Марешки "за" мажоритарността, пратил SMS на Слави. Чака

Лидерът на "Воля" прекръсти патриотите, били опитомени
Обновена: 10 май 2017 09:31 | 10 май 2017 09:23,
37
Марешки "за" мажоритарността, пратил SMS на Слави. Чака
Снимка: архив, Bulphoto

"Воля" ще подкрепи законопроекта за мажоритарния вот, обяви лидерът на партията Веселин Марешки. По думите му това ще го направят заради вота на референдуа. Съпартийците му още искали да се въведе задължително гласуване и да се намали партийната субсидия.

"Пратил съм SMS на Слави, че ще внесем законопроекта, но той не ми отговаря", добави Марешки.

Лидерът на "Воля" коментира още, че е уважил правото на най-голямата парламентарна партия да излъчи премиер, но е гласувал "против" състава на новото правителство заради участието на "Обединени патриоти" в него.

"В Европа няма как да легитимираме националисти. От национализма до фашизма границата е малка – когато биеш хора по границата, това не е демокрация", заяви той пред bTV и разшифрова името на националистическото обединение като "Опитомени патриотари".

"Патерица няма да бъдем на никого, ще бъдем прожектор на българския народ", обяви още Марешки. В тази връзка той посочи, че по-късно днес ще получи и разгласи документи за скандална сделка в община на ГЕРБ.

От думите му стана ясно, че става въпрос за два еднакви участъка (вероятно пътни) в две различни общини, единият от които, необяснимо защо, е струвал с 400 000 лв. повече.

Марешки, който е и зам.-председател на Народното събрание, остана без имунитет заради двете дела срещу него – за изнудване на собственик на пицария и за побой над общинския съветник Костадин Костадинов. Става дума за случай от преди няколко години, свързан с наема на заведението.

"Аз имам най-голям интерес този пасквил възможно най-бързо да приключи. Когато насреща си имаш лъв, ти го виждаш и може да се бориш. Когато ти се лепи бацил, ти не го виждаш (…) Когато бацилът се лепне на някой известен човек, и той става известен", коментира Марешки, като допълни, че ответната страна бави делото.

"Няма побой, има хора, които търсят конфликт с известни хора, за да станат известни – това момче преди няколко години се кандидатира за кмет и търсеше сблъсък с мен. С какво е известно това момче – че се удари в шамара на Веселин Марешки!", категоричен бе бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смс ли чакаш ти , хайде скъпи тра-ля-ля
11
6
 
11
 
! Отговори
д преди 6 години
*** са само от екипа му ........... Те го правят за да са на работа.
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публиката все да се разсейва и сценаристите трескаво търсят начин да си върнат позициите DОтивам за пуканки
9
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е голям, кратко точно и ясно обясни ситуацията и аз му вярвам.Ако беше такава мутра за каквато го изкарвате щеше да се чува за негови изцепки из Варна.Не изглежда и глупав както го клеветят, издава се доста аргументирано, и не използва звучене фрази.Иначе за шамара... Нека припомня че преди години Бойко в ефир призна че е шамаросал Стенли ли беше- бившото гадже на дъщерята на Цветелина бориславова, което получи поръчката за метрото!!!
8
8
 
16
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 6 години
Не знам къде работи Слави, но е очевидно, че вие двамата сте *** - единия за центове, другия за копейки!
7
7
 
14
 
! Отговори
цивилизация преди 6 години
Тъкмо ще направим мажоритарни избори и мутрите от всеки град ще са в парламента и ще почне ТСВ.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно телевизията и в частност шоуто, много са го закъсали откъм публика та се изнесоха на терен в центъра на София, което преведено означава Божия мъдростИ ако това не е ирония аз не знам кое е. В шоуто на парламента също има убийствен спад на гледаемост и доверие и двете шоуто, боже нямаме бълг дума за тоя цирк, обединяват усилия в името на животоспасаващото внимание, от което съществуват." Животът е театър и всички ние сме актьори"Шекспир но поне по негово време пиесите са били с класа
5
6
 
11
 
! Отговори
е преди 6 години
Кви мажоритарни бе хира,иде ТСВ ...
4
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Варненската мутра е патерица на Банкянската мутра.Колкото и да се напъва и да се опитва да заблуди хората.
3
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марш ***!!! Не ти щем горивото, не ти щем жилото!!!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mareshki da ne se osvetish s projektora sam?Mazni se na Slavi oti go ptenebregna Boiko ha ha ha ,tryabva da misli burzo,armencite si tursyat pechalbata))
1
12
 
14
 
! Отговори
д преди 6 години
Слави вече не работи в БТВ ,а за партиите........ То пък кога ли е било друго ,но все пак БТВ просто трябва да вземе някакво решение за това т нар шоу . Като иска да си отвори сам телевизия като Алфа и СКАТ ,но да не ползва БТВ.