Почивен ден, но... Слави пак пред парламента

За трети пореден ден поиска мажоритарна избирателна система
328
Почивен ден, но... Слави пак пред парламента
Снимка: БТА, архив

Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе за трети пореден ден пред парламента и поиска отново депутатите да обърнат внимание на резултатите от референдума, предаде "Фокус".

Още по темата

Трифонов и сценаристите му отговаряха на въпроси на журналисти и граждани и отново поискаха въвеждането мажоритарната избирателна система.

"Наистина е дошло време да се промени това, което представлява българската политическа система. Тя е неадекватна и работи в собствена изгода. Създаде български олигарси, които влязоха в парламента. Мажоритарната система е опит нещо да се направи", сподели самият Трифонов.

Според него основният дефицит у българите е дефицитът на справедливост.

"Трябва да се направи всичко възможно, за да стане справедливостта наш съгражданин. Това е много важно", подчерта водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 198Леле..колко големи маллоумници има тук- щом не си гласувал, ти нямаш правото да си или За или против даден въпрос. Какви 4,5 милиона ви гонят, бе тъппанари?по принцип, когато искаш да подкрепиш нещо - гласуваш "за", т.е. този който отива да гласува се съгласява, приема "предложената палитра от предложения" и избира едно от тях.който изобщо не гласува - е изцяло против предложените предложения.така че негласуващите априори трябва да се считат, че са "против"!
169
0
 
2
 
! Отговори
До ха-аха преди 6 години
С референдума нещата са ясни- или си "ДА",или си "НЕ"- няма средна точка. С правителството обаче не е така,понеже средните точки са много.
168
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле..колко големи маллоумници има тук- щом не си гласувал, ти нямаш правото да си или За или против даден въпрос. Какви 4,5 милиона ви гонят, бе тъппанари?
167
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
брекзита мина с 2% разлика, т.е. уважиха закона хоратат.н. не събра 12 хил гласа, за да е задължителен, а пък 4.5 млн. не го подкрепиха - било явно, било косвено чрез мълчалив отказ.ако парламента приеме мажоритарни промени - значи нарушава закона и конституцията!
166
6
 
4
 
! Отговори
ха-аха преди 6 години
189 мисленето не ти се отдава на тебе ако вота на 2,5 млн е недействителен тогава какъв е вота на 1 млн гласа значи правителството също е недействително а ти си плямпай но референдум ще има пък виж станали и изборни промени ако още отлагат
165
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави хептен олекна. Криво си направи сметката май. Дори и чалга феновете вече взеха да се усещат, че за пореден път някой ги е измамил със сладки приказки. Като гледам какви физиономии има край него, нещата взеха да приличат на Волен дето обикаляше из улиците с по 30 човека охрана.
164
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 187дали се уважава мнението на 2,5 милиона гласували или не в Българияа дали се уважава мнението на останалите 4,5 млн, които по един или друг начин - не са подкрепили т.н. референдум, т.е. голямата измама, прокарана без никакво разяснение?
163
4
 
8
 
! Отговори
Хайтър Пийтър преди 6 години
Тоя изплешивял к-ел-е-ш година след година си правеше гавра със всеки свестен политик,дръзнал да се противопостави на робовладелската система,наложена от Червената армия у нас! Нито веднъж обаче не направи гавра със Станиша, Ореха, Водкаджията и Кормелия- абсолютна случайност,нали така??!!
162
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 187Типичен защитник на "референдума на слави". Я ходи пускай чалгата, люскай ракия и кебапчета. Цяло чудо е, че можеш да четеш защото писането и мисленето не ти се отдават
161
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм 177, а и какво може да се говори с човек, който нарича непознатите "***". Е няма как да са гласували, понеже умните хора мислят с главата си и няма как да налеят вода в мелницата на чалгаря на снимката, разположил се като селски феодал пред кръчмата. Няма как да биеш малограмотните, които са облъчвани всяка вечер от предаване, гарнирано с маймунски смях и просташки шеги. Това си е реклама, безплатна. Имаше ли предаване всеки делничен ден да ни облъчва за вредите от мажоритарния вот?
160
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 177 Да са гласували, бе , ***!И защо казваш че народа не е наясно с ПРОБЛЕМА в дълбочина? Та ние като избираме ТИКВАТА за 3-ти път наясно ли сме в ДЪЛБОЧИНА, че се самоубиваме? Скажи, ***!
159
6
 
5
 
! Отговори
.... преди 6 години
До АнонименСАМО БСП !!!!!!
158
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 178Той не клони към нищо! Към никоя партия или инициатива.ти не може да казваш към какво клони или не.факт е е че 4 милки не са подкрепили т.н. референдум - едни са го отхвърлили с явно "не", други чрез "мълчалив отказ"!
157
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 175Законът е по-голям, тъпан*ар. Законът казва, че референдума е НЕЗАДЪЛЖИТЕЛЕН и точка. Останалото е крокодилски сълзи на слави, че не му се получи
156
1
 
1
 
! Отговори
.... преди 6 години
Нали ти казват ,че ще прокарат закона в парламента ?!
155
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продава си билетите за концерта човека! Какво родолюбие, какви 5 лева! След някой и друг ден ще обяви че поради изключителния интерес пуска още 1000 билета! Май първо БТВ щяха да го гонят,после за 9 минути се продадоха билетите,после поради това ще има още един концерт,а сега не репетира, а сега седи за реклама под коня!
154
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялото ми семейство,а и не само то се отказва от своя вот по същата причина- повторете референдума и ще видите разликата!
153
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2.5 милиона гласуваха за, над 4 милиона бяха против гласувайки против или отказвайки да гласуват. Аз лично гласувах за президент, но не и за референдума, именно понеже не исках да бъде задължителен. Всичките ми приятели направиха така.
152
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 174Така ли, бе папагал? Знаеш ли клолко хора от негласувалите си казват че и да подкрепят дадена мпартия нищо няма да се промени? Това нер е отрицателен вот, а на парламентарен език се счита- въздържал се. Той не клони към нищо! Към никоя партия или инициатива.
151
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 175Та кое е по-голямо? 2,5 милиона или 500 000?има и едни 4 милиона, които не са гласували "за", което значи, че не са "за"!защо пренеберегваш тях за сметка на твоита 2.5, от които поне половинта изобщо не са били наясно с проблема в дълбочина?