Младежите в БСП възстановяват войнишки паметници

Нинова обеща "изненадваща информация" за паметника на Бузлуджа
Обновена: 20 май 2017 17:09 | 20 май 2017 16:25, Анисия Иванова
54
Младежите в БСП възстановяват войнишки паметници
Снимка: БТА

Младежката организация на БСП започва кампания за възстановяване на войнишки паметници у нас. Това каза лидерът на социалистите Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията в София, която даде подкрепата си на младежите.

По думите ѝ кампанията се казва "Светите места на България“. Тя обясни, че става дума за намиране, идентифициране, възстановяване на всички войнишки мотументи в България. Ще има 28 екипа във всяка област, които ще направят карта на паметниците.

Нинова призова всички млади хора у нас да се включат в инициативата, независимо от политическата си принадлежност.

Ще бъде създаден сайт, в който ще бъде публикувана информация по темата.

Корнелия Нинова обеща "изненадваща информация" и за паметника на Бузлуджа, която ще бъде съобщена преди събора на БСП там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
До #47( за Бузлуджа):Вече не зная за кой път го пиша: парите за това нещо бяха събирани от хората. От всички - за учещите,твърда сума; за работещите,по ведомост. Това грозилище е платено от хората, не може да бъде собственост на никакви бесепета( то и тогава такъв субект нямаше!!!) Собственост е на суверена/народа/, управлява го изп.власт. Да не чувам за никакви бекапета и бесепета - няма ли съд в тази държава!?
42
1
 
5
 
! Отговори
teo преди 6 години
***, КОГА ЩЕ ВИДИМ И КОЙ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПАМЕТНИК НА ЖЕРТВИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД И КОМУНИСТИТЕ??? АКО ВЪЗСТАНОВИШ ТОЗИ ПАМЕТНИК В СЪРЦАТА НА БЪЛГАРИТЕ, ЩЕ ПОКАЖЕШ, ЧЕ НАИСТИНА БСП СЕ Е ПРОМЕНИЛА, ОК????? А ДАНО, АМА НА ДАЛИ!!! КОМУНИСТ = ФАШИСТ !?!?!
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че Бузлуджа е войнишки паметник.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА СЕ ИЗГРАДИ В СОФИЯ НА МЯСТОТО НА ПЕТОЪГЪЛНИЯ ШЕСТОХ-Й ВЕЛИЧЕСТВЕН ПАМЕТНИК НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ СОФИЯНЦИ ИЗБИТИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИ ЖЕСТОКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НА ЖИЛИЩТНИ КВАРТАЛИ.ТЕ СА СЪЩО ЗАГИНАЛИ ВЪВ ВОЙНАТА, НЕВИННИ ЖЕРТВИ НА АМЕРИКАНСКАТА КАСАПНИЦА.
39
5
 
5
 
! Отговори
седесар преди 6 години
Бившите Комунисти си направиха партия и я нарекоха Герб през 7 годишното си управление унищожиха всички десни партии и те станаха на дясната партия в Българияи народа ги прие под крилото сиискате ли 300 лева те ви 300 айде легайте си
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Младеж и БСП " звучи като " куца блаерина ".... ХахахаИ сега сериозно,по-долу имаше коментар относно жертвите на комунистическия режим.Прав е човека,по-достойно е да се разкаяте чрез един монумент в тяхна почит,и с това да се разграничите от зверствата ,които са правили вашите основоположнициа ,а не да им оказвате подкрепа,чрез възобновяване ,но явно са ви чужди тези чисти човешки качества !Но пък виждате вдигнатата ръка в музея и агонията ви веднага повика за оставка !Нагли същества сте
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не обичам Комунистите от Герб а Ти
36
1
 
3
 
! Отговори
ПИТАЩ преди 6 години
*** ЩО ТРИЕЧ КОМЕНТАРИ КОИТО СА ПРОТИВ СВАЩ.ЖАЛЪК СИ.ПРОДАВАТЕ СЕ ЗА СТОТИНКИ
35
13
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
харесвам Корнелия Нинова защотото е смела жена напориста което е важно качество за самата нея Винаги съм подкрепяла неината партия защотото тя мисли за доброто на хората
34
5
 
9
 
! Отговори
До Курнелия преди 6 години
Трудно ще стане тази работа Другарко. Гочето Гергов може да намали финансирането Ви и на кого ще се молите за пари. Сигурен съм, че няма да дадеш от твоите спестявания.
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би новината е че чинията е оправена и ще извозят сите *** до червената планета
32
4
 
6
 
! Отговори
бай Тошо преди 6 години
Тези съвсем изкуфяха - като не взеха властта започнаха само с глу.пости да се занимават.
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много интересно! архитектурата на соца в България. техниката, компютрите и много други неща.
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
IQ 63
29
4
 
10
 
! Отговори
До Вярно ли е? преди 6 години
Не, не вярно. Средната възраст е 56 г., а 63 е броят на членовете на младежкото БСП.
28
6
 
14
 
! Отговори
Вярно ли е? преди 6 години
Вярно ли е, че в младежкото БСП средната възраст е 63 години?
27
5
 
10
 
! Отговори
Андрейчо преди 6 години
Абе тая не беше ли дето с хитлеристкия поздрав от трибуната поздравява?! Ами и тези ли младежи ще поздравяват като нея?! Нинова само обещава,а насреща - няма нищо! Освен да иска и обещава тя друго не знае - например да даде нещо на този народ и тази държава!Продължава да издига и работи под лозунга " Дайте да ДАДЕТЕ !" Да,ама не си познала!Ние едно време участвахме в различни бригадирски изяви и какво накрая - едно голямо НИЩО! Е-е,стига толкова!!! Отивайте си с вашата столетница!
26
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простотията на коментиращите няма край. Ако инициативата идваше от ББ сигурно щеше да пишете друго. Сведете глава пред падналите за свободата.
25
9
 
14
 
! Отговори
Реплика преди 6 години
А, паметника на съвеЦката армия за войнишки ли минава или за айдушки ?
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София най-много и най-големи са руските паметници, а войнишки .... у село Требич, Филиповци и паметна плоча във Враждебна !!!