Марешки "за" мажоритарността, пратил SMS на Слави. Чака

Лидерът на "Воля" прекръсти патриотите, били опитомени
Обновена: 10 май 2017 09:31 | 10 май 2017 09:23,
37
Марешки "за" мажоритарността, пратил SMS на Слави. Чака
Снимка: архив, Bulphoto

"Воля" ще подкрепи законопроекта за мажоритарния вот, обяви лидерът на партията Веселин Марешки. По думите му това ще го направят заради вота на референдуа. Съпартийците му още искали да се въведе задължително гласуване и да се намали партийната субсидия.

"Пратил съм SMS на Слави, че ще внесем законопроекта, но той не ми отговаря", добави Марешки.

Лидерът на "Воля" коментира още, че е уважил правото на най-голямата парламентарна партия да излъчи премиер, но е гласувал "против" състава на новото правителство заради участието на "Обединени патриоти" в него.

"В Европа няма как да легитимираме националисти. От национализма до фашизма границата е малка – когато биеш хора по границата, това не е демокрация", заяви той пред bTV и разшифрова името на националистическото обединение като "Опитомени патриотари".

"Патерица няма да бъдем на никого, ще бъдем прожектор на българския народ", обяви още Марешки. В тази връзка той посочи, че по-късно днес ще получи и разгласи документи за скандална сделка в община на ГЕРБ.

От думите му стана ясно, че става въпрос за два еднакви участъка (вероятно пътни) в две различни общини, единият от които, необяснимо защо, е струвал с 400 000 лв. повече.

Марешки, който е и зам.-председател на Народното събрание, остана без имунитет заради двете дела срещу него – за изнудване на собственик на пицария и за побой над общинския съветник Костадин Костадинов. Става дума за случай от преди няколко години, свързан с наема на заведението.

"Аз имам най-голям интерес този пасквил възможно най-бързо да приключи. Когато насреща си имаш лъв, ти го виждаш и може да се бориш. Когато ти се лепи бацил, ти не го виждаш (…) Когато бацилът се лепне на някой известен човек, и той става известен", коментира Марешки, като допълни, че ответната страна бави делото.

"Няма побой, има хора, които търсят конфликт с известни хора, за да станат известни – това момче преди няколко години се кандидатира за кмет и търсеше сблъсък с мен. С какво е известно това момче – че се удари в шамара на Веселин Марешки!", категоричен бе бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Някой ми се е ударил в шамара??....???-А??? Явно съм си вдигнал ръчичката, иначе ще е бил клекнал да ми прави като вятъра....!!! Чудя се аз ли съм Куха лейка или ни взимат за такива??? Има закон, в договора за отдаване на помещение под наем трябва да има клаузи: ако-такова, ако -друго. А не да гали грубо клекналия.
31
1
 
3
 
! Отговори
Един преди 6 години
До 22 БългаринКато гледам колко минуси са ти сложили тук коментиращите, за голямо съжаление ще излезеш много прав.
30
3
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Мутродемокрация в действие.
29
1
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Не знам дали имаш представа що е това добър учебник. Аз видях такива, за съжаление това стана далеч от тук.Твоето "пролетно цвете" как всъщност се прояви? Отиде да защитава някой, дето не си плаща наема.Какво е крив Марешки? Ако ти имаше помещение, годно за магазин или заведение и некоректен наемател залепи пред витрината му пристройка върху общинска земя, ти нямаше ли да я бутнеш, ако Общината се тутка? Няма ли да удариш шамар на някой, който те псува на майка?Марешки се е държал мъжки!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 17" Портрети" им са това, което са направили за страната.Няма да обяснявам коменатрите си, това не е час по литература, всеки да си го разбира както може.както и все има право на мнение.
27
1
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Значи на теб ти е известно, че някъде има запазени автентични портрети на цар Симеон , на княз Борис, на Паисий Хилендарски и на братята Кирил и Методий? Ами ти ще направиш революция в историческа наука бе, човек? Защо си мълчал досега?Или мислиш, че образите от иконите са техни портрети? Е, трябва да те разочаровам. Иконите се изографисват по определени канони.Автентични могат да се считат само някои ктиторски портрети от по-далечното минало.Не ни трябват хубавци, а кадърни и честни!
26
2
 
5
 
! Отговори
Браво, Марешки! преди 6 години
Каза им го точно!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Burzumможе би ръцете им са били в кръв, за да можеш ти сега да пишеш такива работи, а другите посочени от мен, са ти дали буквите, с които да ги хулиш.Сигурно се чувстваш важен и животът е придобил смисъл.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що така бе, освен прокуратурата никой друг не обръща внимание на Марешки. Не му върви и това си е.
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що се отнася до Костадин Костадинов - почтен млад родолюбец. От много години чета статиите му в kostadin.eu. Миналата година съумя да издаде и раздаде истински учебник по история за децата ни, а който иска може да си го изтегли и сам отпечата. Какво сме засравнявали пролетно цвете с магарешки трън???
22
6
 
8
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Тотален ***. Нямало да бъде патерица, ама си е направо протеза. Ако Бай *** каже "лапай", Марешки ще ***. Това е.
21
13
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Народът не подкрепя Слави защото е *** народ!!! Никой не те кара да го подкрепяш ако имаш желание да протестираш срещу своеволията на управлението те управниците излизаш и протестираш, а не подкрепяш някого който също протестира по свои си убеждения (каквито и да са)!!!А ти си просто един нископлатен ***!
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЛКО ПЪТИ МАРЕШКИ СЕ ПРЕДЛАГА НА ГЕРБ, ОТТАМ МЪДРО НЕ МУ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ.ДОРИ И СЛАВИ ГО ИГНОРИРА.
19
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ И АПТЕКИТЕ МУ, И БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ МУ СА С мръсните КАПИТАЛИ НА РУСКАТА МАФИЯ? т.е. перат се руски пари.
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ СТАНА ДЕПУТАТ С ПЛАТЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НА РОМЕИТЕ ОТ ВАРНЕНСКОТО ГЕТО МАКСУДА.ЕДВАМ СКЪРПИ 4-ТЕ ПРОЦЕНТА.
17
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
народът не подкрепя слави, защото усеща, че мирише на нещо гнило и много нечистоплътно.
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генетичен анализ А сега сравнете снимките на "борците" и водачите за нашето светло бъдеще)))-Марешки, Бойко, Слави и Волен и др месии с портретите на царете Симеон, Борис или на Паисий и Св. св.Кирил и МетодийИ ако това е филм щеше да е комедия, но за съжаление е реалността, в която живеем, затова е личната ни трагедия и падение.
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...задължително гласуване?А задължително за кого ще се узаконите ли?Ще ви отърва от мъките да мислите новия законопроект, просто върнете чл 1 на предишната конституция.Ако напиша какво мисля за всички вас, ще ме блокират, така че сами си го кажете.
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този клоун си мислеше, че ще управлява и го е яд =)
13
5
 
19
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Интересно , аптекарската мутра пристана на баш мутрата и се усуква на медийната бухалка на Бойко!Да , явно са му надянали юлари и го водят като магаре напред - назад!А медийната бухалка Славчо , продължава да го буха по главата , явно аптекарската мутра има да плаща , не се изплатил на всички!Слави не чака СМС , а кинтиии, алонкоолу!