За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат

Всички големи проблеми са наследени от БСП, заяви Антон Тодоров
137
За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат
Кадър: Bulgaria ON AIR

Нужни са години упорита работа, нови политики и последователни решения, за да може България да се справи с проблема с корупцията. В момента контрабанда на територията на страната ни няма. Това заяви в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Антон Тодоров от ГЕРБ.

"Четиригодишният мандат е задължителен, ако искаме да изпълним волята на избирателите, които ни подкрепиха на парламентарните избори. Такъв мандат не е изкарван от периода 2005-2009 година. Но това само по себе си не може да бъде цел. По-важни са резултатите, които ще бъдат на лице след него, действията, които ще предприемем през тези 4 години", подчерта Тодоров.

По думите му трябва да бъде надградено направеното по време на двата недовършени мандата на ГЕРБ и някои от по-специално да бъде обърнато внимание на решенията, приети по време на управлението на тройната коалиция в някои сфери.

"Например във финансовата, няма да пипаме плоския данък", категоричен бе Антон Тодоров.

Той уточни, че пенсионерите, които искат да се подобри положението им, трябва да осъзнаят кой е виновникът за сегашното състояние, в което се намират.

"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП", каза Тодоров.

Антон Тодоров заяви в студиото на "България сутрин", че очаква в края на мандата на "Борисов 3" очаква България да бъде едно по-приятно място за живеене, в което справедливостта и свободата ще продължават да бъдат издигани в култ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: ГЕРБАнтон Тодоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е новият Яне Янев.
73
5
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
До Бойкотака е бойкоостана и да добавиш ежедневното позиране и пресилено говорене за да може ние овцете да продължаваме да ти се хващаме още повечеами ще блеем отстрани то 500год блеехме после 45 год блеехме сега 27 год блеем още 4 по навик ще блеем
72
6
 
14
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Вземайте пример от НЕГО ! Радвайте се на СЕБЕ СИ ! Наслаждавайте се на ВЕЛИЧИЕТО СИ ,на УМА СИ , на ОСАНКАТА си , на УКРАСАТА СИ, на" ИНФОРМИРАНОСТА" СИ !!! Давайте акъл на ляво и на дясно и ще бъдете щастливи по негово МУ !!!???!!!
71
3
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
до някъде правилните думи но истината е че няма политически и институционален капацитет за подобряване на качеството на живот имаме години за наваксване а след това години за подобряванеда не звучи песимистично но шансовете са почти никаквино дори и да се постигне нещо добро извън обичайното плямпане то тогава трябва да има гаранция че след тях който и да управлява няма да разруши постигнатото с грешна политика
70
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Касъле той тодоров си ги прибира ама ти лапай мухите!Хехехе
69
18
 
7
 
! Отговори
касъл преди 6 години
Наакахте ли се от яд и завист, а въшки въшливи? Хахахаха, Тодоров си прибира едни 10-12 000 лева на месец /като депутат и като личен съветник на Пееввски/, пък Вие му яжте краката. *** негодни!
68
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБЕ НАЕСЕН БОЧКО ПАК ЩЕ ИЗИГРАЕ ТЕАТРОТО НАМУСЕН И ЯДОСАН ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЩОТО НЕ СТЕ ГО ХАРЕСВАЛИ!КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ЗАСТАРЯВАЩ ИНФАНТИЛ
67
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя не си е пил хапчетата. По - добро място но не казва за кого. Всички ли са *** в ГЕРБ?
66
4
 
17
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Само и единственно Тодоров "ще ни преведе през морето на спасението ни" !!! Той е умен ,знаещ /почти всичко/ и е изключителен Народен Трибун и Трибунал !!! Едно не разбирам : ЗАЩО ТАКЪВ, УМЕН ДО ПЛЕШИВОСТ И КЬОРАВИНА "ВЕЛИКАН" ,СЕ Е УКРАСИЛ С МУСТАЦИ - КАТО СТ. ХИТ. И ПИН. ... НЕЩО ОТ ВЪТРЕ ГО Е ПОДКАРАЛО !!!
65
5
 
20
 
! Отговори
Радка пиратка преди 6 години
Като тоя пу&ка няма, само Методи може да го конкурира!
64
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отсега се подушва, че кабинета няма да изтрае дълго.
63
5
 
29
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Здрвайте овце!!!Как сте,как сте???Да ви благодаря че пак ме избрахте..Такива като вас овчици навсякъде ги търсят,ама сте само мой,не ви давам на никой...Я ги вижте ония Гърци,Турци и Румънци кви ги вършат,само развалят дисциплината..Какви сте ми кротички само..Пиша ви да знаете че едно кредитче ще тегля,за да мога да дам на пенсионерите по 20лв бонус,а за вас ши сменим лампите на един два тунела..и някой друга мантинела има за ремонт...Айде оставям ви...И умната че ако не съм аз умирате..
62
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСещам се за един друг, подобен "бунтар".Плешивият шоумен от бТВ, дето как ли не слугуваше на всяка власт през годините,а сега реши да се прави на еманципиран и бунтар.Гнус!
61
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как можа с едни и същи уста да го плюеш и разобличаваш,и сега да му правиш (18).
60
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой май леко, малко се е продал...
59
6
 
26
 
! Отговори
Поп Андрей преди 6 години
Тоньо, Тоньо, я изкарат 4 месеца, я не........................
58
6
 
13
 
! Отговори
IVANOV преди 6 години
BOKO E OLICETVORENIE NA MAZOHISTITE, KOLKOTO POVE4E I VZIMAT TOLKOVA POVE4E GO OBI4AT!
57
4
 
22
 
! Отговори
Дянков преди 6 години
А защо данакът не започва от 10 % за доходи до 800 лева ,а след това прогресивно да расте и да стане 22% /например за доходи над 800 ?
56
4
 
24
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Как няма да лиже,това е Тоньо-мазмантията.
55
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старозагорски по-мияр, изля тонове помия по Тиквата, сега му лижеш седалището.