Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

Симеонов е човек на действията, каза още лидерът на "Атака"
Обновена: 21 май 2017 09:48 | 21 май 2017 09:41,
117
Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

"Дори да си опозиция, трябва да нападаш по същество". Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров обясни факта, че се превърна в умиротворител в пленарната зала. В разгара на скандал между депутатите за нацистките поздрави от държавни служители Сидеров призова към спокойствие.

"Помъдряваме", каза още лидерът на "Атака" в отговор на коментари в социалните мрежи, че демонстрира коренна промяна в поведението си.

Сидеров защити и вицепремиера Валери Симеонов по повод нападките срещу него за коментар за една от снимките с хитлеристки поздрави.

"Г-н Симеонов не се изказва много изискано, но той е човек на действията", каза Сидеров пред Нова тв. 

В постоянно говорене за този казус от страна на БСП Сидеров видя опити за отвличане на вниманието от техни, вътрешнопартийни проблеми.

"Самото натрупване говори за кампания. Вадят се снимки от преди години в един и същи ден, така че да бъде притиснат премиерът да се разграничи от нас, ако може, коалицията да се развали. Само преди седмици Нинова обясняваше, че само с Патриотите би се коалирала. Нека тя да реши за себе си кога сме добри, кога сме лоши”, каза още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
13
 
! Отговори
Приликите случайни! преди 6 години
,,През ноември 1911 г в един студен дъждовен ден в приюта за бездомни пристигна едно невзрачно човече, мокро, гладно, в окаян вид, със скъсани обувки! Нямаше риза или пуловер, износеното му сако бе навлечено направо върху отдавна изгубил автентичния си цвят потник! Кой можеше да предположи, че след 20 г. това нищо ще заеме най висок пост в Германия, а след още няколко ще хвърли света в най ужасяващата война!'' Ех, до какво ли не води помъдряването!!?
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо много весели ми се видяха студентите от Натфиз в петъка. Волен що не мине пак оттам:-)
27
1
 
13
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Аха ,пак избори.Ами направо да оставяме държавата на МВФ .То и без това те управляват тази безмислена държава.
26
6
 
14
 
! Отговори
фил преди 6 години
Снимките са изкарани от ГЕРБ за да се отвлече вниманието на масите от назначенията на КОЙ в цялото правителство и да се поставят на колене ОП. КОЙ дойде на власт а ОП са навряни в ъгъла и нищо независи от тях ГЕРБ ги смачкаха и сега ще мълчат защото при нови избори вече няма никой да гласува за тях. ГЕРБ докара ОП да подкрепят най-големия си враг КОЙ
25
6
 
6
 
! Отговори
МИСЛЕЩ преди 6 години
И още нещо ,след 4 г по ще ви хареса нова тройна с БСП ,ДПС и ГЕРБ ли ?
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо...***"Сидеров е много...умен"...По скоро избирателите, му ама хич нямат нищо общо с интелект и ум.
23
5
 
5
 
! Отговори
ф преди 6 години
С кой да се съюзи Бойко ,с Доган или Пепи Москов,айде и вие помислете.А Корнелия пое към курс за анти ГЕРБ.Остана Волен и СКАТ плюс ВМРО.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сидеров е ясно че е безгръбначен ***, ама борисов какъв е? дружка с всякаква изметт стига да го крепят на поста. като тодор живков вече не знаят на кой свят са ама се вкопчили в властта
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как, най-големия враг в обществото, човекът с безброй дела срещу него, влезе в управлението на държавата? Значи герб, ще се съюзят и с Бостънският удушвач, стига да останат на власт. Жалки недоносчета!
20
13
 
5
 
! Отговори
Д преди 6 години
ТРЪМП Е ЗАД ВОЛЕН И БОЙКО.
19
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво мачкайте червените ***
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хитлер е започнал точно като Волен! Дали Волен ще приключи като него и *** Браун!???
17
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво става бе гербуля??? Тоя човешки ***, който до вчера го наричахте БОЛЕН, БЯЛА ЗЛАТКА, РУБЛОФИЛ и пр., днес е пръв бранител на гербавото правителство?!?Какво става сега, вече не е БОЛЕН, БЯЛА ЗЛАТКА и РУБЛОФИЛ така ли???Даже и флиртовете с Русия ще му простите, само и само да крепи мафията (тъй де, правителството) на власт??? Между другото ще сбъркате - такава фурнаджийска лопата, очевидно във всеки един момент може да забоде нож в гърба на всекиго, включително и на вас
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Помъдряваме", каза още лидерът на "Атака" в отговор на коментари в социалните мрежи, че демонстрира коренна промяна в поведението с=====Да, явно почиствнето на паметници, му се е отразило благотворно. Но за да бъде постоянно зает,за да не се изоглави, трябва паметникът на Рейгън, всеки ден да е омазан.
15
4
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Сидеров е много...умен.Съумя от една разнебитена и бутикова партийка,каквато я докара АТАКА лично той,да се извърти...така пак да е в Парламента и да е с...власта.Това и факира Мити не може го направи.Бъдещите политици след...столетия ще се учат от неговия...богат политически опит.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И само като си помислиш как се плюеха преди няма и година! И помежду си, и сегашния си "коалиционен партньор"! Тия хора нямат срам, чест и достойнство! Заради парите и властта са готови да продадат и майка си! До къде се докарахме, абсолютно безпринципни индивиди да определят съдбата на Родината си! Пълна ***.Щ.И.Н.А!!!
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фашистите поне са имали идеи. Лоши, хубави, но идеи! Тези нямат идеи.Днес са патриотари, утре помъдряват, други ден ако могат и няма кой да ги спре може и да обесят някого защото националните интереси го изискват.Ей така на майтап, на ползу роду и за самочувствие.Смърт на фашизма, свобода на народа!
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега какво? Да викаме ли "Хайл Волен!"???
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха! На предизборно събрание преди 2 месеца тук, представителят на НФСБ обясни, че Валери и Каракачанов са натиснали Волен помежду си и той не може да шава без да яде бой! Толкова за помъдряването и подобряването. Добре, че е келепира, че ни отиде мира!
10
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е пародия на държава. Достатъчно е да видите какви хора я управляват - Борисов, Симеонов, Каракачанов, Сидеров - пълни мошеници, клоуни и некадърници.