Нови министри – нови депутати. 20 се заклеха в НС

Влизат на местата на избрани за министри или отказали се
10 май 2017 20:36,
2

Снимка: Булфото

Виж други галерии »
Нови двадесет депутати положиха клетва в парламента. След като множество депутати от ГЕРБ бяха избрани за министри, се освободиха места в Народното събрание, които бяха попълнени от следващите в листите.
Още по темата

Така Димитър Лазаров влиза на мястото на Бойко Борисов, Иглика Събева на това на Томислав Дончев, Десислава Костадинова сменя Екатерина Захариева.

Мястото на Лиляна Павлова заема ММА шампионът Владимир Вълев, известен като Питбула, а това на Красен Кралев - Руслан Тошев.

Венка Стоянова влиза на мястото на Теменужка Петкова, Мартин Тинчев е на мястото на Николина Ангелкова, Калин Василев сменя Николай Нанков.

Евгения Алексиева застава на мястото на Владислав Горанов, Йорданка Фикирлийска - на мястото на Валентин Радев, а Ралица Добрева сменя Ивайло Московски.

На мястото на Румяна Бъчварова, която стана началник на политическия кабинет на Бойко Борисов, влиза Анна Александрова.

Вместо вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов влизат Миглена Александрова и Калин Поповски от "Обединените патриоти".

Местата на депутати, отказали се от правомощията си, бяха също заети от нови народни представители. Така Емилия Милкова влиза на мястото на Стоян Пасев, Красимир Събев на мястото на Недялко Славов, Георги Станков на мястото на Станислав Дечев, Димитър Гамишев на мястото на Александър Манолев, Галя Василева на мястото на Семир Абумелих.

В групата на ДПС пък влезе Севим Али на мястото на Дурхан Мустафа. Той трябваше да замести Камен Костадинов от ДПС, който се отказа от депутатското място заради феномена 9/9, вкарал Ангел Исаев в парламента. Но в крайна сметка Дурхан Мустафа на свой ред отказа да положи клетва като народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Мемет Али от Гостун преди 6 години
Защо не напишете, че Гамишев е убиец...??? Цял град и села го знаят това ... Имал виШо образование... Кога следва бе..? Той не може да чете и пише правилно...! Чули ли сте го, как говори... ? Вижте му само физиономията...- изтънченост на бай ***! Герберски *** и престъпници....
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ох мамини герберчета Питбула и др.