За Кънев няма скандал в Heil Hitler, но причина за оставка – да

Няма място за хумор с теми като Бухенвалд, смята той
22 май 2017 09:45, Мария Захариева
20
За Кънев няма скандал в Heil Hitler, но причина за оставка – да
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Когато една партия се включи във властта, винаги ѝ се вдига рейтингът. Няма нищо бунтарско или скандално в снимките от преди 5 години с нацистки поздрави. Ние тези хора си ги познаваме. Не бива да се правим на изненадани от проявите им. Това е цената на включването на Патриотите  във властта.

Още по темата
Това посочи един от създателите на партията "Нова република" Радан Кънев пред Bulgaria ON AIR.

"Има основание за искането на оставката на Валери Симеонов. За мен не може да има хумор с теми като Аушвиц или Бухенвалд. Реакцията на премиера и вицепремиера е учудващото. Европа толкова от близо следи процесите у нас, че Борисов няма право на грешка", посочи политикът.

И добави, че в случая няма конспиративна теория за възникването на тези конфликти.

"Скандалите на Симеонов са резултат от определени нива на емоционална реакция. Той просто не си е на мястото. Въпреки че е един от малкото независими политици останали у нас", отбеляза Радан Кънев.

Според Кънев има един огромен проблем в сегашния парламент.

"Липсва едната от двете големи съществени политически линии на развитие в Европа - еврофедералистката, която е за запазване на либералната демокрация и пазарната икономика и национално шовинистката", заяви Кънев.

Друга тема на разговора бяха трусовете в съдебната система и по-специално "ЦУМгейт".

"Има текст в закона, който казва, че българските магистрати трябва да декларират членството си в масонски ложи и други не регламентирани групи. Това трябва да се разследва, кой тамплиер, кой рицар, кой масон. Ние имаме системен, структурен проблем, а не конфликт с двама магистрати", обясни още политикът от "Нова република".


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Бай Радене! Тези т.н. Патриоти ти ги вкара във властта ! Върнете се към притчата за хан Кубрат и снопа пръчки и работете за Обединение. То и друго не ни остана, след като нанесе такива трусове в ДСБ и погрешни, направо Глупави решения!
14
1
 
2
 
! Отговори
Джъстиса преди 3 години
Този водеше тиражите на тотото нали?
13
2
 
0
 
! Отговори
ф преди 3 години
Фашизма е римски .Фашите са снопове пръчки държани пред легиона от отговорник за тях .
Плюейки фашизма значи да плюеш европейската цивилизация основана от римляните . Другото е ислямизъм .
12
1
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 3 години
Радане, когато беше във властта, къде ти беше мозъкът! Защо не се бори да поправиш нещата , а се занимаваше с простотии да плюеш. Сега много се отвори, пък и акъл даваш! Когато народа гласува за теб и влезеш във властта, тогава ще имаш думата! Сега се скрий и малко замълчи, уважавай поне себе си, ако не другите!
11
2
 
5
 
! Отговори
д преди 3 години
Да живее най -фашистката империя в света -Римската .Благодарение и на която са стъпили всички ,даже евреи и араби . Ех ,невежи тикви ,поздрава е всъщност въведен от великия Цезар.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайл Мусолини
9
3
 
8
 
! Отговори
ив преди 3 години
я и тоя изпълзя ???2 хайде обратно в дупката !
8
3
 
5
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Кой е този ?
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симеонов не е бил в нито един концлагер. Ако беше посетил поне един нямаше да приказва простотии, ако е бил и приказва то той е просто един *** и няма място в българската политика. След посещението в Бухенвалд не ти се яде, пие, говори. Камо ли майтапчийски снимки да правиш.
6
4
 
8
 
! Отговори
Аман от тоя преди 3 години
А бе тоя не подаде ли оставка? И като е подал оставка-това не значи ли ,че вече не трябва да досаждаш на хората ? След като тотално и катастрофално изгуби изборите, с което показа че никой не му вярва, би трябвало и никой да не се интересува и от мненията и коментарите му!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Костов ***...чката
4
7
 
15
 
! Отговори
Бай Хой преди 3 години
Я му спрете на тоя достъпа до медиите. Видяхме колко струва. Че и анализи ще прави
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радан е ВЕЛиКАН, най големия нанополитик!!!
2
13
 
16
 
! Отговори
рада преди 3 години
Поредният световно неизвестен, който сбъдна мечтата си да го дават по телевизията мама да го види. Та в този ред на мисли: Този кой е изобщо?
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от кога безработните почнаха да казват кое правилно или не по медиите. Ми хванете първия срещнат от улицата и неговото мнение ще е по-вярно!