Нинова със зов от Facebook: Да ценим Българската армия!

Лидерът на БСП поздрави и всички, носещи името Георги
6 май 2017 14:00,
59
Нинова със зов от Facebook: Да ценим Българската армия!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Заръката на героите, жертвали се за свободата на Отечеството, е да уважаваме и ценим Българската армия. Това се посочва в поздрав на лидера на БСП Корнелия Нинова към сънародниците ни по случай днешния празник – 6 май, публикувано на страницата й във Facebook.

Още по темата

"Честит ден на храбростта и празник на Българската армия. От миналото черпим сила и мъдрост. Прекланяме се пред паметта на героите, жертвали се за свободата на Отечеството. Тяхното завещание е чест, доблест, себеотрицание. Тяхната заръка - да уважаваме и ценим Българската армия. Тяхната клетва - да пазим и обичаме България", се посочва в обръщението на Нинова.

"Честит празник и на всички, които носят името на Св. Георги Победоносец - бъдете здрави”, пожелава още лидерът на БСП.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на Гергов ли честити?
19
2
 
14
 
! Отговори
Varna преди 6 години
***.Едно е да говорим всички за ЕС .Съвсем друго е тази *** Корнелия да казва .....не сте ми началници .
18
2
 
21
 
! Отговори
гражданка преди 6 години
Ездачката сега пък с армията ли се захваща? Абе тая жена от всичко разбира, даже и от армия. Всичко до каквото се докосне и го опорочава. Бавно и полека си разбива партията, иска държавата да оправи, сега пък и на армията е вдигнала мерника. Пази боже, сляпо да прогледа!
17
10
 
3
 
! Отговори
1335 преди 6 години
Чета във Фрогнюз,че адв Ботев казал,че продължава да се източва КТБ и сега.Да ама Борисов и хората му я източват -може,само да не е Нинова.Зо Борисов може -наш човек.А новия виц: Какво е *** ? -Беден ама десен!!!!!!!
16
4
 
15
 
! Отговори
Проф. Пастървов преди 6 години
Г-жа Нинова е една много мъдра и свята жена която помага всеотдайно не само на бедните, но и на Българската армия! Тя ежедневно разняса в казармите протеинови закуски, енергийни напитки и други необходими принадлежности на измореният от походи и битки смел Български войник! Когато Г-жа Нинова се появи в казармата, от спалното се чува мощно Българско УРА! Войниците, бедните и др. оценяват благородството и отдадеността към каузата на съвременната Райна Княгиня - Г-жа Нинова!
15
2
 
13
 
! Отговори
Ani преди 6 години
Къде видя АРМИЯ? Това армия ли е ? Това е пародия на армия. Нали се напреварват да целуват *** и да разпродават и заличават БЪЛГАРИЯ. Това и реалността дали ви харесва или не.
14
0
 
23
 
! Отговори
Бивш офицер преди 6 години
Нинова,стига си приказвала глупости ! Спомни си само по вачше време какъв лозунг имаше пред входа на много поделения :" ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА ! " Забележи,НЕ ВЕРНИ НА НАРОДА,а на вашата партия,която имаше въпреки сладките приказки и мъгливи обещания нахалството да ни докара до тук.Е,пак ли така да бъде ?! Не искаме и нашите внуци да слу-жат на партията ти!
13
13
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Каквато армия имахме при така наречените от теб "комунисти" сега можеш само да си мечтаеш момченце.Да плюеш за всичко друго може но за нивото на армията ни точно при"комунистите" май малко си се пообъркал.Де сега да имахме такава армия,ама НЕМА-НЕМА. Е нищо нали НАТО ще ни пази -дай си друг да ти пази къщата и му гледай сейра -до там я докарахме от управлението на "демократите"
12
4
 
13
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
Добре, че не се казвам Георги и др.Лъжа да ме поздравява за имен ден. Нямаше да мога да го понеса това унижение.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тези гръмки лафове. Всеки осъзнат народ си цени армията.Ако не я цени своята, храни чужда.
10
3
 
17
 
! Отговори
Божил преди 6 години
Дотук добре. А извини ли се за престъпленията,които Бе-Капе извърши срещу народа на България??? Ако не го е направила,да си затваря човката и да не се обажда повече!!!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
27г. години ни тикате у лицата всекакви парцалеси коя със колко си увеличила бюста за армията се сещата само по Гергьовден и задкулиснo си крадеме. К'ва армия искате.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква армия, кви 5 лева?
7
3
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Демократпич, харманчето в мойта е достатъчно силно, ако те засека на световара да ти издуя пепеляка с сепултура на 140 децибела. оди да дедовоевателстваш по руските ресурси, вата.
6
1
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
типично. едно време чича и димитров надъхал земеделците на бунт и им оказал морално съдействие от сръбско, тая сега на нов глас.
5
3
 
14
 
! Отговори
Опа-а! преди 6 години
Че откога комунистите взеха да ценят и армията? Как се хвалеха че са се опълчвали на военните. От Октомврийския пленум досега я деморализираха. Крадеца на Праскови беше герой. Сега търсят политическа ниша че да се направим че сме забравили.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай сик тир....
3
11
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Отивам у МОЛА да пия кафе, пускам си чалгата у колата и довечера съм на чалготека не ме търсете поне 2 дена щото ще се напия като диво прасе в бостан празник е все пак. Да живее ЕС и Меркел.
2
4
 
6
 
! Отговори
Тиквостан преди 6 години
Няма да я ценим не може вечно да живееем със стари лаври, стига сте ни баламoсвали 27г. години демокрация нека си направят хора за пример и идоли ама нееeeма . Вместо да награждаме туй което е било ние го рушим и ни промивате мозъците.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова: Да поздравим Георги Димитров !