Карадайъ се зарече: ДПС ще брани мира и демокрацията

Дали сме много на тази земя и много ще дадем, обяви той
44
Карадайъ се зарече: ДПС ще брани мира и демокрацията
Снимка: ДПС

ДПС отново ще брани мира и демокрацията в нашата родина, обяви председателят на движението Мустафа Карадайъ, който присъства на възпоменателния събор в хасковското село Караманци, където се отбелязва 33-та годишнина от началото на съпротивата срещу т. нар "възродителен процес".
 
Карадайъ подчерта, че месец май е особен за мюсюлманите в България, „а и за тези, които бяха прокудени от домовете си през 1989 г. и след това“. "През месец май ние се събираме в цялата страна да почетем паметта на нашите герои", каза още Карадайъ, цитиран от пресцентъра на партията.

"Ние сме дали много на тази земя, много сме дали за нашата държава и много ще дадем. Защото нашата сила извира от нашата земя, от нашето единство, от нашата заедност” допълни Карадайъ.

Председателят на ДПС уверено заяви, че няма да позволи никой да разделя ДПС и призова хората да вярват и отстояват ценностите и принципите на организацията. "Никой не може нас да ни  разделя и всеки един, който се опитва нас да ни разделя - той е наш враг и ние ще се борим против него".
 
Карадайъ заяви още, че "имаме нужда от още по-голямо единство, от още по-голяма заедност, защото и ГЕРБ и фашистите и всички онези днес поставят огромни проблеми пред нашата държава. И пак ние мюсюлманите, пак ние Движението за права и свободи сме призвани да защитим мира в нашата страна! Ние сме призвани да защитим стабилността на нашата страна да дадем сигурност на всички граждани в нашата страна и най-вече на мюсюлманите! Ние сме призвани да дадем сигурност и стабилност и в региона!", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари