Карадайъ: Фашисти и националисти във властта - опасно!

ДПС има принос за Хитрино, но темата днес е друга, рече той
77
Карадайъ: Фашисти и националисти във властта - опасно!
Снимка: ДПС

Участието на фашисти и националисти във властта е опасно за България и за региона. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на митинга в Пристое, който ДПС организира всяка пролет под наслов “Майски събития”.

"Преди 2 години предупредихме от тук и на всички Майски събития да не бъдат допускани крайните националисти до властта, защото това е много опасно – не бяхме чути. Миналата година заявихме, че езикът на омразата трябва да си отиде и че през президентските избори ще предизвикаме предсрочни парламентарни избори. Успяхме, заедно и единни", каза той пред събралите се, цитиран от пресцентъра на ДПС.

Карадайъ цитира и думи на премиера Бойко Борисов от Хитрино, където бе направена първа копка за нови къщи на мястото на разрушението от взрива в края на миналата година.

"Много е лесно от Хитрино да се казва, че етническата толерантност е единственото правилно нещо в страната и мюсюлмани и християни трябва да градят заедно. Опитват се да си приписват заслуги. Много добре знаят приноса на ДПС за Хитрино, но не това е темата днес", каза още председателят на ДПС.

Той допълни, че тези, които твърдят, че са за европейско развитие, правят нещо, което в Европа не допускат – националистите и радикалистите във властта.

Карадайъ осъди и поведението на “предателите, които се опитаха да подменят нашето ДПС”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
3
 
! Отговори
НАУЧИ преди 6 години
БЪЛГАРСКИ И СИ ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ ... ПОНЕ 1 ХУБАВО НЕЩО ДА ЗАНЕСЕШ ТАМ
62
0
 
12
 
! Отговори
СС преди 6 години
Този морук научи ли български? :)
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 години слушаме обли приказки за Развитието . Не се ли развихте най - после ?. Европа е развита , а нашето развитие отдавна е достигнало своя апогей . За какво още европейско развитие става въпрос - общоизвестно е , че със жълти стотинки повече от това не може да се постигне .
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а комунистите, които ви сменяха имената - може. Една целувка със Серго и забравихте всичко!
59
0
 
13
 
! Отговори
Американ преди 6 години
"националисти във властта е опасно" -- за кого?Съществуването на партии на етно-религиозна основа е опасно.
58
0
 
10
 
! Отговори
Българина преди 6 години
А етнически турски партии е безопасно!?! Закривай ги и трите и всички предатели и шпиони на мит обратнобв турция без право на влизане до живот в България
57
0
 
10
 
! Отговори
Фашист преди 6 години
Изповядвам идеите на фашизма. Опитвам се да възпитам децата си в същия дух. Кой си ти, карабина рязана, че да ме упрекваш?! Да упрекваш мен, който чрез данъците които плащам те изхранва? И то щедро и богато!
56
1
 
13
 
! Отговори
ф преди 6 години
Защо турците и ислямистите не обичат Хилтер и фашизма.Защото те никога нямаше да си разиграват коня в Европа и света ако Хитлер беше победил .Помислете кои докараха исляма в света и Европа.Комунистическите престъпници на интернационала.
55
1
 
6
 
! Отговори
Р преди 6 години
А според мен, ДС кадрите, ( какъвто е и неговият лидер ) са много по-опасни във власта, защото след Костов са все те на власт и се вижда докъде сме я докарали.
54
2
 
20
 
! Отговори
Тука е България! преди 6 години
Нека спазваме закона.Според Конституцията на Република България партии на етническа основа са забранени.
53
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е ДПС да отиват на еднопосочна екскурзия в Турция и да не се връщат.. В България нема място за тях. Да живеят националистите!
52
5
 
37
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Карадайъ, вие сте фашисти, вие се опитвате да разедините народа. Вие и вашата партия сте срам и позор за българските турци. Като турчин ми се гади от вас.
51
7
 
19
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ако в България се действаше както в Турция(спрямо кюрдите),то тоя и нему подобните щяха да си изгният по затворите!Дали в турския парламент биха допуснали такива антитурски изказвания,както в нашия-антибългарски?Ама нали е демокрация...
50
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е поредната Презентация на ДПС Как се прави Политика с помоща на РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА СТРАХ сред Обществото
49
4
 
11
 
! Отговори
Фашист и нациналист преди 6 години
Карадайъ кога ще каже кога Европейския Съд ще разгледа Дело Възродителен Процес , това искаме да знаем друго не ни интересува , Фашисти и нациналисти винаги е имало и ще има
48
6
 
5
 
! Отговори
++++++++++++++++++++ преди 6 години
България е сглобена Държава от различни Общества и Националности но на някой не му се вярва даже и не иска да чува за това , проблема е че само един Писател се осмелява да пише за България от Византия насам и се казва Стоян Динков
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше национаизъм Собствеността на земеделската земя ще ше да си остане в земеделците КАКТО Е В ПОЛША, УНГАРИЯ РУМЪНИЯ ВОЙВОДИНА ЧЕХИЯ. А НЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ КОЛХОЗИ И ТЕКЕЗЕСЕ-ТА. КАКВИТО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА. И СЕГА ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ГНИЯТ В ПАНЕЛКИТЕ. А ФАШИЗЪМ ТИЗИ НЕЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРИ.Тук Е ИМАЛО ЛЮТ КОМУНИЗЪМ ОСТАВИЛ БЕСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ, КОНЦЛАГЕРИ.ТИХА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА1944-1958
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече прилича на Стихотворение научено наизуст от Карадайъ , а какво стана с Дело Възродителен Процес на който всъщност местото му е в Европейския Съд а не съхранение в Архивите
45
6
 
26
 
! Отговори
КНСБ преди 6 години
Ей,Карадайъ,къде виждаш в България фашизъм,бре?!А сигурно и не знаеш какво е фаши зъм в действие - ха почети малко,погледай някой и друг филм ,където истинскин фашисти вилнеят и тогава плямпай !Какво сте направили вие за етническата толерантност ? А,да, по джамиите подканвате и насаждате омраза у народа - без вашата измислена партия много добре си живеехме християни,мюсюлмани и другите етноси у нас. Самоизтъквате се и точно вие сте тези,които драпате за властта!
44
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя какво нередно и нередовно вижда в национализма. Да сме турски мекотели ли.Това негово изказване е противоконституционно. Би трябвало да го подведат под съдебна отговорност. Цацаров да си върши работата.