Почивен ден, но... Слави пак пред парламента

За трети пореден ден поиска мажоритарна избирателна система
328
Почивен ден, но... Слави пак пред парламента
Снимка: БТА, архив

Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе за трети пореден ден пред парламента и поиска отново депутатите да обърнат внимание на резултатите от референдума, предаде "Фокус".

Още по темата

Трифонов и сценаристите му отговаряха на въпроси на журналисти и граждани и отново поискаха въвеждането мажоритарната избирателна система.

"Наистина е дошло време да се промени това, което представлява българската политическа система. Тя е неадекватна и работи в собствена изгода. Създаде български олигарси, които влязоха в парламента. Мажоритарната система е опит нещо да се направи", сподели самият Трифонов.

Според него основният дефицит у българите е дефицитът на справедливост.

"Трябва да се направи всичко възможно, за да стане справедливостта наш съгражданин. Това е много важно", подчерта водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
4
 
2
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Ето я истинската тиква- не била оная,за която бленуват всички буйстващи русофили а си била техен човек!
249
1
 
3
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 6 години
ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ПОЧИВКА НЯМА
248
1
 
1
 
! Отговори
абв преди 6 години
Колкото и простотии да прави това недоразумение на природата,все още има много *** които го следват .
247
0
 
1
 
! Отговори
Пак и пак тоя преди 6 години
Странен народ сме. Не сме съгласни и не гласуваме, надявайки се да има и други като нас, които да направят същото, при това да са голям брой. Така ли е? А можеше въпросите да са много по-радикални. И тогава какво? Отново разчитаме на солидните си социологически познания, изчислявайки каква част от хората няма да гласува, каква част ще гласува, как ще гласува, вместо сами да предопределим съдбата си. Не трябва да се провеждат референдуми в България. Не още.
246
0
 
0
 
! Отговори
Пак тоя преди 6 години
Не виждате ли колко е абсурдно? Можеше да има такъв въпрос: Подкрепяте ли пропорционалната система? Тогава, следвайки вашата логика, трябваше да причисляваме негласувалите към поддръжниците на старата система, т.е. мълчанието в единия случай е знак за съгласие, а в другия - знак за несъгласие. Спорен мен мълчанието е само и единствено знак за безразличие. Затова не трябва да се правят никакви догадки и изводи относно позицията на негласувалите, защото те явно са решили да не я "споделят".
245
3
 
1
 
! Отговори
Слави болен? преди 6 години
нещо много по-завехнал даже от опекун-Тиквун зе наш батю Слави да ни се представя. седящ, старческо лице и виснал турбух. нещо с метаболизма и лимфите секаш е заформил. Бойко изглежда много по-млад и може даже прав да стои пред парламента, а мое и да полегне дорде Слави се умаря седящ да седи седнал. а? кво каза?
244
0
 
1
 
! Отговори
Тоя (Оня) преди 6 години
До св.св.Маркс и Енгелс: Не съм казал, че съм съгласен с точките. Казвам, че трябва да се гласува. Как - това си е ваш избор. Да имаш позиция, но да не я изразиш, опитвайки се по този начин да саботираш референдума, е признак на гражданска незрялост. Предлагам да променят Закона и да е необходима стопроцентова активност при референдуми, за да влизат в сила. Така поне ще е сигурно, че референдумите никога няма да минават, а не да си правим тънки сметки, както сега.
243
2
 
8
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДОЛУ ГЕРБ ! БРАВО СЛАВИ
242
9
 
4
 
! Отговори
Група патриоти преди 6 години
Леле,пак ли тоя тиквар ще ни трови настроението- хубаво ни беше без него цял ден,докато не ни занабутва досадното си предаване вечер,а сега взе да ни се пречка и през деня! Айде бе,кога ще се пенсионираш- спри да ни досаждаш,разкарай се нанякъде!
241
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tрифонов да си прави протестите в Плевен! Това, че работи в София не му дава правата на столичанин! Със столчето,...там! Този паметник май заслужава малко уважение!?
240
0
 
3
 
! Отговори
mebelist преди 6 години
bg sediasti nemili nedragi okolo koncheto v sofeto na bg stolove...reklama....;) hemtelhemmor...dubeli...
239
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези които критикуват Слави.Той поне прави нещо. А вие какво направихте?
238
3
 
5
 
! Отговори
3 х С преди 6 години
тва седящото все повече зе да конвергира от Славев към Сугарев.ко за консул у УланБахур ли се стега. ако да, да покае къ са сиди по турко-монголски и 4е има достатъ4но косми на пипона от дека да заплете Чингисханската плиткаа баба рече и отсече: тръгна като Слави, зе да мяза на Сугари и ще свърши като слейвъри
237
3
 
3
 
! Отговори
mutlu mae преди 6 години
bravo, efendy Slavcho!sen cok erbap!edin za vsichki - vsichki za edin.
236
7
 
14
 
! Отговори
ангел преди 6 години
Точно неговите предложения ще вкарат олигархията масово в парламента , партийте ще се финансират от олигарсите и ще са тотално зависими от тях , но Слави сигурно точно това иска ?????
235
6
 
23
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Вместо да стои пред парламента и да ръси популизъм да вземе да си изтегли милионите от офшорката на Маргините. Тогава може и да хване дикиш това, което прави...
234
6
 
15
 
! Отговори
USA преди 6 години
Може да е бил всякакъв. Може да е всякакъв. Не реагирахте на Плевналиев. Поткрепихте Слави на референдума. ( защото вота е таен и никой не Ви вижда. ) а сега го плюете - скапа ни пъзльовци.
233
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо въпросите не бяха обмислени и обсъдени с народът.Второ Плевнелиев най-нагло оряза тези,които са срещу интересите на мафията.Трето на депутатите не им изнася и те няма да подкрепят референдума.Обаче Бойко щото е селски тарикат сега ще каже,че подкрепя,но патриотите са против и опозицията е против и така той ще е добрият,а те лошите и пак няма да стане промяната.
232
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛАВЧО КАТО ИДЕШ ПРИ ИЛИЯ ПАВЛОВ ТВОЯ МЕНТОР ПРЕДАЙ МУ ЧЕ БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОРОБИТЕЛИ
231
1
 
13
 
! Отговори
...хъшове преди 6 години
ЗА БОГА ХОРА... НЕ ПИШЕТЕ ПОД ТИЯ ДРАСКАНИЯ! ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЕВТИНАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ СА КАТО ВАМПИРИ ХРАНЯТ СЕ ОТ ТОВА!( да не говорим,че самите автори на статията участва активно с АНОНИМНИ мнения, за да вдигат интереса към статийките си)!Ако имате нещо да казвате, тогава отидете и го кажете ТАМ пред народното събрание, където са гнилите ябълки.