Кирил Добрев напуска парламента, дава път на младите

Промените в ръководството давали възможност за реализация
14 май 2017 19:57,
15
Кирил Добрев напуска парламента, дава път на младите
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кирил Добрев, който беше избран за заместник-председател на БСП, обяви, че се оттегля от парламента. С промените в Изпълнителното бюро даваме възможност на повече хора да се реализират, коментира той пред журналисти.

Още по темата

Още повече около 30 човека от новото Народно събрание са родени след 1980 г., това е едно ново поколение политици, на които искаме да дадем шанс да се развиват, заяви Добрев. С моето оттегляне в парламента ще влезе човек, който е роден именно през тези години, коментира той. По думите му това е бъдещето на България и на БСП.

Получихме една партия с 370 хиляди гласа и към днешна дата я изведохме на един милион, отбеляза той. Според него не може да има силна партия без силна местна власт.

Това, което трябва да направим до местните избори, е да стабилизираме организациите и да работим за спечелването на следващите избори, заяви новият заместник-председател на БСП, който ще отговаря за партийната дейност.

Попитан дали след като напусне Народното събрание ще взима заплата като заместник-председател на БСП, Кирил Добрев каза, че има и други доходи освен тези в парламента и те са ясни по данъчната му декларация.

Добрев обясни, че промените в Бюрото са направени на принципа хора от парламентарната група в лицето на заместник-председателите и заместник-председателя на парламента да участват и в работата на партийното ръководство.

По повод на коментари на недоволни членове на Националния съвет след гласуването, Кирил Добрев каза, че няма да коментира колеги, които са една закъсняла опозиция и е трябвало да коментират онези 370 хиляди гласа, които унизиха БСП и я направиха треторазрядна сила.

Не се срамуваме от нито едно свое действия, което сме направили в последната година, заяви той, цитиран от БТА.

Според другия новоизбран заместник-председател на БСП Деница Златева гласуването на пленума говори за изключително доверие в председателя на партията Корнелия Нинова. Тя отбеляза, че с много голямо мнозинство Националният съвет е подкрепил предложенията на председателя за четирима заместници.

Новият заместник-председател Владимир Москов, който е шест мандата кмет на Гоце Делчев, заяви, че приема поста като голяма отговорност и голямо признание към местната власт. Отдавна не сме имали заместник-председател на партията от местната власт, отбеляза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
БЕплатен обяд няма .Той Кирчо е длъжник на БСП че навремето бяха у власта та го спасиха когато на границата бе задържан с куфар контрабандна валута .
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се уморихте да отдавате дължимото на Глупостта . Какъв Път е това за млад Човек - за такъв , това е чиста проба Трета глуха .
10
0
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Тоя какъв мафиот е !!!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с тези крадци БСП никога няма да стане социална партия не сме малки деца виждаме двуличието на тази партия когато говорят все едно четат библията това всеки го разбира че е фалшивият им образ но когато крадат това са вече те нагли безкруполни
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този КРАДЕЦ ще пропусна коментара.
7
2
 
5
 
! Отговори
Оти преди 6 години
Този вместо да е в затвора , се прави на мъдрец.Крушата не пада далеч от дървото си.А някой хора посветиха живота си , хора като този да получат възмездие.Но носете си новите дрехи гъзари и мизерствайте в душите си.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Промените" трябва да продължат докато в БСП и ИБ на БСП има хора,планирали и реализирали идеите на Стратега Лилов "БСП да се превърне в малка маргинална партия" - потомствени некадърници,номен и клат-ик-уристи,участващи в управлението на държавата като вечна опозиция, а при участие в нея се гаврят с народа!
5
1
 
7
 
! Отговори
men преди 6 години
мерете си гласовете още и тъпчете с две ръце по джобовете наследствени клептократи. и герпаджерастите и бесепаршменделите сте един дол дренки. вместо да каже трябва да вдигнем държавата, провалихме се, окрадохме, некадърни сме онзи бил зел още 700 хиляди гласа и доволен. бесилки.....
4
5
 
11
 
! Отговори
алабализми за тъпи преди 6 години
Представе те си какво крадене пада,за да откажеш няколко бона от Парламента.Но сигурно ще е добре компенсиран от другаря който влиза на неговото място.Или от партията,за да се имитира промяна.Комунист повръща,но пари не връща .
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ССЗаряза контрабандата отдавна. Сега както и безпартийния корумбашев се занимават с ФЕЦове и малки ВЕЦове - по-спокойно е трябват връзки и най-вече абсолютно гарантирана печалба!
2
5
 
19
 
! Отговори
СС преди 6 години
А, Добрев , къде отива ....ПАК ЛИ НА КОНТРАБАНДА...ха,ха,хаааааааааааааа
1
1
 
20
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Тези в ИБ без пари ли са там или срещу заплащане?Да не се окаже,че заплатите им са по-големи от депутатските.Де ги журналистите да питат,щото ние и да питаме,няма кой да ни отговори.