Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

Симеонов е човек на действията, каза още лидерът на "Атака"
Обновена: 21 май 2017 09:48 | 21 май 2017 09:41,
117
Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

"Дори да си опозиция, трябва да нападаш по същество". Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров обясни факта, че се превърна в умиротворител в пленарната зала. В разгара на скандал между депутатите за нацистките поздрави от държавни служители Сидеров призова към спокойствие.

"Помъдряваме", каза още лидерът на "Атака" в отговор на коментари в социалните мрежи, че демонстрира коренна промяна в поведението си.

Сидеров защити и вицепремиера Валери Симеонов по повод нападките срещу него за коментар за една от снимките с хитлеристки поздрави.

"Г-н Симеонов не се изказва много изискано, но той е човек на действията", каза Сидеров пред Нова тв. 

В постоянно говорене за този казус от страна на БСП Сидеров видя опити за отвличане на вниманието от техни, вътрешнопартийни проблеми.

"Самото натрупване говори за кампания. Вадят се снимки от преди години в един и същи ден, така че да бъде притиснат премиерът да се разграничи от нас, ако може, коалицията да се развали. Само преди седмици Нинова обясняваше, че само с Патриотите би се коалирала. Нека тя да реши за себе си кога сме добри, кога сме лоши”, каза още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
1
 
! Отговори
Jdrel преди 6 години
Pfu...muhliovci...
88
1
 
3
 
! Отговори
70102 преди 6 години
Оставете човека да си кара спокойно присъдата пробация в парламента! Иначе ни клек-шопове ще останат, ни университети, ни студенти и .............! За съжаление това сме ние, като народ. Разсърдиха се на Борисов за "лошия материал" , но той го каза точно!
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От колко време е снимката все тая фашиста да се уволни незабавно. Или поне това би се случило в цивилизована страна
86
1
 
10
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Мафия и националисти не е ли различно?
85
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посочи с пръст ! Такива и.диоти ни управляват !
84
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се бой сидере,няма да се разграничи.Той се е хванал за вас като удавник за сламка.Пък и вие за него,де.
83
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния пудел на Бойко, който ще бъде изхвърлен когато стане ненужен
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да направи статистика колко от депутатите са с присъди и в процес на съдебни дела? Отделно ще трябва преди встъпване да минават и медицинско освидетелстване. Това НС и МС са като филиали на Софийския и 4-ти километър!
81
7
 
12
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Този няма ли срам !!! Помним как със златният му пръст бетонира за близо 2 год.комун. и турците при Орешарски. грабежа на КТБ и др. Когато се криеше под масата на Раковска хората скандираха ТУРЦИ СТЕ - а сега лъжепатриоти! Знае ли някой колко пари му дадоха СерГея и сараите за да участва в ограбването на БГ. ОТВРАТ! ГНУС!
80
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов е манипулатор който изполва думи които не му принадлежат примерно ''партиотозъм'' и не случайно блъска бабите на Границата с Турция
79
4
 
9
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Нормално е да не ви искат , как да искат някой който нищо не разбира от Политика а камо ли да упрявлява вече изнасилената ни бедна Държавица от Комунизъм и Руски вандалщини
78
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕ ТАНЦУВАТ ПОСЛЕДЕН МАНДАТ
77
4
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
до 94 атакист! Ам ние приехме това че волен атакиста е гласувал за дпс а това че защитава валери ли няма да приемем!
76
16
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Знам че ви дразни факта че каквото и да направи Сидеров ние оставаме зад него. Побърквате се че няма какво да ни откаже от АТАКА :) Това е разликата между АТАКА и партии еднодневки (ДБГ на Кунева , Да-НЕ България и т.н.) АТАКА винаги ще има 150 000 гласоподаватели и винаги ще е в парламента! Приемето го
75
12
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Много сте ми смешни как ни хулите как можело нашия вожд да сключва сделка с Бойко а преди 2 год да го е мразил. Аз мога да ви питам същото? .. Щом не сте гласували за патриотите нямате право да ревете как можело...
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАРТИОТИТЕ ДА ВНИМАВАТ В КАРТИНКАТА ЩОТО ОБЕДИНЯВАЙКИ СЕ С ДЕМОН БУДА УБИВАТ БЪЛГАРИЯ!!!
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си *** то е за цял живот.Колкото и да те променя и дисциплинира властта ти си оставаш същият ***.Печелиш с просташко веселяшкият си хумор симпатиите на по-простите от теб.И както ти казваш колкото по силни ставаме толкова повече ще искат да се коалират с нас и да се съобразяват с нас.Колкото и да ги обединява жаждата за власт и пари,тези хора са простаци и не могат да се понасят.Надявам се да се изпотрепят взаимно,защото в България няма кой да им се противопостави.
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, не притискат премиера, А ПРИТИСКАТ ПАТРИОТИТЕ ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ от такъв премиер!
71
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Заслужил гражданин86Не, ти не си "заслужил гражданин", а ЗАСЛУЖИЛ ПОДЛИЗВАЧ! Ни що не знаеш за т.н съветски съюз, не си живял там и нямаш с какво да сравняваш! Ти просто си ИЗЛЪГАН, ЧЕ ХОРАТА ТОГАВА ЖИВЕЕХА ЛОШО! За изключенията и тъмните времена от историята му никой не лъже, просто ТАКИВА ИМА НАВСЯКЪДЕ! Все едно сега всеки ден да повтаряш че на запад е лошо, защото е имало Инквизиция или Вертоломеева нощ! А колкото до укруината, тя се излъга като нас и ще прогледне като нас! Още малко....
70
2
 
11
 
! Отговори
бургазлия. преди 6 години
Вероятно когато крещеще с рупора пред централата на НФСБ в Бургас и спукаха тъпънчето на репортер и на Байрактаров Волен не е бил все още помъдрял и затова трябва да му изскочат и на него мръсното бельо.