Симеонов се шегува с "Бухенвалд"? Той отрича, но в. "Сега" – не

Вестникът застана зад журналиста, говорил с вицепремиера
18 май 2017 17:00,
136
Симеонов се шегува с "Бухенвалд"? Той  отрича, но в. "Сега" – не
Снимка: БТА

Вестник "Сега" обяви, че стои зад статията си, в която вицепремиерът Валери Симеонов е цитиран да казва, че може да има майтапчийски снимки от младежките си години край лагера "Бухенвалд".

Коментарът му бе публикуван при избухването на скандала около снимките на вече бившия зам.-министър Павел Тенев. Той бе уволнен заради фотоси, на които позира, вдигнал ръка за хитлеристки поздрав.

Преди това обаче Симеонов го защити и обясни, че и той самият можело да има майтапчийски снимки от 70-те край "Бухенвалд". Днес вицепремиерът се разграничи от това твърдение и обяви, че ще съди вестника за публикуване на невярна информация.

"Вестник "Сега" категорично отхвърля твърденията на Валери Симеонов, че е публикувал невярна информация. Репортерът на "Сега" си е свършил работата съвестно и професионално. На 16 май 2017 г. той е провел два разговора със Симеонов.
Още по темата

В първия Симеонов иронично-пламенно защитава зам.-министъра Павел Тенев и неговата снимка с нацистки поздрав. Във втория, проведен по инициатива на вицепремиера, Симеонов разказва историята от студентското си пътуване до "Бухенвалд", написа изданието в електронното си издание днес.

Междувременно от БСП, ДПС и "Воля" поиска оставката на Валери Симеонов. Патриотите обявиха, че няма да я подаде, защото, според тях, драма няма.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че вицепремиерът и пред него е потвърдил намерението си да съди вестника, защото написаното не отговаря на истината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
9
 
! Отговори
милко преди 6 години
хора без работа, седнали да си шегуват като си помисля колко умствено ограничен требва да си за да се шегуваш с неща които предизвикват ужас искам му оставката и то незабавно я да го питам отговорника по демографските въпроси дъщеря му колкобългарчета е родила, и що се скатава
78
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за комунисти4ески поздрав трябва директно да се беси тези избиха 5 пъти пове4е народ
77
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по големи гадове от комунистите няма нацитата същите гамени но поне свойте си не ма4кат докато *** и това правят
76
13
 
4
 
! Отговори
Бъдете обективни! преди 6 години
Казвате за Бухенвалд добре! А за Гулаг, Голи Оток, Персин, Гуантанамо? Комунистите избиха повече хора от нацистите! Само в Украйна от глад 10 млн! Какво говорите? А колониалистите за тях нищо, нали? Затова избухват войни! Когато ни сте обективи има войни!!!
75
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛУЧАЙНО ЛИ Е ЧЕ РЕДАКЦИЯТА НА ВЕСТНИК СЕГА СЕ НАМИРА В СГРАДАТА НА ИЗРАЕЛСКОТО ПОСОЛСТВО?
74
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕСТНИК СЕГА Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.
73
1
 
18
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
НАЦИОНАЛИСТИ, ФАШИСТИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ШОВИНИСТИ СА НАЙ-ЛОШАТА И ПОШЛА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО, А КОГАТО СА И ВЪВ ВЛАСТА ТОВА СИ Е ИСТИНСКА ПОРНОГРАФИЯ!
72
9
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Ами същия нацистки поздрав прави и Нинова от конгреса към симпатизанти.Я дайте снимката, защо я скрихте?
71
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам си напредстава какво правят тези в парламата! За какво са там? За интриги и мангизи ли? Каква работа вършат? Защо народа им плаща заплати? Да ви вдигат пенсионната възраст да ви вдигат тока парното водата храната? Мутрите да ви плащат заплати като на просяци? А по важното е какво прави племето?! Гледа сеир чопли семки и си бърка в носа ли? Хубавото е че преди 15 години се изнесох? Лошото е че много от близки ми все още живеят на територията на мутрите. И ми е тъжно за тях и децата им!
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лиляна Павлова трябва да бъде уволнена за неморално поведение,заради снимката и на магистрала Струма,дето се изтипоса с къса рокля и без сутиен.
69
3
 
10
 
! Отговори
АTAKICT преди 6 години
ДО ТУК С БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЕС ДА СЪСТАВИ ЕВРОПЕИСКИ ПАРЛАМЕНТ В БЪЛГАРИЯ И ТАКА КАТО ЕВРОПЕИСКА КОЛОНИЯ---ОФИЦИАЛНО ЩЕ ДРЪПНЕМ НАПРЕД ИЛИ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ЕКЗОТИЧНО НАСЕЛЕНИЕКОЕО ЩЕ СВИРИ НА КАВАЛИ ГАИДИ И Т Н И ЩЕ ИГРАЕМ БЪЛГАРСКА РЪЧЕНИЦА ПОД СЪПРОВОД НА ТУРСКА МУЗИКА ТОВА НИ ЧАКА СЛЕД 20 ГОДИНИ МАВКА ВИ ГЕРБЕРИ ПРОДАЖНИ И ОП
68
0
 
8
 
! Отговори
До 82 преди 6 години
Грешка на изписването,визиран беше Павел Танев, за когото тук пише, че е уволнен, а вчера в една осъществява статия че сам е подал оставка и че му е поискана оставка. шах с пешката, новини да има няма значение във истинността на твърденията.
67
7
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Когато след изборите написах, че в България идва на власт профашистка хунта подобна на тази в Киев малцина ми повярваха.Няма нищо по-страшно от самозабравил се фашист във властта като Валери Симеонов !Ние всички с общи усилия не бива да допускаме български вариант на "Десен сектор" !Ако Борисов е добър държавник веднага трябва да поиска оставката на Валери Симеонов.Евреите управляват света. Подобна гавра с паметта на техните предшественици няма да бъде простена дори на добър слуга като Бойко
66
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** атаката срещу правителството я направи ти. Борисов закъсняваш с отстраняването му от стаотута на държавник. Ще береме много ядове заради тапунгера.
65
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този нито ми е приятен ,нито симпатизирам на патриотите ,но това да уволниш някой за снимка от преди години -е пълна глупост. По тази логика и Лиляна Павлова нека да бъде уволнена заради снимката и като пионерче с Тодор Живков.
64
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз *** вчера влезе във властта с лъжи и измами и днес вече е затънал във фекалии. Какво ли ще е след 3 месеца, а след 6? Имаше навремето един като него, Нейчо Неев, радостта на народа. Щом и Винкела стана вицепремиер, гепачката ще се удвои.
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да има запис на разговорът.Ако наистина се докаже,че го е казал,трябва да напусне парламентът и да бъде съден.винаги се записва такъв разговор,защото измекялите се отмятат.
62
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
*** народ - слаба държава!Само подай повод за сайт и хокане равни нямате! Големи човелщколюбци се изводите всички, нацизма, фашизъм, комунизъм от всичко разбирате, само от медийна манипулация - Не!!!И да попитам накрая редактора на статията, в крайна сметка така виновният престъпник - нацист, заместник- вицепремиера, уволнен ли беше или дам си подаде оставката!Щото вчера пишеше второто а днес изскачате с ново двадесет?!?
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Боко толкоз ли е неостър, че не схваща, че не се ли освободи от тези майтапчии си заминава той?
60
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям да се въведе пэ бэрзо мажоритарният вот че повече тия така наречени патриоти да се махат от картата