Нарочен за уволнение от Борисов за Heil Hitler легна в болница

Иво Антонов e настанен за наблюдение във ВМА
Обновена: 18 май 2017 19:45 | 18 май 2017 19:39, Красимир Ангелов
68
Нарочен за уволнение от Борисов за Heil Hitler легна в болница
Снимка: Facebook

Шефът на дирекция "Социална политика" към Министерството на отбраната Иво Антонов е приет във ВМА заради проблеми със здравето, съобщава "24 часа", като се позовава на информация от лечебното заведение.

Той е настанен в кардиологично отделение, но няма съмнения за инфаркт. Антонов обаче ще остане под наблюдение тази вечер в болницата.

Още по темата
Шефът на "Социална политика" към МО стана втората жертва на зараждащия се скандал с нацистки поздрави във властта. Той е уволнен от премиера Бойко Борисов, обяви в парламента по-рано днес шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов. На практика обаче на този етап отстраняването му не е финализирано.

Снимка на Антонов, вдигнал ръка за хитлеристки поздрав, се разпространява от вчера в социалните мрежи. Всъщност и снимката, и скандалът се стари. Още през 2014 година Антонов бил гласен за зам.-министър на отбраната във второто правителство на Бойко Борисов. Заради снимката с танка обаче той се разминал с поста. Вместо това бил сложен за началник на дирекция "Социално подпомагане".

Антонов е вторият уволнен заради хитлеристки поздрав. Вчера Борисов поиска оставката и на зам.-министъра на регионалното развитие Павел Тенев, чиято снимка с вдигната ръка в парижки музей също обиколи социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
2
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Ами пенсионирайте го щом е болен !!! На армията болни не и трябват ! Достатъчен е шишкото Каракачанов !
49
0
 
0
 
! Отговори
mzm преди 6 години
ostavka na taq fashizirana napast . v celata vselena nqma da nazna4at nazisti za ministri . no nie pak se izdanihme. vidno e 4e v balgariq tova ne e problem .po prinzip nad 90 na 100 ot balgarite sa simpatizanti na taq ideologiq
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** и грозен с претенции, *** с голямо его, ами и подляр - в болница се скрил. Що не легна в психиатрията, ами заел легло в кардиологията на ВМА, някой наистина нуждаещ се човечеч не може да се докопа до лечение от такива симуланти.
47
3
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Не става въпрос за политическите убеждения на тези двамата. Става въпрос за това колко трябва да си *** за да се надяваш на висок държавен пост а от друга страна да правиш нещо което ти гарантира че няма как да останеш на него. Може пък да са крещели "Ave Caesar!" като Ди Канио? Все тези ултранационалисти неразбрани от народа. Горките видят ли нещо което да ги подсеща на нацистите и веднага нещо отвътре май ги кара да вдигат ръка. *** това нещо се лекува в психодиспансер.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е едно от малкото полезни неща,които Борисов ще свърши ако успее да финализира.
45
0
 
3
 
! Отговори
турчина преди 6 години
Социал-националистите в Европа ги наричат фашисти, съвсем официално!
44
4
 
7
 
! Отговори
милко преди 6 години
нищо му нема, да се измита от власта или бог ще го накаже да му изсъхне ръката на този психопат а също и на вожда мудето го пробута във власта,утре очаквам магнолията от банкя да вдигне кръвно пак такива са им номерата на обединените простаци-долнопробни циркаджии ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По тази логика нацистките знамена трябва да изчезнат от музеите и сериала Ало - Ало в който бъкаше от свастики и нацистки поздрави, да бъде забранен, а всички му се радваха. Нелепо е просто.......Ама този филм ли е снимал или е музеен експонат? Кое от двете е?
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност това е римски поздрав, който и до днес се използва от атлетите в олимпийските игри :)....Да бе, на снимката виждаме един олимпиец.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До С---- да танка е т 4 -G или H версия без екрани като цяло е бил голям ужас за екипажите на т 34 редовно са докладвали за Тигар като го видят .... 4ак т 34-85 има някакъв шанс ако са 5-6 броя срещу 1 такъв
40
2
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Мутри и психопати управляват България. Боже пази България!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като искаш да си в политиката спазваш определени правила. Тези дето бяха в политиката и викаха хаил преди 70 години извикаха за последно висейки на едно въже.
38
3
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Тези обединени патриоти, ще вземат хляба на г-н Балкански. Кой ще му посещава цирка, когато си го гледаме безплатно всеки ден?
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затуй, лека атлетиката никой не я гледа!
36
11
 
11
 
! Отговори
Saluto romano преди 6 години
Всъщност това е римски поздрав, който и до днес се използва от атлетите в олимпийските игри :)
35
1
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Като гледам снимката това емоционално . ме напушва смях!
34
3
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
И Волен е мъжага как се криеше под масата!
33
4
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
малко след като си подаде втората оставка Борисов се разхождаше с дългото кожено шлиферче! Та какво ни касваше тогава и показваше , м? Чии символ е дългият черен кожен шлифер, а?
32
11
 
5
 
! Отговори
ДонДон преди 6 години
"Народния съд" се повтаря!!!*** си развяват байраците и пропагандната им машина работина пълни обороти.
31
3
 
14
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
Правителство!?Цирк "Буш", не "правителство!Смешници