Толерантност и мир – каузата на ДПС

"Никой не може да ни разделя", обяви Карадайъ на митинг в с. Крепча
92
Толерантност и мир – каузата на ДПС
Снимка: ДПС

"Алтернативата на онези, които се опитват да разделят, е ДПС. Алтернативата е толерантност и мир, единство и заедност, стабилност и сигурност! Алтернативата е Движение за права и свободи", заяви казал председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на традиционния митинг-събор в с. Крепча, община Опака по случай годишнината от мирните протести през 1989 г. в памет на жертвите на т. нар. възродителен процес.

Карадайъ акцентира върху основните принципи на ДПС и призова присъстващите да ги отстояват. "Никой не може нас да ни разделя и всеки един, който се опитва нас да ни разделя - той е наш враг и ние ще се борим против него. Нашата кауза, нашето верую е толерантност и мир стабилност и сигурност в страната, разбирателство със съседите, стабилност и мир в региона", каза лидерът на ДПС, цитиран от пресслужбата на партията.

"И затова, като се учим от нашата история, ние днес трябва да заявим, че имаме нужда от още по-голямо единство, от още по-голяма заедност, защото и ГЕРБ и фашисти и всички онези днес поставят  огромни проблеми пред нашата държава. И пак ние мюсюлманите, пак ние Движението за права и свободи сме призвани да защитим мира в нашата страна! ", заяви в речта си още Карадайъ.

На събитието освен лидерите на Движението са присъствали зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, Илхан Кючюк - евродепутат и председател на Младежко ДПС, народните представители Танер Али и Имрен Мехмедова, областният председател на ДПС Търговище Хамди Илязов, общински председатели от региона, кметове и общински съветници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: ДПСМустафа Карадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
3
 
! Отговори
Bayazitz преди 6 години
До Само чака ме Tozi pat ,i na vas nema da vi e lesno ,garantirano
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E tazi partiya nare4ena dupise prodade turcite te sa nay anti turskata partiya zaedno s simeonkata i karakachankata
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека само ДПС се опитаКакво не сте доволен от спаринг партнюра си, в последните избори бяхте си доста братски и интимни с дпс.
18
9
 
12
 
! Отговори
Само чака ме преди 6 години
Нека само ДПС се опита да бунтува хората,възродителния процес ще им се види песен....
17
1
 
5
 
! Отговори
Аз казах. преди 6 години
НЕ СМЕ СЛЕПИ Напротив няма осьден за гаврата, слепи сте до дьното на тъмните си души.
16
2
 
20
 
! Отговори
Цирк преди 6 години
Стига вече простотий,кой вярва на тези лъжи за етнически мир и толерантност?зад тези клишета съсипаха България и разни мазни дерибей от ДПС тормозят Българите.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво беше заложено - територялната цялост на БългарияТия мантри на зкпч то бая страх те набрало.Тая цялост 90 те с какво ги пазеше ако имаха апетити.
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1986-87 аз бях войник и гонехме Турски диверсанти ис Родопите, Как някои са ги уплашили че още го дьжи ха ха.Имал си кьсмет не си бил на турската граница да видиш ти истински диверсанти отсреща на границата .
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Справедливост - Толерантност - Законност - Патриотизъм - ГрамотностВсичко това се възпитава/преподатва докато си дете. После е както дойде.
12
5
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Ти си голаям смотан лтжец
11
0
 
2
 
! Отговори
az преди 6 години
Karadeq ili kakv si i ti imash taimer . Tiktaka tik tak
10
12
 
14
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
и да завърша: 1986-87 аз бях войник и гонехме Турски диверсанти ис Родопите, така че говоря като очевидец:цялото прекръстване мина направо без кръв за разлика от Сърбия - единсвенно малко лобут изедоха някой ходжи, но ги биха техните си хора, не Българите - имаше доста турци на служба в милицията - те ги биха, не ние !!!и не забравяите какво беше заложено - територялната цялост на България !
9
5
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
А стига с тез смяни само за инфо в САЩ и сега сменят имена няма не искам да се радват че живеят тука че дойдат ли краварите ще ги направят на Джоновци и Смитовци
8
14
 
21
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
за смяната на имената:1986-87 Американските спецялни служби бяха на път да ни организират същото, което направиха в Сърбия !!!В резултат от "комунистическия интернационализъм" на Г.Димитров на ре"зняците им пишеше "турчин" в паспорта.За да се спаси България се наложи да се сменят паспортите на рез'няците - иначе сега България нямаше да я има Тази смяна на имената не е нещо с което ние Българите се гордеем, но и не е й нещо от което се срамуваме !!!
7
5
 
20
 
! Отговори
Край преди 6 години
Стига глупости заради тези измислени толерантност и етнически мир!?ния губим страната си,стига вече.....
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдам. русофили, туркофили, емигранти, християни, мюсулмани, атеисти - много лица има българския народ. Дано винаги има място за всички.
5
4
 
12
 
! Отговори
Да ама не не преди 6 години
Какъв възродителен процес истината е насилствено смяна на имената и религията дори този позорен срам се опитват да го залечаъ кого възраждате бе СЕРСЕМИ защо вие е срам от това черно петно това е самата истина
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DPS E VELIKA PARTIA
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия вечно вякой ги разделя и заплашва се нещо не им е наред утре ще кажат е сме членове на ИД и фашисти ето как няма да се разберем тия сеят етническа омраза с подобни приказки.
2
8
 
9
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
разня_ците могат да направят много в отношенията ни с Турция да не забравям че западните гадове така и не ни допуснаха до пазарите си и 90% от Българския износ е за Русия и Турция да не забравяме че Турския Поток вече се строи а това е единствения източник на евтина Руска газ за България - както стана ясно западните гадове няма да ни дадат газ