Симеонов се шегува с "Бухенвалд"? Той отрича, но в. "Сега" – не

Вестникът застана зад журналиста, говорил с вицепремиера
18 май 2017 17:00,
136
Симеонов се шегува с "Бухенвалд"? Той  отрича, но в. "Сега" – не
Снимка: БТА

Вестник "Сега" обяви, че стои зад статията си, в която вицепремиерът Валери Симеонов е цитиран да казва, че може да има майтапчийски снимки от младежките си години край лагера "Бухенвалд".

Коментарът му бе публикуван при избухването на скандала около снимките на вече бившия зам.-министър Павел Тенев. Той бе уволнен заради фотоси, на които позира, вдигнал ръка за хитлеристки поздрав.

Преди това обаче Симеонов го защити и обясни, че и той самият можело да има майтапчийски снимки от 70-те край "Бухенвалд". Днес вицепремиерът се разграничи от това твърдение и обяви, че ще съди вестника за публикуване на невярна информация.

"Вестник "Сега" категорично отхвърля твърденията на Валери Симеонов, че е публикувал невярна информация. Репортерът на "Сега" си е свършил работата съвестно и професионално. На 16 май 2017 г. той е провел два разговора със Симеонов.
Още по темата

В първия Симеонов иронично-пламенно защитава зам.-министъра Павел Тенев и неговата снимка с нацистки поздрав. Във втория, проведен по инициатива на вицепремиера, Симеонов разказва историята от студентското си пътуване до "Бухенвалд", написа изданието в електронното си издание днес.

Междувременно от БСП, ДПС и "Воля" поиска оставката на Валери Симеонов. Патриотите обявиха, че няма да я подаде, защото, според тях, драма няма.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че вицепремиерът и пред него е потвърдил намерението си да съди вестника, защото написаното не отговаря на истината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
9
 
! Отговори
Истина преди 6 години
Всички български граждани които не реагират за помощ при терор и бой на възрастни хора са много по-дегенерирали
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналистите имат ли запис на разговора, защото ако имат и наистина е казал това нещо Валерката няма място в политиката.
37
5
 
10
 
! Отговори
бдинец преди 6 години
Да си бивш член на БКП,не е престъпление,но виж ,ако случайно си вдигнал ръка за да се измайтапиш с восъчна фигура,ауу това е голяма беля ,направо за съд и затвор. Това ли са ни ервоантлатическите ценности?Ако са това,то те не са ценности ,а лицемерности !
36
3
 
1
 
! Отговори
Олаа преди 6 години
До Хитър ПетърТи пък кой си? Радикален екстремист?
35
2
 
8
 
! Отговори
турчина преди 6 години
До 27Това е голяма обида за мен. Нищо тюркско няма в Далавери. Той е с ИНДО-"европейски" произход.
34
7
 
14
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Симеонов незабавно да си подаде оставката на Борисов. По-добре да сложат на негово място свестен човек. Всички от тези Патриоти са издухани. Волен е психично болен, Каракачанов пък е също мошеник като Симеонов. Всичките една банда престъпници за затвора и за лудницата.
33
2
 
14
 
! Отговори
vah преди 6 години
Е такива нагли и арогантни *** докато ни управляват, няма да има оправия. Този *** не е единствения, а е пълно с подобни некадърници във властта.
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя майтапчия много насериозно се е взел нещо. Калинка до калинка с туй сигурно отклоняват вниманието от скандала с урановата вода.
31
3
 
5
 
! Отговори
Странно преди 6 години
Някои упорито атакуват непрекъснато патриотите, не че те са цвете.Същите мълчат като пукели за садистичните укро-нацистки престъпления.Но явно насила трябва да дойдат на власт турските екстремисти
30
2
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Да се изкаже премиера, да видим какво е неговото виждане. Ако подкрепя фашизоиди, значи е пътни. Ако не ги подкрепя да каже, най-лесно е да мълчи като мишка. От неговата реакция ще съдим за неговия морал.
29
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подай оставка бе ***. Браво на журналистите, най после някой да се опъне на този мафиот.
28
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова е смешен този сел/чо, толкова си е повярвал, че вече е за подигравка. С тари квадратна тиква си е нещо като копие на Асфалт паша.
27
1
 
20
 
! Отговори
Цеко Сифоня преди 6 години
Дреме му на Баце на шлифера с кого управлява и какво мислим ние. Нали е на власт и лапането върви с пълна сила.
26
2
 
15
 
! Отговори
анонимна. преди 6 години
Ох да Ви имам вицето.Боже , каква я мислеха , а тя каква стана! На тоя трепането му минало , той се репчи и перчи като петел на сухо ***.
25
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целият зор е понеже Валери Симеонов поиска руснаците собственици на 500 000 имота по черноморието ни да плащат данаци.В правителството май само той не е руска балалайка.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката сега е в положението на малко дете в магазин за играчки, оставено свободно да си взима каквото иска без да се плаща. Как да остави келепира, сега му е паднало? Толкова е щастлив, че за да се изкара от НС ще трябва танк. Иначе се е впил като кърлеж да смуче защото втори път няма да има.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бре смех три институции в едно ти нормален ли си или сънуваш кат и даи са различни бре питаи
22
2
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Ако извадят аудио запис от Сега и се потвърди това, което са написали есента ще има нови избори.
21
2
 
22
 
! Отговори
Очи преди 6 години
Тоя не е ли дето се бори с бабичките на границата и пази с гърдите си държавата ..Спете спокойно сега....
20
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ако е нарушил нещо там нека Бойко го порицае, но да се атакува правителството е пресъпление. Всеки ден се гради държавата виждате и успехи има и Европа ни подкрепя!