"Воля" твърдо зад референдума и срещу ЧСИ-тата

От партията са готови да подкрепят всички добри инициативи
Обновена: 10 май 2017 18:12 | 10 май 2017 15:07, Василия Пейчева
6
"Воля" твърдо зад референдума и срещу ЧСИ-тата
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Партията на Веселин Марешки "Воля" отново декларира подкрепата си за въпросите от референдума, който бе иницииран от Слави Трифонов.

"Пратил съм SMS на Слави Трифонов, готов бях да изляза и на площада. Дори и да не се срещнем, ще внесем и подкрепим тези предложения", заяви лидерът на партията.

Още по темата

По думите му всеки гражданин има право да изказва мнение и не вижда нищо лошо в протеста на Слави.

Марешки допълни, че от "Воля" са готови да подкрепят всички добри инициативи, предложени от граждански организации, омбудсмана или медиите.

Така от партията ще подкрепят и законопроекта срещу произвола на частните съдебни изпълнители и монополите, внесен от БСП по идея на омбудсмана Мая Манолова. Марешки каза, че ще направят и свои предложения.

На въпрос защо не се отказва от имунитета си Веселин Марешки заяви за пореден път, че е невинен и иска максимална гласност на случая.

"Депутатите обикновено се отказват от имунитета си, за да няма шум и да си решат проблемите тихомълком. Аз искам шум, искам да е ясно, публично и пред всички. Няма да се скрия и делото да бъде решавано тихомълком", закани се той.  

По думите му много колеги му казали, че няма интерес да се шуми около него, но той търсел гласност.

"Щом искам да има комисия, а това не е добре за мен, това значи, че е добре за демокрацията", каза той.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От край време търси известност и популярност. МутрЪта му още седи на сградата на бившата поща във Варна.
5
2
 
6
 
! Отговори
x преди 1 година
на първо мясдто трябваше да се внесе проект за закон за изменение на ГПК относно дивотите на ЧСИ-този,подготвен от Мая Манолова,защото е спешен-много хора изгоряха и ще изгорят докато се натуткате.И после мажритарен вот и т.н.Хронологията и приоритетите ви са сбъркани,драги депутати!!!
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ли е най-важното? Вдигнаха газта, водата, а сега готвят 30% балтия за тока, а вие си чешете езиците. А да сте чули някой монополист да е намалил своята заплата и тези в сектора му заради загубите, някой да е тръгнал пеш или с метрото? Ако си траем, ще измрем в мизерия.
3
0
 
8
 
! Отговори
! преди 1 година
Марешки предложи почти същите въпроси, но не му стигнаха подписи ... след като го избраха в парламента беше против референдума ... сега е ЗА
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аптекаро-бензинджията и трибуквените от Варна, които стоят зад него май са си повярвали че са нещо повече от евтини клакьори.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът не е глупав.
Излезе на политическата сцена неошлайфан, но това е поправимо.