Радев до Елизабет ІІ: Съчувстваме за невинните жертви!

Президентът изпрати съболезнователно писмо до британската кралица
21
Радев до Елизабет ІІ: Съчувстваме за невинните жертви!
Снимка: архив, Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователно писмо до кралица Елизабет II по повод терористичното нападение в Манчестър, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

При атентата загинаха десетки хора, а много други бяха ранени.

Още по темата
"С дълбока скръб приех новината за кървавия терористичен акт по време на концерт в "Манчестър Арена", отнел живота на невинни хора.

Във връзка с това трагично събитие, потопило в скръб много семейства, бих искал да изразя, от свое име и от името на българския народ, най-искрени съболезнования и съчувствие на близките и роднините на загиналите", се казва в писмото на президента до кралицата на Обединеното кралство.

Българският държавен глава изразява и надеждата си за бързото и успешно възстановяване на ранените при терористичното нападение граждани. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
АМИН преди 6 години
Дано не ни урочаса някой президента. Човек на място, генерал на място, президент на място, българин на място. Благодаря! Бог да го пази в името на българите и България.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът страда!!! 22 души можи би от които голяма част дец!!! А чета коментари за Радев политици и нищожни коментари от хора които явно нямат приоритети освен да драскат глупости в социалните мрежи! Явно е, че никой от вас не е бил на една ръка растояние от подобно нещо! Никой май не е помирисал смърта и не се е страхувал че можеше и той да е там! Имайте уважение към хората които са загинали и техните близки които скърбят за тях!
19
2
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА- преди 6 години
Радев е президент, ще бъде такъв 5, а може би и 10 години, а този, който пише против него и се дави в безсилна злоба е някакъв пигмей от крайните квартали.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФАКТ Е, ЧЕ СИ ГЛУПАВ
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХА-ХА-ХАДЕЖУРНИЯТ ПО ПУТИН ПАК ЦЪФНА. МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С НЕГО
16
1
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Наивнико, Велокибритания винаги е гледала интересите си. Да, един журналист е писал за клането на Априлското въстание и е поставил въпроса за хилядите жертви. Но Англия е изпращала оръдия Круп и друго въоръжение за Турция във войната й срещу Русия. Чърчил нарежда да се бомбардира София лидери загиват над 3000 невинни. Самолетите излитат от Крит, английска база. Чърчил винаги е изразявал лошото си отношение към България и българите, на Берлинската среща ни е набутал на руснаците.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дементиралата Лизи няма нужда нищо да се праща. Там ще се въвежда ДИКТАТУРА след осми юни.
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди избори стават такива убийства... това е запазена марка на Путин!Иска да се обърнат към него за помощ, а той да им обещае, но ако свалят санкциите към Русия!НИКОГА не вярвай на руснаците, те винаги са заробвали другите, само разрушение и бедност са донесли на света!Шефа на Радеф е поръчителя!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или просто Европа трябва да започне превъоръжаване, арабското НАТО вече е факт, само шийтската ос Сирия-Ирак-Иран пречат Турция и Саудитска арабия да имат обща граница, крайно време е да се създаде единната Европейска армия. Иначе няма кой да ни паза нито от Арабия, нито от Африка, нито дори от Русия и САЩ
12
1
 
2
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
"Българският държавен глава изразява и надеждата си за бързото и успешно възстановяване на ранените при терористичното нападение граждани." Не те избрахме да изразяваш надежда, надеждата е най-пагубното нещо. Тя ни спира да действаме и да кажем истината. Изправи се в Европа и кажи: " Стига с лицемерието, стига с печалбите от оръжие, имаш ли смелост да го кажеш в НАТО, да го кажеш на Тръм, да не насъсква народи и религии една срешу друга!? Или и ти си от "Дълбоката държава"
11
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
На резидента Радев никой не му търси съчувствието.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4 А бе лаик провери малко истерията за руско турската война. Точно Англия говори най много за априлското въстание. Точно Англия не си спази договора между Англия и османската империя. Аман от такива провокатори като теб.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както сам каза Радев, в парламентарна република няма какво да на направи. Ето новата коалиция отхвърли доклада му, че армията ни е в плачевно състояние, спряха покупката на новите шведски самолети, за да проправят пътя за 30-годишните португалски. А Западна Европа не за жалене, те си взеха тези маймуни с идеята да имат евтина и изпълнителна работна ръка, защото ние от изтока искаме много пари пък и сме образовани и неудобни, пък после се оказа, че арабите са по-мързеливи и нахални, и от нас.
8
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
изобщо не сьчувствам и не са невинни щом са си избрали такова правителствоядене и пиене и нищо не ги интересува не става така в 21 век времената сесмениха
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стана време да пускат атомните бомби и да почва всичко отначало ,пак динозаври пак маймуни и пак хора и така целия свят се е наежил ,рева и пиша че имам дете на 3 години.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алеллеее майчице отива си планетата земя по най страшния начин настръхвам направило ,все се питам какво ли им е в главата на милиони хора по планетата земя едни озверяли за власт други озверяли от глад.??????????Други убиват деца на концерт *** ужаса просто нямам думи
5
6
 
7
 
! Отговори
факт преди 6 години
Ислямизма трябва да седне заедно с КПСС на подсъдимата скамейка.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С писма само не става, льотчик! Поради наведената ни политика към ЕС, нас никой не ни брои и за 5 стинки. А исторически, още по време на Руско-Турската война, Великобритания активно е подпомагала Турция, с всичко възможно, най-много с оръжие. Чърчил е наредил бомбардировките на София където са загинали над 3000 граждани. Чърчил е казал, че от българите нищо не става, защото не могат да намерят и 5 свестни за политици. Тук е познал само. Това грозилище Мей продължава тази политика.Да ги жалим ли?
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазете България от мигрантите идващи от Юг..
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Облъченият харманлийски ***, пенсиониран самальотчик, набеден за президент, отново е препил с хасковска Уранжада и се изказа неподготвен, без да се консултира с тези, под чийто чехъл е разположен! РадеФ, ти си най - ниско интелигентният президентИн в новата история на България! Подай си оставката и спри да се излагаш като кифладжия, живей си животеца с пенсията от 100000 лева, ходи с любовницата си в харманли и почвайте да берете ориз или да нижете тютюн!