Мажоритарната система – политически компас!

Лидерът на ПП "Възраждане": Всеки да отстоява правата си!
15 май 2017 10:15,
35
Мажоритарната система – политически компас!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Всички, които аз смятам за виновни България да умира в ръцете ни, пред очите ни, са настроени против мажоритарната избирателна система. Това означава, че в нея има нещо, което ги плаши. Тази система е политически компас, заяви в студиото на "България сутрин" Костадин Костадинов, лидер на ПП "Възраждане".

Пред Bulgaria ON AIR политикът коментира казуса за националното гласуване за мажоритарна избирателна система, който непрекъснато предизвиква дебати в медийното и обществено пространство.

Костадинов не е напълно сигурен дали чистата мажоритарна система е най-подходящата за България, но, по думите му, пропорционалната не е добра за страната ни.

Лидерът на ПП "Възраждане" отбеляза също, че уважава действията на Слави Трифонов пред парламента, който настоява референдумът да бъде признат за задължителен и да се въведе в ход на национално гласуване.

"Всеки гражданин трябва да се научи да отстоява правата си! Трябва да накараме хората, които ни управляват да ни уважават!", отсече политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук има ли и познавате ли хора които са на яслата на Герб и Америка за България
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя комсомолски секратар ли сега ще ни спасява ?
13
2
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 6 години
Бившите кому нисти си направих дясна партия и я нарекоха Герб унищожиха всички десни партии от 89 год насам и сега те представляават дясното и те са най деснитепоправете ме ако не съм го написал добре
12
3
 
14
 
! Отговори
Циник до 11 преди 6 години
С какво предните 21години бяха по-добри?СДС, БСП, НДСВ...НИКАКВА РАЗЛИКА!!!!Юнашко крадене - като за последно!!!Всичко останало е семантика....и мяукане по дуварите!
11
3
 
10
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Седем години вече България се управлява от неграмотници и за 7 години е станала едно бунище от което излизат само ***,бежанци,полуфбрикати и *** благодарение на комунистическата партия Герб в която бъка от бивши *** и агенти
10
2
 
10
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Етажите на властта у нас вече 28 години да окупирани от шайка безскруполни крадци....става ми смешно като чета говедарските коментари за "свежия вятър" повял в БСП с др,***! По скоро ставаме свидетели на друго - постовете във властта у нас - скоро ще добият наследствен характер! Снахи на др.Балевски...Луканов...Стани-шеф....Пеевски...Гергов..безбройни примери за онаследяване..Наивници - дал господ!Извод - никога , нищо няма да се промени в блатото българско
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ,които редовно гласуват и си избират едни и същи политици, сега пък си избраха Слави да им ги махне)))Свет да ти се завие. Вие уважаеми, сте направили референдум срещу собствената си глупост, Доньо Донев има филм за това ЯВЛЕНИЕ "Умно село". Нищо старо не е запомнено, нищо нова не е научено.
8
3
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Който разполага с кадърни и добре разпознаваеми кадри... - не се страхува от мажоритарни избори...
7
2
 
9
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Референдума е можеби единственият що годе правилен инструмент за израз на народната воля...НО....българите все още не знаят - що е това - гражданско съзнание! Единствената "базова демокрация" функционира в Швейцария - но това е народ с традиции (от 3 нации) , народ забранил строежа на джамии...а у нас се роят противоконституционните етнически партии, и мошениците с апетити към пари, и власт! Политическа култура - 0, гражданско съзнание - 0 текезесари, и носталгични ***!Хак ни е!
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новият Спасител - поредният медиен проект. Драйфа ми се вече от фалш и лъжи.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И от къде ще намирите хора, които да избирате мажоритарно?Кво значение има как ги избирате, като никой не се притеснява да дава обещания, с ясното съзнание, че няма да изпълни и след това нищо няма да му се случи.Кво ви е виновнна системата, като ви е сбъркан чипа и вярвате на всичко, което ви се каже?
4
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го познавам, но не ми харесва погледът му и изражението на лицето му.
3
12
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Има мошеническа физиономия!
2
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво постоянно ни го натрапвате тоя. Новата патерица на ГРОБ.
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния измамник, който уж щеше да се отказва от партийната субсидия, а всъщност се оказа че я е насочил към фондация, която му спонсорира партийката! Въобще на политик вяра да нямаш, ако ще да е и от малките партии