За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат

Всички големи проблеми са наследени от БСП, заяви Антон Тодоров
137
За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат
Кадър: Bulgaria ON AIR

Нужни са години упорита работа, нови политики и последователни решения, за да може България да се справи с проблема с корупцията. В момента контрабанда на територията на страната ни няма. Това заяви в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Антон Тодоров от ГЕРБ.

"Четиригодишният мандат е задължителен, ако искаме да изпълним волята на избирателите, които ни подкрепиха на парламентарните избори. Такъв мандат не е изкарван от периода 2005-2009 година. Но това само по себе си не може да бъде цел. По-важни са резултатите, които ще бъдат на лице след него, действията, които ще предприемем през тези 4 години", подчерта Тодоров.

По думите му трябва да бъде надградено направеното по време на двата недовършени мандата на ГЕРБ и някои от по-специално да бъде обърнато внимание на решенията, приети по време на управлението на тройната коалиция в някои сфери.

"Например във финансовата, няма да пипаме плоския данък", категоричен бе Антон Тодоров.

Той уточни, че пенсионерите, които искат да се подобри положението им, трябва да осъзнаят кой е виновникът за сегашното състояние, в което се намират.

"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП", каза Тодоров.

Антон Тодоров заяви в студиото на "България сутрин", че очаква в края на мандата на "Борисов 3" очаква България да бъде едно по-приятно място за живеене, в което справедливостта и свободата ще продължават да бъдат издигани в култ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: гербАнтон Тодоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
7
 
! Отговори
До коментар № 33 преди 6 години
До АнонименТова е телефона на горния, дето му за каниш - 0887/69-16-11. Ако имаш и капчица кураж и достойнство, би му се обадил, би си уредил среща и би опитал да му забиеш една бухалка в тиквата.
33
3
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Много пропаднахме. Падението е пълно.
32
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, този го направиха депутат от ГЕРБ. И с такива ли мършояди тази велика партия ще ни води лъм Светлото бъдеще? Този лешояд рови за да търси само лошото за определени хора, посочени от Батко. А кое е Лошото се определя от него. С удоволствие бих му забил една бухалка в тиквата!!!!
31
4
 
12
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
До До коментар 3Ти секретарката на Тоньо ли си?!
30
3
 
26
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
Борисов 3 нема да избута до Коледа с тези ''специалисти'' които е назначил,к'ви четири години,к'ви пет лева сънуваш бе Антонееееее?
29
9
 
7
 
! Отговори
До коментар № 3 преди 6 години
До АнонименКато за начало ти предлагам да се обадиш на Тодоров, да си уредиш среща с него пък там каквото сабя покаже. какво мислиш? Ето ти телефона му - обади му се и се срещни с него и го разТреляй, неграмотна кратуно. 0887/69-16-11
28
3
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Има нещо позитивно в хунтаджийското гербаджийско управление, то ще доведе до духовно пресяване в остатъка от дунавските българи. Ще се отделят тези, които могат да бъдат, от тези, които искат да имат. И тези, които могат да бъдат, ще възстановят Бългаската Държавност. Тези, които искат да имат, никой няма дори да помни.
27
4
 
25
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Това е човека , който се храни с мръсното бельо на хората , а сега го взеха в ГЕРБ , за да не им папка "чистите" ризки!...
26
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирате ли защо когато народа се вдига на революция, първо намира тези като този барабанчик и им резва тиквите. Няма креатури като този които така да отвръщават! Вчера е лаял стещу Лентореза, днес покорно е свел плешивата си главица на скута му и го гледа предано, аха да го целуне. А Лентореза обича подлярите, така добре му пасват на гадостите. Те първи надуват фанфарите колко умен, добър и честен е Владетеля на вселената. Е, Лентореза му хвърля по некоя мръвка, и той скимти от удоволствие.
25
4
 
24
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Поредният тутуруткаджия прави плонж пред Величеството...
24
3
 
18
 
! Отговори
куката преди 6 години
Бай знаете кой май е прочел още една книга, или некой му е казал: дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо! Този до преди няколко месеца не спираше да бълва, също като янето, стана депутат и обърна палачинката!Доле-горе като митоди и евгений танкиста! Обаче кака *** се осъверяса о време и му отказа да стане председател на НСто, както и министерката !
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато НВ Природата природата понякога има разстройство, изцвъка нещо такова като този чичо, много рядко но и много смръдливо. И като креатура с такива доказани качества, БарБутко веднага го привлече в ОПГ ГЕРБ. И пасна като болт на гайка, заплува в редките води на лъжата, подлостта и предателството. Браво Тодоров, нема по-дОбър от теб, върха на гадорията си. Дано нямаш деца за да им предадеш гнъсните си гени! Направи поне едно добро дело, метни се от 5ия етаж за да не мърсиш България!
22
3
 
22
 
! Отговори
don преди 6 години
Избори трябва да има на есен.Те от сега се карат преди да са почнали да управляват.Няма още пълен кабинет и вече се почнаха далаверите.Летище София на концесияТова ли е най важното за чернилката от Плевен ГЕРБ и ПАТРИОТИ - пълен провал.Патриотите какви душички са само ламтят за изпълнителната властДа си подават оставката и да се насрочват нови избори да не се излагаме повече пред Е С .Доказа се че г-жа Нинова е Троянския Кон в БСП и вече кои интереси зашитаваи как разби спечелени из
21
4
 
19
 
! Отговори
викате преди 6 години
викате и се чудите що викали срещу Мутрагенъо, а после му пристанали? Ами близко е до мозъка......или мутрагенъо ги е хванал на калъп или мутрагенъо ги е купил. Запазена марка за бг. елита- подкупен , продажен........без лустрация това е. Да имахте пълна лустрация тези тумори и извращения в обществото, дето превръщат честни хора във вампири нямаше да го има. Сами сме си виновни.
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо в култ да бъдат издигани справедливостта и свободата виждаме всеки ден, че в култ се издига самия Борисов, подобно на Червенков и правешкия хитрец!
19
4
 
36
 
! Отговори
грух преди 6 години
Това мекотело до вчера плюеше герб а днеска е техен депутат!?голяма *** е политиката,голяма.....
18
4
 
28
 
! Отговори
Що така бе Тодоров преди 6 години
си смени мнението за Баш-бандита Борисов. От теб сега няма по-надупен в кръста *** на Тиквата
17
4
 
32
 
! Отговори
Антон Тодоров преди 6 години
е пример за това каква тиня и мръсотия са днешните така наречени писачи-смукачи
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този подляр не написа ли книга срещу Сикаджията, не го ли нарече бандита и продажника на столетието? И какво стане, Мутьо му прати хабер, че иска да ги види и хоп, стана му съветник. Като сравнявам него и мъжеНственият Яне, не знам кой е по-долен смукач. Да има за съветник Мутрьо такъв плазмодий като Тодоров показва огромен дефицит от качествени хора. Какво да говори амебата, освен че мандата ще бъде изкаран. Има ли избор, клекнал е пред Имперарора и смучка ли смучка захарната му пръчица.
15
4
 
27
 
! Отговори
ГЕРБ е ОПГ преди 6 години
Нали така пишеше бе дупелизецо. Той и Яне щеше да го сваля, ама свали си само гащите пред банкянския ПРЕСТЪПНИК