Просто една снимка... Павел Тенев не е съгласен с фашизма!

Подалият оставка зам.-министър се съвземал от скандала
20 май 2017 11:37,
58
Просто една снимка... Павел Тенев не е съгласен с фашизма!
Снимка: Facebook

Нямам нищо общо с фашизма. Не съм нацист. Не съм съгласен с идеологията. Просто беше една снимка. Това каза Павел Тенев, който трябваше да бъде зам.-министър на регионалното развитие. Той беше уволнен заради негова снимка с нацистки поздрав.

Още по темата

"Все още се опитвам да се съвзема от тази история", каза той пред "Нова тв".

"Потърсих Валери Симеонов. В телефонен разговор му казах, че съм взел решение да подам оставка. Беше редно да го направя", каза Тенев.

Павел Тенев, назначен в понеделник за заместник на Николай Нанков в регионалното министерство, взриви социалните мрежи, след като се завъртя негова снимка отпреди 9 г., на която той позира с изпъната ръка край восъчни фигури на нацисти в музея "Гревен" в Париж.

Кадърът е от личния му профил, но няколко часа след назначението му профилът бе изтрит.

"Прясно назначеният зам.-министър се оказа обикновен нацист. Тази снимка ясно демонстрира това. Единственото решение е моментално уволнение", възмути се депутатът от БСП Александър Симов.

Съпредседателят на ОП Валери Симеонов, чиято кандидатура е Тенев, не демонстрира притеснение от въпросната снимка. Това пък предизвика недоволството на БСП и ДПС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Едва ли е убеден нацист - просто е *** неосъзнаващ миналото. Истината е , че няма място в политиката с идиотските си шегички.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше от БСП това момче заместник министър, Герб какво мислиш да са му мълчали ли да го опикали и *** 1000 пъти
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм привърженик на т.нар "патриоти" даже са ми противни.Но... Преди време един приятел искаше да ме снима с телефона си,за да може като му звъня да му излиза снимката ми. Казах му,че не съм фотогеничен и мразя да се снимам.Той обаче настояваше и вдигна телефона да ме снима.Аз му показах среден пръст и така излязох на снимката. И досега я държи в телефона си. Ако някой ден сатана депутат или министър,тази снимка може да стане публична и да се окаже,че съм супер ***.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаше да е проблем ако не беше от т.н. патриоти.
42
6
 
7
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Аз не виждам някакъв кой знае какъв проблем в това, че се е снимал по този начин. Партиите се чудят с какви незначителни глупости да ни занимават, а наистина сериозните проблеми се неглижират, НАПЪЛНО УМИШЛЕНО!! Кой знае кво ли станало, снимал се, голяма работа. Онези, дето окрадоха България, те са по-читави, така ли??? Партиите са едни дол-ни ми-жи.турки, кокошкари, занимава се само с глупости. Ама ние сме виновни, крайно време е да се спре това синьо-червено гласуване.
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че са нацисти и фашисти, но да не го показват публично. Да се завират в клубовете си по интереси да имитират идолите си. Единият от тримата *** написа "Моята битка за България", вдига двете ръце, не едната. Ясно е кого имитира.
40
3
 
5
 
! Отговори
******************** преди 6 години
Днес ДПС чества Деня на побългаряване/българизиране на турците в България 1989 тоест на манипулативно-руски език Възродителен Процес , къде са ви статиите бе днес.бг
39
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той си подаде остовката...май това не можете да го преживеете.И да, снимката не го прави нацист Вие, ако се сниматге с космонавт, също ли сте космонавти?DПо-просто от това не мога да го обясня.Иначе си намерихте пореденя повод, да си водите махленските партийни свади, докато българите са топят.Давайте, вие сте номер едно.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам от хумор, не се шегувам, не желая българите да зависят от зависима празна алчна мутра!Времето на шегите с глупостта и посредствеността на това същество отдавна е преминало. Време е за противодействие!Нещата са сериозни. Той е подкрепян от себеподобните тук и в Европа.Нашето достойнство се продава от недостойните хора във властта.Властта не работи за народа, а за собствените си интереси.Не съм открил топлата вода. Не се заблуждавайте повече! Страдат заради вас и незаблудените!
37
2
 
