Столтенберг убеден: НАТО може да разчита на Бойко Борисов!

"Приносът на България в Алианса се цени високо"
Обновена: 18 май 2017 06:42 | 17 май 2017 17:00, Веселина Йорданова
67
Столтенберг убеден: НАТО може да разчита на Бойко Борисов!
Снимка: архив, БулФото

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг поздрави министър-председателя Бойко Борисов за третия му премиерски мандат и му пожела пълен успех в новите задължения.

"Встъпвате в длъжност в момент, когато Алиансът е изправен пред важни предизвикателства, в отговор на които трябва да го запазим силен, като същевременно стабилизираме нашите източни и южни съседства и поддържаме солидна трансатлантическа връзка", пише той в поздравителния си адрес до българския премиер.
 
Столтенберг подчертава, че приносът на България към общите усилия и операции на НАТО се цени високо, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
"Убеден съм, че това ще продължи по време на Вашия мандат и че Алиансът може да продължи да разчита на Вашата лична подкрепа в изпълнението на нашите общи задачи", отбелязва генералният секретар на НАТО.
 
В заключение Столтенберг добавя, че очаква да посрещне премиера Борисов в Брюксел по-късно този месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
15
 
! Отговори
ДО 14 преди 6 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!.КРАТКО, ТОЧНО И ЯСНО, И ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ. ТАКАВА Е ПРИРОДАТА НА БОКО - ЛАКЕЙСКА И ГЪ ЗОМИЙНА. НАТО РАЗЧИТАЛИ НА РОДООТСТЪПНИКА. НА КОГО ДА РАЗЧИТАМЕ НИЕ ОБАЧЕ. НА МУТРАТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. САМО НА СЕБЕ И ДА ГО РАЗКАРАМЕ ТОЯ НЕКАДЪРЕН СТРАХЛИВЕЦ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ
17
5
 
11
 
! Отговори
Солтенберг преди 6 години
Поздравявам българите, готови са от тяхна територия да обстрелваме Русия. Възхищавам се на Борис Бойков, който е готов да сложи българите за мишена!
16
2
 
17
 
! Отговори
Солтенберг преди 6 години
Добра държава е ***! Само трябва да разкараме населението нанякъде
15
1
 
12
 
! Отговори
Терминал - 2 преди 6 години
Ако нещо се забърка тиквите ще отлетят със самолета те и без туй го разкарват като частно такси пък вие си ревете. НАТО победа и тям подобни клишета и лозунги.
14
15
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Ха, хаааааааааа. Комунистическият рев е музика за моите уши. Айде отивайте да мечтаете за евразизийската химера и турско-азиатския съюз!
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че как иначе - Борисов Еднокнижника за едно потупване по рамото от брюкселските му господари е готов да продаде и майка си и баща си и да предаде България, заедно с целия населяващ я материал.
12
2
 
20
 
! Отговори
А България? преди 6 години
По ми се искаше ние българите да можем да разчитаме на Борисов, но...НАТО му плаща, нормално е те да разчитат на него.Ние му плащаме някаква мизерна заплатя от 2-3хил евро, а я виж те какъв милионер го направиха ... като си затварят очите за кражбите му
11
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
аз на терористична организация като нато не разчитам изтеглете си воиските отбалканите и черно море и не сьздаваите конфликти с русия на мен русия не ми евраг
10
21
 
3
 
! Отговори
Европейският съюз преди 6 години
Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пушечното месо се цени високо не се и съмняваме в думите на тоя. Tука бая ракети тряба да паднат, че да се докапат братушките до краварника.
8
3
 
21
 
! Отговори
БОЙКО ОТЦЕОТСТЪПНИК преди 6 години
ПОНАЧАЛО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ, МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ НА БОРИСОВ. НАЛИ СА ОТ ЕДНА ПОРОДА - МУТРИ ОТ РАЗЛИЧЕН КАЛИБЪР. БОРИСОВ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА ЗАВИСИМА ВАСАЛНА ДЪРЖАВА, КОЛКОТО НИКОГА НЕ Е БИЛА.ДОРИ И ПРЕЗ ПРОСЛОВУТОТО ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ.
7
3
 
14
 
! Отговори
иван преди 6 години
Това не е пожелание , а заповед , имаме нагледно показно със Сърбия !
6
2
 
22
 
! Отговори
САЩ преди 6 години
ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е НАТО АКО НЕДАИ СИ БОЖЕ ИМАМЕ КОНФЛИКТ С ТУРЦИЯ.КИПЪР ГО РАЗБРА И ОЩЕ ПОЛОВИН КИПЪР Е ТУРСКИ.ВЪПРЕКИ,ЧЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ БЯХА В НАТО , ТЯХНАТА ПОЗИЦИЯ БЕШЕ ,ЧЕ ТОВА СА СЪСЕДСКИ ОТНОШЕНИЯ И ДА СЕ ОПРАВЯТ ТЕ ПОМЕЖДУ СИ
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на Плевнелиев, не го пропускайте, моля ви. Страшилището за Русия.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как няма да разчита на Лентореза, само ди кихне и Мутрьо се е накакал. Къде ще намерят такъв слуга!! А той се гордее с това, без да се усеща, че си е за смях и подигравка откъдето и да го погледнеш.
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАТО може да разчита на Борисов, но ние НЕ! Да си го вземат, щом се искат!
2
2
 
22
 
! Отговори
САЩ преди 6 години
КАК НЯМА ДА РАЗЧИТАТ , НАЛИ БОКО САМО СЕ НАВЕЖДА И ОТГОВАРЯ СЪС СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какъв е приноса на НАТО към нас плащаме си да ги вардим в Афганстан да бе.