръстьо".......