Чистката в БСП: Нинова вече работи със собствен екип

Красимир Янков смята, че е освободен заради лични мотиви
15 май 2017 09:52,
42

На вчерашното заседание на Националния съвет на БСП се е случило дългоочакваното структуриране на Изпълнителното бюро и лидерът на партията Корнелия Нинова вече работи със своя екип. Така обобщи освобождаването си от оперативното ръководство на Столетницата Красимир Янков.
Още по темата

Той заяви, че при вземането на това решение Нинова се е водила от лични мотиви спрямо него.

"Аз съм наясно, че към мен има лично отношение. Приема се като лично отношение от страна на Корнелия Нинова, това ми беше и казано. Това стана ясно още с преместването ми от Варненския избирателен район в Добричкия", коментира Янков в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

По думите му решенията за партията се взимали еднолично от Нинова, а в последните две седмици дори нямало заседания на ръководството.

В екипа на соцлидерката сега са Стефан Данаилов, Деница Златева, Владимир Москов, а за зам.-председател на партията беше избран Кирил Добрев.

"С учудване разбирам изявленията на Кирил Добрев, който обвинява достойни членове на ръководството на партията в шиоркия му формат, че са я довели до 400 хил гласа. Всеки трябва да даде своя дан и когато има избори, с авторитета си да допринесе за общия резултат. Най-слабият резултат е с водач Кирил Добрев в Габрово и той това не трябва да го забравя, посочвайки с пръст хора, които работиха активно", добави Янков.

"Корнелия Нинова беше избрана на конгреса с авторитета на много от хората, които бяха по-активни. Самият аз бях кандидат за председател, но получих доверието като трети със 79 гласа от делегатите. Аз, използвайки добрите си отношения с тези, които ме подкрепиха, авторитетът който имам като мнение, реално помогнах тя да стане председател", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Лично отношение има към мен"Член на борда на Пловдивския панаир, на борда на АЕЦ Козлодуй,зам.директор на летище Варна...от всичко разбира Янков.Все подаръци от П.Димитров.Ако това е лично отношение;)Този се е самозабравил.
37
2
 
5
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Кирчо ще оправи нещата. Знае как се пренасят долари в торба или чувал
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пуяк нищо не стана от него.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първа аксиома за партията майка:Колко и чистки да се правят в партията майка, все ще останат ***
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито на *** *** за пореден път дракона БКП Кам даното хвала КУРнелке
33
3
 
7
 
! Отговори
смехрко преди 6 години
БКПе много стройна, конспиративна организация. Тя има едно лице пред обществотои съвсем друго за нещата, които касаят комунистическата партия", твърди проф. Вили Лилков.
32
4
 
14
 
! Отговори
Точната характеристи преди 6 години
Нагла.Нахална.Самозабравила се.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Янков дори да те изгонят от БСП,няма да останеш гладен;)Като сервитьор все ще се уредиш
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е шеф на летище Варна станал;)Кафеджията Янков ти ли пишеш или онова което ти е съпруга?Или приятелчетата ти дето се правят на .мутри.:))
29
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам че тук имаме гербери които плачат за Гергов:))))
28
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова продължавай с чистката.Особено с Гергов ми хареса,защото Бойко го заболя.И двамата лика-прилика.Вижте им държавните поръчки.
27
0
 
16
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
Напълно си прав за този Янков. Този е кариерист от класа, типичен мазник. Като се замисли човек, че бабите и дядовците гласуват за такива, направо да се спукаш от смях. То в главата му само далавери и измами, а иначе си говорят на "другарю"
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторитарния режим на Нинова?:)))Ако това е авторитарен, то на Борисов какъв е;) Като на онзи в северна Корея.Всеки който го питат нещо от ГЕРБ, отговора е каквото каже нашия лидер;)
25
3
 
13
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Другарката Нинова завръща авторитарния режим по време на Живков и едно личното управление .Неудобните тато гиизваждаше от Политбюро с мотив поради преминаване на друга работа .Абсолютно е ис извадените от ИБ на БСП поради невъзможност да се съвместява член на ИБ и депутат .За сметка на отстранените кариеристи по наследство като Кирчо за да потвърдят лоялноста си се отказаха от парламента .Инфомацията изнесена преди време от Радойски за фамилията Добрев ще се потвърди .Няма на кого да прилича .
24
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чистката в БСП е свързана преди всичко със скритите лимонки на ГЕРБ.Така че БРАВО на Нинова.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАЛКО ЧЕРВЕНА ИСТОРИЯ- 1996 Г ХИПЕРИНФЛАЦИЯ НАД 500%, СРЕДНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА, 2007/8 Г ИНФЛАЦИЯ 12.8%, 2013 НАД ТРИ МЕСЕЦА БУНТОВЕ СРЕЩУ 5% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА, БОРИСОВ ПОДАВА ОСТАВКА, МЕСЕЦ ЮНИ РИТНАТА БАНКА ОТ ЕДНО ЗАКРЪГЛЕНО, СЪОБЩИ ЧЕ БИЛ УБИТ С ДЛЪЖНОСТ С РАНГ НА РАЙОНЕН ПРОКУРОР И В ПАРЛАМЕНТА В ПРАВНАТА КОМИСИЯ, 2016 ББ ПОДАВА ОСТАВКА ЧЕРВЕНКИТЕ СУТРИНТА ОБЯВИХА ЧЕ ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ, А ВЕЧЕРТА ГЛАСУВАХА ПРОТИВ, И ДО СЕГА НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНО НО КРАДЛИВО- ОБРАХА СИ СЛУЖЕБНАТА КАСА.
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментар 6 и 17 абсолютно верни.На изборите следобед започнаха да купуват ромските гласове когато видяха че губят герб.И казаното от 17 е също вярно за Янков.Мазен интригант който до вчера говореше обратното.Години наред носеше в буквалния смисъл кафета на П.Димитров от близкото гаражче.Слугуваше на варненските шефове на БСП.Сега и жена му,едно момиче без ден трудов стаж и с голямо самочувствие, си направи фирма.Този отдавна трябваше да го разкарат.Добри ходове на Нинова
21
5
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Нинова е троен агент ! На Ванчо Мавъра, Ахмед Доган и другаря Бойко Борисов !
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С изритването на свинаря Гергов,който си е отколешна дружка на Борисов,Корнелия си докара много врагове в олигархичната мафия,която управлява държавата.Но за сметка на това спечели сърцата на още няколкостотин хиляди гласоподавателя.
19
2
 
21
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Обичам когато червените *** се хапят за кокала