За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат

Всички големи проблеми са наследени от БСП, заяви Антон Тодоров
137
За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат
Кадър: Bulgaria ON AIR

Нужни са години упорита работа, нови политики и последователни решения, за да може България да се справи с проблема с корупцията. В момента контрабанда на територията на страната ни няма. Това заяви в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Антон Тодоров от ГЕРБ.

"Четиригодишният мандат е задължителен, ако искаме да изпълним волята на избирателите, които ни подкрепиха на парламентарните избори. Такъв мандат не е изкарван от периода 2005-2009 година. Но това само по себе си не може да бъде цел. По-важни са резултатите, които ще бъдат на лице след него, действията, които ще предприемем през тези 4 години", подчерта Тодоров.

По думите му трябва да бъде надградено направеното по време на двата недовършени мандата на ГЕРБ и някои от по-специално да бъде обърнато внимание на решенията, приети по време на управлението на тройната коалиция в някои сфери.

"Например във финансовата, няма да пипаме плоския данък", категоричен бе Антон Тодоров.

Той уточни, че пенсионерите, които искат да се подобри положението им, трябва да осъзнаят кой е виновникът за сегашното състояние, в което се намират.

"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП", каза Тодоров.

Антон Тодоров заяви в студиото на "България сутрин", че очаква в края на мандата на "Борисов 3" очаква България да бъде едно по-приятно място за живеене, в което справедливостта и свободата ще продължават да бъдат издигани в култ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: ГЕРБАнтон Тодоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
27
 
! Отговори
Избирател преди 6 години
За колко сребърника се продаде.
53
4
 
19
 
! Отговори
ха ха хо преди 6 години
"няма да пипаме плоския данък" - и плоския народ не разбира и се радва . Как ще има пари за пенсии,социални и здравни като за 100лв данъка е 10 % и за 100 милиона данъка пак 10% ???В нормалните държави милионерите плащат до 60/70 % !!!!
52
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този нов "съветник" на Боцко от Б скоро издаде книгата "Шайка - Бойко, Росен и Цецо". И в тази книга ги разобличи като шайка горепосочените люде. И как така се врътна, че от критик се превърна в ли//зам номер 1, каква е тази метаморфоза? Как узря за толкова кратко време и си поправи грешката? Мисля, че паричките които ще прибира набързо му промениха гледната точка. Сигурно е имало и допълнително от Падишаха, я в някой борд на банка или във верига от където ще прибира допълнителни кинти.
51
4
 
21
 
! Отговори
МРАВКА преди 6 години
ТОЯ ГЕРБЕРСКИ НЕГОДНИК САМО ЩЕ СЕ НАДА НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ.НЯКОЛКО МЕСЕЦА НАИ-МНОГО И ЩЕ БЪДЕТЕ ПОМЕТЕНИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ВИЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА.
50
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
егати тази държава,щом живея в нея и щом чета тоя *** на герб от статията.
49
4
 
22
 
! Отговори
Баи х.и преди 6 години
Сега ако съм на Бокича ще ви намаля заплатите и пенсийте,ще ви взема къщичките и ще ми плащате наем за тях...хахахаха...и се обзалагам че пак ще гласувате за него..нали овчициии???хахахаха..
48
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве тоя ривьа, рива доде стана гепаджия и сега почна да се репчи - какви *** е раждала българската майка, ражда и продължава да ражда!
47
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да изкарате и година с това некадърно правителство! Кой ще оправи съдебната система ?баба Цецка ли, тази комунистическа номенклатура, или другарката Захариева-специалистката по всичко ? или може би дебеланка Лили ,дето си купува чанти струващи колкото един български пенсионер получава за половин година? Кой ще ви търпи да тупате топката, да ни залъгвате със някаква стабилност дето я виждаме само в сиромашията на 80 % от българите? България остана без българи само защото си траем и ви търпим
46
6
 
