Заради Heil Hitler: Борисов отстреля още един патриот

Вече беше освободен и зам.-министърът на регионалното развитие Павел Тенев
18 май 2017 12:52,
111
Заради Heil Hitler: Борисов отстреля още един патриот
Снимка: Facebook

Заради нов зараждащ се скандал с хитлеристки поздрав с властта днес се раздели още един патриот. Той е бил уволнен от премиера Бойко Борисов, обяви в парламента шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов без да уточни за кой става въпрос.

Още по темата

Най-вероятно уволненият е шефът на дирекция "Социална политика" в Министерство на отбраната Иво Антонов, който бил освободен по искане на премиера Бойко Борисов. 

Снимка на Антонов, вдигнал ръка за хитлеристки поздрав, се разпространява от вчера в социалните мрежи. Всъщност и снимката, и скандалът се стари. Още през 2014 година Антонов бил гласен за зам.-министър на отбраната във второто правителство на Бойко Борисов. Заради снимката с танка обаче той се разминал с поста. Вместо това бил сложен за началник на дирекция "Социално подпомагане". 

Антонов е вторят уволнен заради хитлеристки поздрав. Вчера Борисов поиска оставката и на зам.-министъра на регионалното развитие Павел Тенев, чиято снимка с вдигната ръка в парижки музей също обиколи социалните мрежи. 

"Знаете, че премиерът Борисов прие неговата оставка (на Тенев - бел. ред.). Днес, доколкото съм запознат, премиерът също е разпоредил да бъде уволнен служител от министерството на отбраната, който с подобни снимки го има във Facebook пространството. Ние сме категорични, подобни снимки и изказвания няма да търпим", каза Цветанов. 

Той коментира и скандала около вицепремиера Валери Симеонов. Вчера той бе цитиран да защитава Тенев с аргумента, че самият той може да има подобни майтапчийски снимки от младежките години в лагера "Бухенвалд". 

Днес Симеонов отрече да е казвал това и обяви, че ще съди медията, която го е цитирала. Вицепремиерът казал това и лично на Цветанов. 

"Валери Симеонов твърди, че подобни думи не е казвал. Говорих и преди минути с него. Той твърди, че такива думи не е изричал, не мога да съм критерий какво е казал един човек при положение, че не съм присъствал".

Цветанов се извини за скандала: "Извинявам се за тези ситуации, но нека кажем, че правителството вчера взе много важни решения, които са част от предизборните ни обещания".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
11
 
! Отговори
Българан преди 6 години
До АнонименЦитат:"Аз съм *** и вие сте прости, за това се разбираме"........
27
11
 
21
 
! Отговори
morelini преди 6 години
И аз съм се снимал пред танкове но никога не ми е идвало на ум да вдигна ръката за нацистки поздрав....Тези да не са членували на младини в някоя нацистка организация...Правилно са уволнени,нямат място на такива ръководни постове....
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Хора усещате ли колко бързо вървиме към избори есента.кви избори ве каскет - депортация в Сибир трябва!
25
1
 
0
 
! Отговори
Disziplin преди 6 години
Tozi chicko ot snimkata mnogo se e otpusnal i razkrachil.Losha fizicheska forma. Da da razbirame kokvo iska da kaje. Da se stegne malko.
24
4
 
17
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Третата оставка се пече!
23
10
 
12
 
! Отговори
Хора, преди 6 години
като се приберете, извадете семейните си албуми и внимателно разгледайте всички снимки, на които вие или някой ваш близък маха с ръка за поздрав на баба си, на другарчетата си от детската градина, на децата от съседния блок, на гаджето, на гостите,дошли да го изпратят на абитуриентския му бал, на клетвата в казармата, на сватбата и т.н.Вижте и онези снимки, на които показвате среден пръст някому.Ако е снимано отдалече, дланта може да изглежда изпъната.Изгорете тези фотоси,да ви е мирна главата
22
3
 
10
 
! Отговори
Отвратен от червени преди 6 години
Здрасти ве, майтапчия!
21
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора усещате ли колко бързо вървиме към избори есента.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До краяна деня чакайте освобождаването на оня *** Валерката. Брюксел вече е настръхнал срещу вицето на България. Четете западната преса.
19
1
 
11
 
! Отговори
Бойкоооо! преди 6 години
Не забравяй, че когато за първи път спечели избори, хората те мислеха за националист.Направи си съответните изводи и не ги подценявай!
18
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите са прости царвули, Бойко им даде хлеб да не гладуват а те му забиват нож в гърба. Симеонов да ходи да иска прошка от Бойко и да му целува ръка ако иска да има и за него
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ипийчмънт, туй са хората дето докараха еднокнижника нови избори трябват.
16
6
 
25
 
! Отговори
да знаете преди 6 години
Постъпка на страхливец .Това е ББ .Сега патриотите да напуснат коалицията и да видите как ще замечи пак господин ББ.
15
9
 
16
 
! Отговори
Прекалиха! преди 6 години
Като гледам този от снимката, прилича ми на човек, който казва "Стоп, стоп, стоп!" на някой паркиращ, който е зад кадър. Точно такъв жест правим с ръка, когато с насочващи подвиквания помагаме на някого да паркира на най-подходящото място.Затова се замислих, каква ли е скритата цел на тези необосновано раздухвани скандали за някакъв уж-нацизъм?
14
5
 
27
 
! Отговори
Войводата преди 6 години
ГЕРБ са пребоядисани в синьо комунисти.
13
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това добре, но КОГА по дяволите ще се изгонят и всички, които се снимат и маршируват със съветски знамена, сърпове и чукове и колорадски лентички???Все пак национасоциализмът =< комунизмът.
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя едно време палеше живи котки за да се забавлява, акъла му е на амеба.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко заради тая власт се обвърза с някаква пълна изммет. *** й няма да успее да управлява 20 години
10
2
 
18
 
! Отговори
Майн Кампф преди 6 години
Сега ще започнат със снимки от плажовете, как си пият коктейли, докато четат "Моята борба".
9
8
 
9
 
! Отговори
ЯШАР САЛИ преди 6 години
ТОЯ ТОЛУП АКО ЗНАЕШЕ ХИТЛЕР И ХИММЛЕР КАКВО ЩЯДА ДА НАПРАВЯТ С НЕГО ? МУАХАХА...СКЛАВИШЕ ТОРР.