Каракачанов оглави две комисии към Министерския съвет

Вицепремиерът ще отговаря за борбата с трафика на хора
46
Каракачанов оглави две комисии към Министерския съвет
Снимка: архив, БулФото

Вицепремиерът по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов е определен за председател на Националната комисия за борба с трафика на хора и на Централната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Това реши правителството на редовно заседание днес.

Националната комисия организира и координира взаимодействието между отделните ведомства и организации по прилагането на Закона за борба с трафика на хора. Комисията ръководи прилагането на националната политика и стратегия в областта на противодействието на това престъпление.
 
Освен това ежегодно разработва и представя за утвърждаване от Министерския съвет национална програма за предотвратяване и противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите му.
 
Задачите на Централната комисия са да разработва и да предлага на Министерския съвет, на министерствата, на други ведомства и на юридически лица с нестопанска цел програми и дейности за предотвратяване и ограничаване на криминогенните фактори сред малолетните и непълнолетните.
 
Тя също така обобщава съответните статистически данни, ръководи и контролира местните комисии, координира дейността на държавните органи и юридическите лица с нестопанска цел във връзка с борбата срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и др.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
17
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Гробарите погребаха България. Тъжно е много, че заплатите и пенсиите в България се намаляват при тази бедност, при положение, че се обещава увеличение, а виждаме намаление. По делата им ще ги познаете тези мошеници, а не по празните им обещание за светло бъдеще и висок жизнен стандарт. Видяхте ли как ви излъгаха ГРОБ с двойно увеличение на учителските заплати, скок на пенсиите и скок на минималната заплата? Вместо този скок видяхте как от следващия месец ще получите 420 лева.
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ще кажеш за изказването на Валери Симеонов ?!?...а??Мълчиш ли ?!?
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балиго, жена ти да не е избягала с рибар бе, балия?
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се наяде!!!
9
2
 
14
 
! Отговори
видяхте ли сега преди 6 години
Това е да си в власта и вижте от колко места по колко хилядарки ще *** този фашист-престъпник....а стадото едвам оцелява от днеска за утре...ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на фашисткото управление на Тиквата
8
2
 
14
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
Бравоооооо,две комисийки и до края на мандата/който се очаква около Коледа/ ще е с поне 20 килограма отгоре!
7
2
 
10
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
ЛАПАЧКА ПАТРИОТЕ,ПАТРИОТЕ.ПАРИТЕ НЕ МЕРИШАТ.КАЗАЛИ СА ГО КУРТИЗАНКИТЕ.ПАТРИОТЕЕЕЕ.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гарантирано от ГРОБ.
5
2
 
11
 
! Отговори
vah преди 6 години
Тоз Тартюф мисли, че за всичко става, а реално е гол и бос. Аман от такива туфлеци, дето хабер си нямат от нищо, но имат самочувствието че са вещи във всяка една област.
4
1
 
12
 
! Отговори
Ураааа Ураааа преди 6 години
Каракачанската овчарка ще контролира най големия трафикант Валери Симеонов.......до къде докараха пропадналата държава
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гладното куче на прехода докопа кокала хахаха
2
3
 
0
 
! Отговори
Балиго преди 6 години
И на двете комисии първостепенната задача трябва да е борбата с вредните професии, най-вече рибарите! Ще го видим какво ще направи, но на външен вид не ми вдъхва доверие. Прилича на прикрит рибар!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ола мале, какви подкупи ще взема този чичко на снимката, чак не е за вярване колко евтино ще се продаде и ще продаде програмата на Патриотите.