За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат

Всички големи проблеми са наследени от БСП, заяви Антон Тодоров
137
За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат
Кадър: Bulgaria ON AIR

Нужни са години упорита работа, нови политики и последователни решения, за да може България да се справи с проблема с корупцията. В момента контрабанда на територията на страната ни няма. Това заяви в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Антон Тодоров от ГЕРБ.

"Четиригодишният мандат е задължителен, ако искаме да изпълним волята на избирателите, които ни подкрепиха на парламентарните избори. Такъв мандат не е изкарван от периода 2005-2009 година. Но това само по себе си не може да бъде цел. По-важни са резултатите, които ще бъдат на лице след него, действията, които ще предприемем през тези 4 години", подчерта Тодоров.

По думите му трябва да бъде надградено направеното по време на двата недовършени мандата на ГЕРБ и някои от по-специално да бъде обърнато внимание на решенията, приети по време на управлението на тройната коалиция в някои сфери.

"Например във финансовата, няма да пипаме плоския данък", категоричен бе Антон Тодоров.

Той уточни, че пенсионерите, които искат да се подобри положението им, трябва да осъзнаят кой е виновникът за сегашното състояние, в което се намират.

"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП", каза Тодоров.

Антон Тодоров заяви в студиото на "България сутрин", че очаква в края на мандата на "Борисов 3" очаква България да бъде едно по-приятно място за живеене, в което справедливостта и свободата ще продължават да бъдат издигани в култ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: ГЕРБАнтон Тодоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
6
 
24
 
! Отговори
буба преди 6 години
До кога на такива нагли гъзовеи ще им се дава трибуна???Има ли още будали да вярват, че е бил принципен?? Ха-ха-ха!!!
93
5
 
26
 
! Отговори
панчо преди 6 години
Тоя преди три месеца плюеше Бойко и ГЕРБ най-долно.сега друга песен пее.На такава твар се вика плазмодий. Не го ли е срам да се показва пред народа.
92
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм споделял идеите му, но го уважавах заради принципната позиция,която заемаше, в момента ми е по-ниско в класациите от всяка твар разред безгръбначни.
91
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, това същество каква книга ще напише, когато задуха обратния вятър???? Не, истина Ви казвам, не мога да разбера, народа ни за толкова *** ли го смятат все пак, ако си въобразяват, че НИЩО НЕ ВИЖДАМЕ И НЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ КОЙ И КАКВО.....????
90
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ценцурата- л.а.п.а.ш е цензурираната със звездички дума.Ега си примитивността!Не сме изпростели колкото вас и колкото ви сеи иска.Мърдаме още.
89
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не уважавам ветропоказатели, купени - няма значение евтино, или скъпо.Няма този лично ангажиран не с обществени , а с лични свои проблеми архаичен недоносен доносчик, да ми внушава , че това правителство, ще ни дотакова мамата четири години.Ние сме различни страни - ти искаш да *** четири години, но аз не искам да ме кради тази шайка бандити още 4 години.Само почакайте, Валерката ще ви разкаже играта...Не вярвам Волен да замълчи. Не от принципност. От това, че е в девета глуха...
88
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този срок му е необходим,за да напише втори том на романа "Шайка".
87
8
 
19
 
! Отговори
Майтап бе Уили преди 6 години
Нямало контрабанда на територията на страната ни.
86
6
 
15
 
! Отговори
4 месечен преди 6 години
Четири месечен може би, но не е сигурно.
85
6
 
14
 
! Отговори
до Бойко.. преди 6 години
Бойко ти си!Познах тее!Не на мене тия че..знаеш кво!
84
7
 
33
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
АНТОН ТОДОРОВ Е ***, ЛЪЖЕЦ И ГЕРБАДЖИЙСКА ***!
83
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такива пом...ри като тебе няма как да го изкара.
82
6
 
20
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
И друго да ви кажа..На всяко милиардче на двора в банкя до магнолията гърмя по едно шампанско.миналата година гръмнах две..тоз мандат ако не гръмна и трето махам се и се оправяйте..внимавайте само да не ме ядосате..видяхте с ква кола ходих да гласувам,70 годишна барака,видяхте нали??сетне лъжец съм бил..А вие карате баварци,мерцедеси на по година две.Ааааа,аман казах от критики..Ииии опънете найлони над чесънчето че градушки го дават да вали,сетне ще ми ядете ония двете..
81
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това подобие на човек само ако знае колко е гнусен!!
80
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гну..н,жалък поми*р.Вдигаш ми кръвното само като те погледна.
79
8
 
19
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Цецо ви пречи,Лилито ви пречи..ами че аз с кой да работя!!!!Лилито си взела скъпа чанта,ами ще вземе що не,кой 25 години е сменял лампи и мантенели а,кой???Цецо ви е крив че имал 7,8,9 апартамента,да ама като се облъчва да ви слуша тел питате ли го а???Ааа...ще ви се разсърдя и никакъв премиер няма да ставам.ще ме търсите със свещ сетне...Ай сейте лук,чесънче,марулки..малко по здравословно,ко сте ми напращели такива с тия агнета цял месец..
78
9
 
20
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Антончо че колко години ще са нужни след като на два пъти ги свалят .Що става въпрос до пенсионерите докато още шават са виновни че гласуваха отново за ОП които ни излъгаха за з00 лв .минимална пенсия .Продадоха се за министерски кресла.
77
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е най-отвратителния *** в групата на ГЕРБ.Явно Бойко е на поринципа "дръж приятелите си наблизо,а враговете си още по-близо".Друго обяснение не виждам.
76
4
 
12
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
До Бай ***: Ще блеете щотооо,нали съм ви го казвал не веднъж и два,без мен сте две нули,сега сте една...ще ме слушате и никакви стачки..Не стига че матеряла ви е лош,казвал съм го 100 пъти,ако вземете да ми се навдигате ще...хммммм....разбрахте ме!!!!Ама ако ме ядосате никакъв кредит,казвам ви го е наа пред иконата,кълна са във вас и децата ви!!!Искам само да блеете по изборите за мен от там на татака аз знам ко да правя...
75
4
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП"А някой да е чул за поне 1 осъден комунист за това? Дори за лагерите и избитите без съд няма 1 осъден! Неможе и да се очаква от бивши комунисти като Б.Борисов. С празни приказки, само отклоняват вниманието от собственото си нищоправене! А целта е елементарна - запазване статуквото на олигархично-мутренска държава!