Борисов изпрати "Спартан" за ранен спортист в Сърбия

Тодор Събев е пострадал на европейското по Шотокан Карате-До
8 май 2017 18:06, Анисия Иванова
138
Борисов изпрати "Спартан" за ранен спортист в Сърбия
Снимка: Булфото, архив

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди екипаж от авиогрупа "Враждебна“ да излети с транспортния самолет "Спартан“ за Белград, за да транспортира Тодор Събев, национален състезател по Шотокан Карате-До, съобщиха от правителствената информационна служба.

Спортистът е пострадал по време на двубой от Европейското първенство в Суботица, Сърбия.

За състоянието му са уведомени семейството и близките, а премиерът Борисов следи ситуацията и поддържа връзка със съотборниците на Събев и с министъра на здравеопазването.

Със самолета пътува и екип на Военномедицинска академия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава лекомисленост и лоши управленски решения са присъщи само на Борисов. Такъв тип решения са присъщи на некадърен управник, който само имитира дейност.
72
2
 
22
 
! Отговори
омръна ми преди 6 години
Този *** харчи народните пари, както никой дрург преди него. Само си помислете---нима за всеки който пострада в чужбина ще има пари да го вози военен самолет? И с каво право този малко умен индивид решава това? Господи , защо ме роди българин
71
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде пак се почна....
70
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наше момче значи, синче на авер от Ипон. За такъв специален случай и цял Пирогов могат да командироват.
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано човека оцелее и се оправи без последствия. Тези контузии могат да бъдат много опасни.
68
4
 
29
 
! Отговори
минаващ преди 6 години
спартанът е военно-транпортен самолет,не линейка.Щом толкова бат Х. иска да се прави на добър,но с нашите пари,да се купи медицински хеликоптер и да се ползва.Да се пусне военен самолет над друга страна-това си е доста работа.Една линейка щеше по-бързо да отиде.Като се сетне време на транспорт да летището и обратно-кое е по-бързото?
67
3
 
36
 
! Отговори
Аз Бойко преди 6 години
Аз Бойко, разпоредих !Личи си кои медии лижат *** на властта, затова и устите им миришат ! Такава е и цялата Днес бг и целия им катун !
66
2
 
16
 
! Отговори
Бай Онзи преди 6 години
Да не изпраща джобни на банкера беглец или да прибира джобни ????
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърбия,не ходете там!
64
37
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше от Румъния тази новина , щяха да цъкат червените : вижте къде са румънците :)(Ама нали е българско да плюем . Евала на ББ, не му дреме за малките ви душици . Лицемери.
63
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да питам отворените коментиращи тука които казват че така и така спартана трябвало да лети. Като трябва да лети защо не лети и в други случаи за не толкова изявени пациенти които се нуждаят от спешни операции в чужбина и за които има осигурени пари но просто авиокомпаниите отказват да поемат ангажимент за превоз на подобни пациенти. Дефакто умират защото няма кои да закара там където могат да ги спасят
62
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че беше Борисов да прати спартана с лекари, че в Сърбия нито са чували за лекар, нито са виждали болница. Извади ги от невежеството нашия велик Бойко - в Сърбия паметник ще му вдигнат.
61
46
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов поне спасява хора със Спартана, а Радев летеше за да разхожда Елена Йончева с него.
60
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина ли са толкова назад в медицината в Белград, та пострадал да трябва да се прибира спешно в София? Да го бяха откарали у Бечу - там поне има медицина!
59
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като познавам държавата си, сигурен съм, че Бойко е платил полета на спартана с лични средства. Е, в краен случай е платил с пари от партийната каса на ГЕРБ. Няма как да е иначе. В България политиците не плащат такива работи с пари на данъкоплатците. Тук в политиката влизат само честни и порядъчни люде.
58
16
 
8
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
мн ви знае балалайката, не берете грижа за горивото, така и така тоз самолет има часиве за летене, дали в сряда или понеделник ,поне да е от полза .Човек спасява. за 30 мин е в Белград.
57
3
 
34
 
! Отговори
55555 преди 6 години
Иначе Радев като пътува със Спартана по работа ореваха света, че пари харчил а бат Бойко си прави каквото иска.
56
3
 
33
 
! Отговори
Г А Д преди 6 години
ТОВА ЛИ Е НОВИНА ИЛИ НЕУМЕСТЕН ПР НА БОРИСОВ.ОТВРАТИТЕЛНО. МУТРАТА ГУБИ ПОЗИЦИИ И СИМПАТИИ, КОИТО СА ВЕЧЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА И СЕ ЧУДИ КАК ДА СЕ НАТРАПИ В КУПЕНИТЕ ОТ НЕГО МЕДИИ. ИМА УБИТО 3 ГОДИШНО ОТ МИЗЕРИЯ ДЕТЕ, ИЗГОРЯЛА КЪЩА НА СВРЪХ БЕДНИ ХОРА, ЗА КОИТО БОКО НЕХАЕ.З НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ЗА БЕДНИТЕ И БОЛНИ ХОРА,КОИТО СА ГРИЖА НА СКАПАНАТА ДЪРЖАВА. А ЗА УБИЙСТВЕНАТА БЕДНОСТ БОКО ИМА ОГРОМЕН ПРИНОС. ТОВА НЕ МУ НОСИ ДИВИДЕНТИ,НАПРОТИВ.ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПОЧИВНИ ДНИ,ЗА ДА ПРИБИРАТ ПАРИ АВЕРИТЕ МУ
55
4
 
31
 
! Отговори
he,/e, преди 6 години
пак започват противните пиар изяви на вожда-слънце.
54
3
 
27
 
! Отговори
Странджата преди 6 години
Борисов никога не е избиран за премиер - той сам се издига като такъв , никой не го иска там изобщо !Да се маха оттам с Цецка Цачева заедно- която го закриля под негово настояване !