Почивен ден, но... Слави пак пред парламента

За трети пореден ден поиска мажоритарна избирателна система
328
Почивен ден, но... Слави пак пред парламента
Снимка: БТА, архив

Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе за трети пореден ден пред парламента и поиска отново депутатите да обърнат внимание на резултатите от референдума, предаде "Фокус".

Още по темата

Трифонов и сценаристите му отговаряха на въпроси на журналисти и граждани и отново поискаха въвеждането мажоритарната избирателна система.

"Наистина е дошло време да се промени това, което представлява българската политическа система. Тя е неадекватна и работи в собствена изгода. Създаде български олигарси, които влязоха в парламента. Мажоритарната система е опит нещо да се направи", сподели самият Трифонов.

Според него основният дефицит у българите е дефицитът на справедливост.

"Трябва да се направи всичко възможно, за да стане справедливостта наш съгражданин. Това е много важно", подчерта водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кое което казва Слави не е истина?Ако само 10% от Българите направят като него ония вътре в "парламента" няма да могат да си разиграват коня както им скимне.
209
7
 
11
 
! Отговори
Колхозник преди 6 години
На чичко ви масон Славчо един друг чичко Сорос му казал, че трябва мЪжоритарна система защото ще си вкарва в Парламенто кой как си сака. И сега са едни театри по сороските медии....накрая ще има система, ама няма да е смяна на системата. Нещо лъзгат *** наборчета родени след 1990. Смяна на системата е Капитализъм -> Революция -> Народен съд -> Социализъм. Слави разбира се минава и той на съд за слугуване на чужди интереси.
208
8
 
12
 
! Отговори
ууу преди 6 години
За пореден път искам да предупредя: Постигнали сме малък напредък - държавата е разградена и ограбена. Трябва да направим решителната крачка, за да паднем в пропастта на ЕС. И ще останем в историята - като географско понятие. Това искат платените *** - евроатлантици, глобалисти ....
207
10
 
9
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
206
9
 
15
 
! Отговори
виц за Славчо преди 6 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят референдум ? А Вие как мислите ?
205
1
 
7
 
! Отговори
Мистър 100% преди 6 години
Всички които рипаха срещу парламента в последните години,се доказа че е за пари. Така че,Най-известният ни шоумен,ще седи докато има келипир.после то ....,,Домингини''.
204
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път искам да предупредя:Русофили, комунисти и просто изпаднали, неграмотни ... искат да запалят държавата (което личи и от коментарите) и да УНИЩОЖАТ и малкия напредък които постигнахме с толкова усилия.Не позволявайте на русофили и комунисти да диктуват дневния ред ... това значи смърт за България.
203
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път искам да предупредя:Русофили, комунисти и просто изпаднали неграмотни искат да запалят държавата (което личи и от коментарите) и да УНИЩОЖАТ и малкия напредък които постигнахме с толкова усилия.Не позволявайте на русофили и комунисти да да диктуват дневния ред ... това значи смърт за България
202
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятели,този човек в друга държава ще умре от глад барабар със своето оркестърче! Глас ли има,с култура ли изпъква!
201
1
 
5
 
! Отговори
Щом го види тоя... преди 6 години
...журналист Беновска да приготви ябълките! Ако няма- нека сви-рн-е да й подсигуря!
200
6
 
16
 
! Отговори
Цар Некиро преди 6 години
Ако Слави е честен борец за свобода и за народа,значи аз съм англичан Уинцзор!
199
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много арогантен човек,това което се вижда на площада е ,че Слави е АРОГАНТЕН тип,може би да е някаква черупка зад която се крие човек но се съмнявам,стои седнал гледа в една точка,не комуникира със хората които са отишли там заради него,странен ми е,някак не се вързва с тълпата,изживява се като ,че ли е над другите,не е адекватен ,оплита се в думите си,за мен този човек не е искрен
198
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трифонов прави това което направи Бареков! Медиите му помагат отчасти сеир да става,отчасти да си изпълнят мисията която им е възложил собственика! Виждаме къде си изкарва парите,виждаме и кои вестници обширно отразяват събитието под Коня! А да не забравяме за помощта на наивниците,за които чалгата е храната,водата и любовницата!
197
3
 
2
 
! Отговори
deka e cigomigo преди 6 години
sediatia hemeroid vibrirast vena v takt 7/8 dokato naduva trompeta.horata ot kogaaaa koga si izbraha kakvoto sa si resili, a nas Slav sednal i sedi da protestira za naroda. toi za sebe si nema kvo da protestira.tv, mtv, btv, emti, emsli, em sandali
196
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това протеста на Гергов ли е или на Слави?
195
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави има около него едни от найдобрите музиканти в България. Там трябва да си хвърли енергията, а не в политиката. Музиката е сила, като словото.
194
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави от името на Гергов ли протестира ?
193
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре му се получава на слави трифонов до момента с тия 3 предавания пред парламента по 2 часа всяко. Всеки може да му задава въпроси, целува дечицата със знаменца...бе прави си кефа човека , ако не друго.
192
0
 
1
 
! Отговори
Чай Хан-Кай от Катай преди 6 години
А-дзе вай-де-ло май дзе-май-ляко Най-пон ка-кафо ка-дзе и ре-ши да кадзе: Исо-лави Та-рифу-но-во не пра-во,не до-ба-ро!
191
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 228какво беше това фреди меркюри?