15
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Айде бе демократииии...искахте демокрация..комунизма не ви харесваше а???Сега демокрация ли имате а???ппускате си жалките гласчета на изборите,ама кой ви хваща за хора бее..чак ви се пресмиват,мислите че от вас зависи нещо...божее божее какви овце...
45
4
 
19
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
Малко остана овцее....довърши ги Бокооо...не народ а ***,все някой трябва да ги спасява,помага,да им дава...вижте гърци,турци,ръмънци..учете се как се търси спасение...
44
4
 
21
 
! Отговори
Ильо преди 6 години
Този *** е страшен боклучарник. Как може да има такива помияяри? Тръгван нещасттника, да се прави на общественик. Скрий се, отрепкко!
43
4
 
15
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
Ще намерим начин да чу се обадим, благодаря за услугата. Не бухалка ще му забия, а кол в охраненият му ***, надупен към Тиквеника на републиката. И кого плашиш бе ***, я кажи кой си, мишко смотана? Толкова гняв са насъбрали хората, че не се прави на смелчага кифладжиьо, ще го отнесеш и ти. Плаши баба си, баклук такъв!!!
42
6
 
21
 
! Отговори
м преди 6 години
И на този доморасъл чиляк БСП му е виновно. СДС,НДСВ,ГЕРБ са идеални????
41
5
 
8
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Братя Българи,пиша ви,по повод тази война,която се води по нашите пътища и никой не се заема да я спре-нито президент,нито премиер!Това са хората, които трябва най-много да милеят за нацията ни!До кога ще се наслаждаваме на тяхното безразличие и безотговорност,относно растящото стопяване на българския народ!!!Какви мерки взимат те,относно прогресиращата престъпност, катастрофи и самоунищожение на нацията ни!От такива ръководители не се нуждаем!Къде е ролята на полицията???Кажете, братя българи!
40
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задължително,след две години,Буда,за трети път ще покаже на Стадото изпънат среден пръст и след като ограби надлежно "еврофондовете" и натрупаните нови заеми,които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще тегли с бясно темпо,ЩЕ СИ СПРЕТНЕ "МОТИВИРАНО,В (В)ИМЕТО НА НАРОДА,НАПУСКАНЕ НА ВЛАСТТА и с награбеното,ще отпраши в неизвестна(за Стадото),посока!Бе-е-е!!!!!!!!!!!!!
39
6
 
27
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Тиквата с парите от субсидиите ( т.е. нашите пари) си купи ***, политолози, астролози и критиците си като Антон Тодоров, Валери Симеонов, Яне Янев , Волен Сидеров и т. н. и т. н.
38
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как няма да е задължителен! Свършва лапачката свършва и мандатът! После да управлява който иска. Ние няма да имаме претенции. Гарантирано от ГЕРБ!!!
37
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма контрабанда??? аз повярвах? ! да се справим с корупцията? никога! тя е в системата!
36
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антоне и ти си предател.Продавате се всички до един за пари.
35
4
 
32
 
! Отговори
ТОЗИ ... преди 6 години
ТОЗИ Е ЕДИН ГОЛЯМ *** ЩЕ МУ СЕ ДА СПИ В НАР.СЪБРАНИЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ И ДА СИ ВСЕМА ЗАПЛАТАТА - А ЗАЩО ДВА ПЪТИ ГЕРБ САМИ СЕ ОТКАЗВАТ ЗАЩОТО СА СЛАБИ НЯМА УМНИ ХОРА ПРИ ТЯХ А ВСЕ ТАКИВА КАТО ТОЗИ И СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО - БСП ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА ЗА ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА ВСИЧКИ СА ПОДГОТВЕНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЕРБ - С ФАЛШИФИКАЦИИ НЕ СТАВА А ИЗБОРИТЕ СА ТОЧНО ТАКИВА ЗАЩОТО ГЕРБ ГО УМЕЕ ТОВА