10
 
! Отговори
Един преди 6 години
И аз, като господин Тенев, не съм нацист! Мразя тази идеология и хората които имат общо с нея. Обаче, аз нямам снимки с нациски поздрав, нито пък някога съм си помислял да направя такова нещо- щото, истински ги мразя. Ситуацията на г-н Тенев е, като да отидеш в женски метох и да си пуснеш порно на телефона, или да се снимаш как правиш фелацио на банан, пред вратите на манастир. Шега, нЕкак си...
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не търпя необразовани, инфантилни, прости, хора, да представляват достойния български народ !Подобно диване може да ни вкара във война!Слави не е политик, няма опит и политическа култура.Настоявам за 100 най-много депутати, да се прецизират правилата.Мажоритарното може да е конкретно.Слави не го разбира, защото преписва и не може се обосновава. Няма опит!Персонално отговорни. Всеки ден. Всеки час!Без случайници в политиката! Външната некадърница - с Плювньо, Прокопиев, боко!Не с народа.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът с възпитание, образование и интелект, се шегува със себе си. С неоспорими факти в историята на света, само *** може да се "шегува" !Не ме убеждавайте в обратното! Отидохте далеч, по-далеч от най-гнусната лъжа!Искам конституционни критерии кой може да бъде управляващ на този изстрадал мъдър народ!Симеонов ли е "патриот"?! Демонстрира какъв не трябва да бъде българинът, да не говорим за патриот.Човек с отговорности за отбрана, не може да се държи пубертетно!Няма оправдание!
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо тия *** от герб направиха коалиция с тия фашисти ...аз сам гласувал за вас герб ане за фашисти. Ами сиктир
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз ще се пошегувам!Имаме най-великия премиер, чист като детска сълза, обичам го и защото е много беден, честен, невинен, ангел, знае истините, винаги - ще го взема у нас, защото е принципен, взема решения самостоятелно, не се страхува от световните мутри като него, не е алчен и не иска да направи българите ***!Действията на този индивид и това недоразумение, говорят за липса на интелект, възпитание, култура и отговорност.Подобен няма право да управлява интелигентните българи!
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не е нацист, добре.Но той е ***, мерзавец, мекотело и е заместник министър, който има инфантилно поведение и отбраната на България зависи от подобно мекотело и ***.Не съм го избирал!Животно!
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто беше една снимка?Ако си бил толкова глупав да си направиш такава снимка,с какъв акъл ще ръководиш цяло министерство?
30
1
 
11
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Тенев показва колко му е умствения багаж след като споделя подобни снимки. Независимо дали е шега или не такова поведение от хора претендиращи за държавни постове е недопустимо. От снимката не може да се каже дали въпросния споделя нацистката идеология но със сигурност може да се каже че умствено не се е развил а иска да е на висока държавна позиция. Ако се загледате добре ще видите как Доган му държи ръката на Тенев по този начин а Курнелийка я е споделила в Лицечитанката
29
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
човека не е нацист а просто ***,който няма място за ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ.
28
3
 
6
 
! Отговори
Хипстър Многознайков преди 6 години
Човекът не е нацист.За да поддържаш една идеология,трябва да си напълно превзет от нея,да следваш принципите й до точка,да й вярваш до край.А съвременните ни политици вярват само в кокала.Ще се пребоядисат по всякакъв начин,ще заемат позата само и само да са на власт.Проблема с Тенев е че грам не си е размърдал едната мозъчна гънка да съобрази,че подобна снимка във ФБ може да компрометира сладкия му министерски пост и ще е добре да я поскрие малко.Чак толкова явни debiles да управляват не върви.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто една много важна снимка, стояла 9 години във Фейсбук. 9 години отдава почит на нацистите, но той не е нацист, защото вече е забранено от закона. Сега има неонацисти, с нови идеи.