Пети ден, почивен понеделник: Слави пак пред НС-то

На протеста се появи и евродепутатът Николай Бареков
Обновена: 8 май 2017 19:45 | 8 май 2017 19:36, Анисия Иванова
339
Пети ден, почивен понеделник: Слави пак пред НС-то
Архив: Булфото

За пети ден поред Слави Трифонов и хора от екипа му излязоха на седящ протест пред сградата на Народното събрание с искане за промени в изборното законодателство.

Те настояват депутатите да гласуват въвеждането на мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на народните представители и намаляване на държавната субсидия за партиите от 11 лв. за получен глас на 1 лв. Трифонов акцентира върху това, че промените, предложени на референдума на 26 март, са били подкрепени от 2,5 млн. души.

Още по темата

"Смятам, че броят на депутатите е голям, че субсидията им е голяма, и че трябва да се избират по технологичен път", посочи той.

На въпрос какво мисли за въвеждането на образователен ценз при гласуване, той отговори, че това е добра идея, но му звучи дискриминационно.

"Ние направихме всичко възможно. Законът е измислен така, че да няма допитвания. Те нямаше да позволят така или иначе решението на референдума да влезе в сила. Става дума за окопала се политическа класа, свързана в бизнеса по тесен начин и тя не позволява това да се промен", коментира Трифонов.

На протеста се появи и евродепутатът Николай Бареков, съобщи "Фокус".

На 4 май шоуменът, хора от неговия екип и негови симпатизанти за пръв път се събраха пред сградата на Народното събрание с искане на въвеждане на промените, които бяха гласувани на референдума на 26 март. Трифонов се закани, че протеста му ще продължи всеки ден, докато не бъдат изпълнени исканията на протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Заслужили сте си гоDD Ти сериозно ли или така са ти го написали?Накрая ще го изкаратате мъченик да ме прощава Господ че и новия Христос.Жалки сте.
253
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави взел сега да се опълчва срещу нещо, което му го нареждаха да го защитава и той го правеше с охота. Сега - аз съм ангелче.
252
0
 
4
 
! Отговори
Мунчо преди 6 години
От толко патриоти ще Сами Ще се Затрием.Все гледат чужди майки да разплачат...
251
18
 
8
 
! Отговори
Заслужили сте си го преди 6 години
Слави си е изкарал парите с труд. Дори враговете му признават, че е професионалист и работохолик. Но вие такива не харесвате. Харесвате мутрата Борисов, който цял живот е крал и мамил. Господ ви дава това, което искате и вие си го заслужавате, но покрай вас ще страдат и свестните българи, а и децата ви, които не са виновни.
250
4
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Волен спечели делото срещу Слави и сега Славчо ще трябва да му дава парички. Малко ще изпразним чичко-паричко.
249
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
282 molia da me izvinish,tova beshe za 281
248
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tupa.k 282 ne e vajno kakvo e napravil bre mamut,a vajno e kakvo celi da napravi i interesa e po goliam ot smeshnite mu kauzi.Zashto pochna da pliue Boiko,Slavi?Zashtoto go izhvurli ot borda.Slavi mu e iskal polovinata gerb,no e poluchil banan i sega ne spira da pliue Boiko oti niama na gotovo da vzeme kokala i izmisli referendumi,a problema koito e sa monopolite.Lichno sum go vijdal kak celuva varnenski bos ima go na video mamut.Da ti nacepya durvata,ku te nabaram shta izkurtya plujek
247
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Индианскто му име е Седящия бик
246
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако аз отида ей сега и се пльосна пред парламента и дни наред дърдоря едни и същи лесно смилаеми и абсолютно нищо не значещи но примамливо звучащи лъжи, бих ли бил толкова популярен,бих ли привлякъл журналисти и бих ли запълвал праймтайма, уау, на телевизиите.Отговорът е ***- не. Ще ме приберат за нарушаване на обществения ред и за хулиганско поведение и ребза да съм благодарен ако само с това ми се размине.Щото съм от народа.D
245
3
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Слави не само трябва да направи партия.Но да измисли нов вид партия която да не е зависима от субсидиите.Партиите използват тези милиони от субсидиите за да си поддържат структорите,реклами и рекламни материали ,концерти и прочее.Ако Слави измисли такава партия която да просъществува без тези пари ,също така и да не краде ще получи Нобелова награда за откритието си !
244
12
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Аз смятам , че парите давани от БТВ на дългуча трябва да бъдат отрязани , защото човека се изчерпа окончателно. Такова чудо като чисто мажоритарни избори няма никъде по света, а в страните като България , където мутрите са на власт е абсолютно забранено.И няма как да мине в парламента.
243
2
 
7
 
! Отговори
FAKE news преди 6 години
Ако от тоя зависеше нещо нямаше въобще да го отразяват по медиите!
242
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави и Барека - примери за трагична България.
241
5
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
И после същите хора, които се впечатляват от такива клоуни като Слави, се чудят що държавата това и онова. Защото идолите ви са селски ***, пробили с чужди пари по телевизиите. А за останалите *** това е върхът на върховете.
240
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе нали казвахте че Слави не плюел по Корнелия и Гергов понеже бил от котилото им? Снощи в ролята на Корнелия, Мариан Бачев я разката както и Гергов. Нещо да кажете за това? А оня новия актьор пък се подигра с Ахмед Доган и лидера на ДПС ...
239
3
 
2
 
! Отговори
до 278 преди 6 години
Ялова нимфоманка. Такава я прави. А вече и изкукала поради напреднала възраст.
238
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 281 Пич, я прочети 267 коментар по отн ошение на тази шапка, че вече ставате смешни. .
237
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
280 Слави не е политик, бе църрвул! И е дал толкова пари на старчески домове и домове за сираци, че ти за цял живот не можеш да ги изкараш...***!
236
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lili Ivanova e pevica bre curvul,ne e politik.Za horata e postroila bolnica v Kubrat.Kakvo e napravil Slavi za horata?Referenduma shteshe da e bileta mu za politikata prost si kato trustika.Ako si kara shouto e ok,no da vliza v politikata e ravno na anglichanina Barekov,pinko
235
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 277 Тя и Лили Иванова никога не се е женила и няма деца. Това каква я прави, ***?