Валери Симеонов за Бухенвалд: Шегаджийски снимки? Абсурд!

Ако му поискат оставката от БСП няма да си я даде
18 май 2017 11:37,
115
Валери Симеонов за Бухенвалд: Шегаджийски снимки? Абсурд!
Снимка: БТА

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че ще съди вестник "Сега" за публикуване на невярна информация, стана ясно на извънреден брифинг в Областната администрация в Бургас.

По думите му срещу него се води негативна пропаганда от изданието, което манипулирало интервю с него.

Припомняме ви, че коментарът, публикуван от вестника, е във връзка със скандала около вече бившият зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството Павел Тенев, чиято снимка с нацистки поздрав от парижкия музей "Гревен" обиколи мрежите.

В дописката се твърди, че Валери Симеонов сам е обяснил, че през 70-те години на миналия век като студент го били завели в лагера "Бухенвалд".

"Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там... Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село", заявява Валери Симеонов според "Сега".

"Този вестник ще бъде съден. Никога, по никакъв начин не съм произнасял думите, че съм имал шегаджийски снимки в Бухенвалд. Става въпрос за атака срещу правителството. Това се използва за политически цели. Съжалявам, че давам интервю на всеки, който поиска, разчитайки на коректността на журналистите", настоя вицепремиерът.

На въпрос дали би си подал оставката, ако БСП му я поискат, той отговори, че това няма да се случи: "Бих я подал тогава, ако моите партньори и коалиционният ни партньор я поискат. България има нужда от добро правителство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
17
 
4
 
! Отговори
ист преди 6 години
Нинова трябва да напусне парламента -постоянно ръката и е вдигната за хитлеристки поздрав. Когато малкият клюн се изцети че е закъснял, защото е насилвал стари хора, Нинова майчински го прегърна - двамата нямат място в парламента.
10
3
 
31
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Тримата "обединени ***" Далаверко, Перко и Бидона /Валери, Болния и Шкембето/започнаха да си показват рогата както се и очаквашемай няма да изкара дълго това управление
9
4
 
22
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Майтапчията е изключително ***, комплексиран и безпринципен човечец. Сякаш една тиква не ни беше достатъчна на висша позиция във властта, какъв срам за нас!
8
7
 
28
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Един въпрос, някой вярва ли на една дума на Симеонов, питам и избирателите му, които май бяха най-жестоко излъгани?
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските български патриоти като Левски, Ботев и дузина други не са имали нищо освен чест, а сегашните такива са пълни с хотели и фирми. Е това ако не е анахронизъм здраве му кажете?
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя бургаски крадец не раз работа ли че Тиквата го взе за бушон. Просто да го изтока в удобни момент и да продължи да управлява с другата патерица Магарешки.
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако от вестника имат и аудиозапис от тъъпата му изцепка, този изтече в канала. А ако стане достояние в Европа или Израел, не можем да го мислим.
4
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е типично бургазлиско ***. То не бяха скандали с личните му хотели, не бяха непочтени изцепки на границата, *** шеги с Бухенвалд, лобиски закон за земите по черноморието и не на последно място адски нагло държане. И този ни е Вицепремиер? Еми това е България 2017-та.
3
3
 
18
 
! Отговори
mdaaa преди 6 години
абсолютен ***
2
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерка, хващайте се с Шкембо войвода и Сидер ага и бегайте да копате на Боце магнолиите, че за друго не ставате. Откъде ви намериха такива тепегьози бе, че и да управлявате.
1
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с валери симеонов няма как правителството да е добро.