Гафове, скандали... Клати ли се кабинета "Борисов" 3?

Експерти: ДПС и ДОСТ използват тези техни прояви!
46

7629 гледания   |  Още видео
Категорично гафовете с нацистките поздрави няма да скъсят живота на парламента. Снимките са несполучлива шега от преди 10 години, а не разпространяване на етническо напрежение. Когато решиш, че ще се занимаваш с политика, трябва да изчистиш всякакво компрометиращо те съдържание от социалните мрежи.
Още по темата

Това отбеляза журналистът Георги Харизанов в студиото на "България сутрин". Негов събеседник беше и бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.

"Ние обсъждаме махленски проблемите дори и на съдебната система. Когато виждаш възрастна жена да бъде влачена по границата, а после този човек става вицепремиер, се разпространява изключително голямо напрежение. Въпросът с тези скандали е изключително важен за националната ни сигурност", посочи Октай пред Bulgaria ON AIR.

И сподели притеснението си, че тези гафове могат да бъдат използвани от външни политически сили с цел манипулиране или насочване на общественото мнение.

"Партньорството между ГЕРБ и Патриоти ще се пропука благодарение на тези скандали. ДПС и ДОСТ използват тези техни прояви, за да наложат своето влияние. Кадри от всяка проява на агресия се разпространяват в ислямския свят. Не може да тръгнеш да управляваш с лозунга "България над всичко" и да поставиш себе си над държавата след това", заяви бившият зам-председател на ДПС.

Журналистът Харизанов изрази надеждата си "Обединени патриоти" да спрат с подобни прояви и стабилността на парламента да се възстанови.

"Никой няма интерес от нови избори. Никой! Това е единственият възможен начин за парламент. Когато през 2001 г. се счупи двуполюсният модел се доказа, че такива партии влизат във властта. Дано "Обединените патриоти" разберат, че не са шумна фракция, която трябва да търси постоянно общественото внимание", каза той.


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Васо преди 1 година
Велика е силата на обединените простаци. Та така от 09.09.44 до ден днешен на победилата демокрация и пазарна икономика украсени с венеца на побългарени европейски ценности. Фашисти ли са, или не, не е най-важния спор за обществото. Тези им изяви показват нещо по-страшно. Това, че като избирател суверена, наречен народ е допуснал глупаци във властта. Ама, тя масовата народна глупост води до този резултат. Да се сърдим на себе си, не на тях.
35
0
 
1
 
! Отговори
men преди 1 година
ема как да се клати шото в основата му я партизанското унуче министърка по европейското председателство. дедо и че се обърне у гробеца ко я види ама това друга тема. та когато основата по скоро задницата на основата е два декара и получава захранка по 10на килца гюрме фуражец на ден нали разбирате че центъро на тежеста е доста доле и няма как дори търбуха на сфинету или ицето на ицеглавия сарайпаша да разклати положението. физика батенца.
34
0
 
1
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Туй недоразумение не беше ли онова дето яде бой?
33
0
 
1
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Туй недоразумение не беше ли онова дето яде бой?
32
0
 
5
 
! Отговори
Таз калинка преди 1 година
Откога шофьора на Къро стана журналист?
31
2
 
12
 
! Отговори
:)) преди 1 година
С какво е толкова (без)ценен В.Симеонов с нелепото си присъствие и абсурдно фашизоидно поведение в бг политика: 1. за народа, 2. за държавата, 3. за правителството? :))
30
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грабим
Европа
Рушим
България.
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе клатят те, за пред медиите иначе ГЕРБ разчита на ДПС задкулисно
28
9
 
11
 
! Отговори
ангел преди 1 година
Я виж как изведнъж дпс и дост се съюзиха , но няма да мине номера и да клатят колкото си искат , народът е избрал , до тук с турско-червените !
27
6
 
26
 
! Отговори
Дани преди 1 година
Борисов 3- колко още пъти трябва да се провали този неграмотник.
26
3
 
11
 
! Отговори
:)) преди 1 година
До от гладна кокошка

трудно се признава, че за друго освен да си на политическата копаня нищо не ставаш и ще нагъваш помия до последно! :)) Сви.нята няма чувство на достойнство и е опасно да напусне собствената си душевна кочинка! Същества които знаят добре възможностите си, неуверени, агресивни, ... :)
25
9
 
28
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 1 година
С ТОЗИ ИНДИАНСКИ ВОЖД НА ГЕРБАВИТЕ ВИТЕТУ КАКТО И ПРЕДИШНИТЕ ПЪТИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ КАТО ЗРЯЛА КРУША, ЗА КЕФ НА НАРОДА!
24
24
 
11
 
! Отговори
аз преди 1 година
След Борисов 3 - идва Борисов 4, не виждам защо се напъват толкова другарите, тяхната вече е изпята - другарката Сланинова им сложи кръста
23
5
 
10
 
! Отговори
от гладна кокошка преди 1 година
озверял за власт политик оставки наяве сънува!
22
4
 
28
 
! Отговори
:)) преди 1 година
Авдокатстването в защита на кабинет Борисов-3 е трагикомично!
21
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то и на коча му се клатят кайсиите, ма не пада.
Другарите с каскетите и фесовете да продължават да чакат.
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
наи лесно е отиването на избори а пък истината за труда на хората нее важна същото е във всички системи но докато те не изреват няма да се оправим в случая курсове за два три дена ми даите им легло и диван корупция за ядене и пиене кои спи неграмотни деца втори клас хвърлил правилника и казал аиде господи какво ще гледаме господи ядене и пиене това е дано се наядат и напият някои ден дано а държавата да прогледне и да види кое е доброто
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До The big щепсел

ама ви тури щепсела по няколко пъти в контактите, нали :)
18
4
 
15
 
! Отговори
:)) преди 1 година
Журналистът Харизанов изрази надеждата си "Обединени патриоти" да спрат с подобни
прояви и стабилността на парламента да се възстанови.
---------------------
Да бре, да ще се промени житейската филосовия на ОП, ама им требва просвещение явно, щот методите им на действия показва невежество, ограниченост, повърхностност, комплексарщина!

пп. блаженни са верващите дето се надат ОП да се променят, еле па В.Симеонов! -:) Самокритичността/Съвест нямат!/ им е непозната!
17
2
 
11
 
! Отговори
Кобрата преди 1 година
Най-много СВРЪХТЕЖКИЯТ да издържи до началото на 3 рунд...