Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!

Бясно каращи мотористи изпреварили и неговата кола, разказа премиерът
Обновена: 18 май 2017 07:32 | 18 май 2017 07:10,
136
Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Правителството започва война срещу катастрофите и жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество. За това призова премиерът Бойко Борисов преди да открие годишния бал на КРИБ, пише "24 часа".

Това е част мерките за справянето с демографската криза, както е и днешното решение на Министерски съвет за безлимитното финансиране на инвитро процедури.

Още по темата

"Всяка година по пътищата загиват близо 1000 човека, това трябва да се спре и правителството ще направи всичко необходимо за подобряване на инфраструктурата, средства няма да се пестят", каза още Борисов.

И допълни, че докато идвал за бала на КРИБ колата му била изпреварена от бясно каращи мотористи. Поръчал съм да ги издирят кои са, но те нямаха номера, така че не знам дали ще стане, каза премиерът.

Борисов допълни, че не трябва да има никакви компромиси към нарушителите на правилата за движение по пътищата и че обществото също не трябва да проявява търпимост към тях.

Премиерът коментира и скандала със зам.-министър Павел Тенев. Запитан дали и вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка, Борисов отговор защо никой не е поискал оставката на Корнелия Нинова, когато е потупала Крум Зарков по рамото след шегата му в тв студио, че до преди малко обсъждал с ченгета кой дядо още да измъчват.

Явно визираше с тази шега моя дядо, допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Бойко не му пука за катастрофите, просто му е криво, че са му изпреварили кортежа. Знаем си го.
65
6
 
4
 
! Отговори
БайХ преди 6 години
До Край 66Не съм за Борисов и никога не съм гласувал за Герб ОБАЧЕ това е най-адекватния политик в България-що не се.... ГЕРБерски ***. Пръв си бил пред урната
64
3
 
6
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Абе, Господин Премиер, колко хора на пътя убиха мотористите? Те ли са основните убийци на пътя, или нараненото его? Мотористите са опасни за себе си. С малки изключения които се броят на пръсти. Убийците са тези с лъскавите джипове и колите за стотици хиляди, които газят наред хора, закон и другите участници. Това с мотористите дето ти изпреварили кортежа и миналата година го каза. Създава се впечатление, че онея със скъпите коли не смеете да закачате, а мотористите са Ви фетиш? Що за глупост?
63
3
 
7
 
! Отговори
Варна преди 6 години
Баси простата тиква.От всички негови думи, изречения и изказвания лъха простота и невежество.
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да питам ако може :ЗАЩО НЕ НАКАРА МВР И КАТ ДА РАБОТЯТ И ДА ИМА СТРОГ КОНТРОЛ???Какво ми призовава същите тия ***, които карат като обезумели да са по-дисциплинирани?Вземете си свършете работата! Нали за това 10 години имате много "силни" министри на МВР??? КАТ нищо не прави! Не работи и контрола е толкова занижен, че на никой вече не му пука за правилата. ТОВА Е ПРОБЛЕМА, ЧЕ МВР живее и действа, като през 1980-та година, а сега всичко е по-модерно и технологично...
61
1
 
8
 
! Отговори
Българка преди 6 години
А защо е толкова бедна България ? Защото ЛАКОМИЯТА на властта е голяма. И докато ние мълчим и си траем като мишки ,докато те безнаказано си гласуват безобразно големи заплати, базброй глезотии и всичко безплатно ,докато народа гладува и умира прав те ще продължата и Бълтгария ще си остане бедна ,и обезлюдена ...България изчезва заради тези ални НАГЛЕЦИ ! СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ .......ОГЛЕДАЙ СЕ КАК НАРОДА СЕ ВДИГА ЗА НАЙ-МАЛКОТО НЕЩО А НИЕ СПИМ.....
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе я си гледа работата тоя, върнете Герджиков тоя има егати изказа егати чудото няма ли там професори.
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАК ЛИ Е БИЛ С ДЖИПА НА ГОРСКОТО?
58
20
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
Не съм за Борисов и никога не съм гласувал за Герб ОБАЧЕ това е най-адекватния политик в България. Нема много данни, малко простее но с годините се понаучи и е пушка.
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОРИСОВ ПОГВА ДЖИГИТИТЕ...................................Снощи ги видяхме с Чвъкалотож да тичат след едно ауди
56
3
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
КОЛКО МНОГО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ЛЪЖИТЕ НА ТОЯ,ОТ НЕГОВИТЕ ИЗХВЪРЛЯНИЯ,ОТ ХВАЛБИТЕ МУ,ВМЕСТО ДА СЕДНЕ И ДА ПРОЧЕТЕ СТАТИСТИКИТЕ,ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ВЯРВА НА ХОРАТА ТОЙ ВИЖДА САМО ТЕЗИ ДЕТО МИНАВАТ ГРАНИЦАТА И ЛЕТУВАТ БЕЗ ДА СИ ДАВА СМЕТКАТА,ЧЕ ТОВА СА СЪЩИТЕ ХОРА ОТ НЕГОВИЯТ,ПИЛИТИЧЕСКИЯТ ,БАНДИТСКИЯТ БРАНШ И НЕ ВЯРВА,ЧЕ ИМА МНООООГО БЕДНИ ХОРА,ДА ЧЕТЕ И ДА СЕ ЗАСРАМИ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ И НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ В ЕВРОПА.САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СПРЕ ДА СЕ БИЕ В ГЪР
55
1
 
9
 
! Отговори
група "Контрол& преди 6 години
..и ето идва най-щастливия час,когато ти ще си далече от нас йе,йе...
54
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ, как може да ИЗПРЕВАРЯТ НЕГОВАТА кола?!?!?!
53
2
 
17
 
! Отговори
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ преди 6 години
СЯ ЛИ СЕ СЕТИ БЕ КРАДЕЦ
52
2
 
3
 
! Отговори
www преди 6 години
До А.В.Абсолютно вярно за съжаление. Но ако някой не вярва, нека остави клавиатурата и екрана за известно време и да се разходи до най-близкото нерегулирано кръстовище и да направи целево наблюдение. Така поне ще има полза за самия него.
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов ,ти с Нинова ли се сравняваш ?!
50
2
 
17
 
! Отговори
www преди 6 години
Ще се опитам да синтезирам онова, което разбираме от изявлението на Борисов:1. Проблем има. Това го знаят статистиците в МВР, докторите в спешните отделения и всеки по-активен гражданин, който не може да няма пострадали приятели, съученици или съседи.2. Борисов отново е жертва, защото го е изпреварил мотоциклетист. Така и не става ясно в условия на задръстване ли е изпреварен или по време на гонка по магистралата.3. Борисов ще се бори с този проблем, нищо че имаше два мандата зад гърба си!
49
2
 
20
 
! Отговори
А.В. преди 6 години
На пътя най-добре се забелязва колко изнервен е народът, до степен, че е психически непригоден за шофиране.
48
0
 
20
 
! Отговори
Димо преди 6 години
Колата е просто транспорт. За една част от българите тя се превърна в средство за избиване на комплекси, като седнат зад волана, и си фантазират, че те не са такива , каквито са, а някакви други, примерно екшън герои. Заради такива е опасно, както да шофираш, така и да вървиш пеш, с колело, с мотор, че и в двора си да лежиш на шезлонг, няма гарнация, че няма да връхлетят през оградата със 150 км/ч.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напрво си го представям Бочко как гони джигити с кортежа и ги отстрелва с ловната пушка....