Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

Симеонов е човек на действията, каза още лидерът на "Атака"
Обновена: 21 май 2017 09:48 | 21 май 2017 09:41,
117
Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

"Дори да си опозиция, трябва да нападаш по същество". Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров обясни факта, че се превърна в умиротворител в пленарната зала. В разгара на скандал между депутатите за нацистките поздрави от държавни служители Сидеров призова към спокойствие.

"Помъдряваме", каза още лидерът на "Атака" в отговор на коментари в социалните мрежи, че демонстрира коренна промяна в поведението си.

Сидеров защити и вицепремиера Валери Симеонов по повод нападките срещу него за коментар за една от снимките с хитлеристки поздрави.

"Г-н Симеонов не се изказва много изискано, но той е човек на действията", каза Сидеров пред Нова тв. 

В постоянно говорене за този казус от страна на БСП Сидеров видя опити за отвличане на вниманието от техни, вътрешнопартийни проблеми.

"Самото натрупване говори за кампания. Вадят се снимки от преди години в един и същи ден, така че да бъде притиснат премиерът да се разграничи от нас, ако може, коалицията да се развали. Само преди седмици Нинова обясняваше, че само с Патриотите би се коалирала. Нека тя да реши за себе си кога сме добри, кога сме лоши”, каза още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се спънеш два пъти в една и съща тика как си помъдрял и ти ли буташ масло вече ами туй ви е края.
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалки напикани "патриоти" сега играете ролята на тези , които изпаднаха на последните избори-това ви чака и вас!
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАРТИотите - веселяци и майтапчии на чужд гръб, но болнави и кекави, неотговарящи на изискванията за здраве. Болните партиоти се отделят в болнични заведения и се лекуват.
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvi patrioti ste vie 4engeta komunjagi pluhte gerb boiko te osadi dva pati diferov sega mu blije6 sadnika komunisti4eski bkp samo da ste na vlast i v parlamenta sram sa bg ste
65
7
 
15
 
! Отговори
Красен преди 6 години
Волен да отговори защо от квотата на АТАКА в изпълнителната власт влязоха само хора на ДПС!!? Да признае държат ли го с нещо или му кихат някой друг милион, за да води политиките удобни за ДПС
64
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бесепету най-накрая напипа правилната стратегия как да катурне тиквата от власт. Набута му падридиотите за коалиционен партньор и тиквочка захапа като шаран. Съвсем скоро ще го изтеглят на брега.
63
4
 
17
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Юрушисти на сидер ага от ЮРУШ, още ли вярвате на златния пръст? Преди години крещеше _урвите на Бойко по софийските улици, после подкрепяше с кворума ореха и министрите на ДПС да са в Правителството на българия - пример за добровлно(платено) еничарство. Сега говори за ГОСПОДИН Борисов... Пълна шизофрения, фурнаджийска лопата, гьотферен и лъжец!Ненавиждам сидер ага и ЮРУШ!Да живее България!
62
14
 
7
 
! Отговори
до 75 преди 6 години
Спокойно бе колега. Сега Сидеров вече е във властта и започва да прилага плана на АТАКА. То нестава от един път.
61
20
 
7
 
! Отговори
атака преди 6 години
Сидеров е пич. Сороските храненици умират от лоба.
60
2
 
12
 
! Отговори
до 68 se преди 6 години
Кво значи " родолюбец"?
59
17
 
5
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
Браво Волене. Ще гласувам в бъдеще само за АТАКА.
58
5
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Стари снимки били?Има и други стари снимки как Волен вилнее надрусан в НАТВИЗ и търси наркотици също и пиян в самолет на Луфтханза и т.н.т Незнам в качеството си на какъв го канят да изразява мнение също и да инспектира границата?Доколкото знам е с условна присъда за хулиганство?Явно мнението на хулиганите е важно!
57
5
 
24
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
Бялата Златка / Волка Сидерова/ е най-заклетия ЕВРОАТЛАНТИК и предан НАТОвец в България!!!!!! Господи, то бива ГЬОНСУРАТЛЪК, бива ИЗМЕКЯРЩИНА, бива ТЕПЕГЬОЗЛЪК, бива ПОМИЯРЩИНА - обаче ПАТРИДИОТИТЕ подобриха всички световни рекорди. Измениха на своите избиратели / включително мен и моето семейство / и повече НИКОГА няма да са фактор в политиката..... ПРОКЛЕТИ да сте лъжци от ОПГ!!!
56
5
 
24
 
! Отговори
se преди 6 години
Истинския родолюбец и патриот не се нуждае от водачи като Симеонов,Каракачанов и Сидеров.Патриотизма е вътре в сърцето и душата на човек а не с приказки на тези клоуни.
55
3
 
18
 
! Отговори
Мотел Рай преди 6 години
А снимките на болен с мутри и пред джамията с запалено килимче , а стойката на главния хотелиер на граничарите.
54
14
 
11
 
! Отговори
той преди 6 години
Защо всички съдят нацизма,а комунизма не.Да не би нацистите да не са се подчинили на световната власт ,а комунистите да се се предали като колаборационисти ?Помислете кой ни управлява и то с индулгенцията на Америка. Радев и сие.
53
2
 
25
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Някой те ''ПОМЪДРЯ'',според мен......
52
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така самонареклите се патриидиоти, си делят още на вьздуха захвьрлената плячка от банкянската мутра! А този пудел най много дебне да го хрантулят, понеже от тримката има по малко милиончета!
51
12
 
8
 
! Отговори
д 2 преди 6 години
Кога ще има Нюрнберг и Токио за комунистите по света и България? Аз неизкам комунисти да ми играят ролята на капиталисти и демократи .Време е Америка да осъди комунизма на процес и то международен.
50
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте ги добре.Вие си гладувахте за тези изззроди.12%.