Депутат от БСП цитира депутат от ГЕРБ: ГЕРБ са шайка...

Антон Кутев разкритикува назначенията на кадри от кабинета
26 май 2017 14:00,
57
Депутат от БСП цитира депутат от ГЕРБ: ГЕРБ са шайка...
Снимка: архив, Булфото

Социалистът Антон Кутев устрои публично четене на книга на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. Тя е писана преди Тодоров да стане част от партията на Бойко Борисов. В нея новият гербаджия нарича ГЕРБ "шайка" и критикува начина, по който си избира "калинките".

Още по темата

Кутев пък отдели време за четенето й, за да разкритикува ГЕРБ за назначенията на кадри и за да ги попита какви са компромисите, които са готови да направят в името на властта. 

Социалистите взеха на мушка Тодоров след като преди седмица той изчете остра декларация срещу тях, в която ги обвини, че са клали българите, както турчин не ги е клал.

"Всяка власт е форма на компромис. Главният въпрос на властта е до какво ниво на компромис си готов да стигнеш. Кое е твоето ниво на гнусливост, под което не си склонен да паднеш", прочете в декларация Кутев.   

Той попита какво ниво на компромис трябва да направиш, за да назначиш 25-годишен човек зам.-министър на външните работи.

"Румяна Желева не ни ли стига, за да разберем, че външната политика е сложно нещо? Особено сега", попита Кутев. 

"Що за цинизъм е необходим, за да направиш Валери Симеонов председател на Съвета за сътрудничество по етническите въпроси? Това е компромис, който дори не е гнусен", каза още социалистът. 

Спорад него това е компромис, който е опасен за държавата. Кутев разкритикува властта и за неспазените обещания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев нещо много посърнал ми се види. Явно са му спрели рублите и е тръгнал по кофите.
24
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог забравя и прощава,но Бойко не!Продажника Тодоров сигурно не знае това!
23
6
 
25
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Че с какви очи ще се яви в Народното събрание и да отговаря на депутаски въпроси и питания след като нито едно предизборно обещание не е задвижено.Не му остава време от кадровиназначения .Всички кандидати за депутати в листата на ОП КОИТО НЕ ВЛЯЗОХА СЕГА ИМ ТЪРСИкресла в изпълнителната власт и Държавната администрация..
22
30
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Комунистите не могат, дори и да допуснат, че може да се управлява почтенно, без да се краде...
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Баце ако я беше прочел !!! Ама...
20
2
 
25
 
! Отговори
ДНЕС ИМА БАНАНИ преди 6 години
ТОЛКОВА МНОГО БАНАНИ ИМА, ЧЕ СТАНАХМЕ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА.
19
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тодоров можеше да е спокоен, защото знае, че ББ не би чел нищо друго освен "Винету" ... Ама тоз Кутев ... как можа да постъпи така и да устрои публично четене на книгата?!
18
2
 
37
 
! Отговори
ТАКА Е! преди 6 години
Наскоро някой спомена от парламентарната трибуна, чме Антон Тодоров е политически травестит.Никой не го опроверга, значи е така.
17
8
 
35
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ КРАДАТ МНОГО преди 6 години
БОЖИЛЕ, ПРАВ Е БИЛ ТОДОР ЖИВКОВ.КАТО ГЛЕДАМ ГЕРБУРАЦИТЕ - ВСИЧКИТЕ ГИ Е РОДИЛ СОЦИАЛИЗМЪТ И ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИПък и Антон Тодоров от ГЕРБ го потвърждава.
16
4
 
39
 
! Отговори
ЩОМ АНТОН ТОДОРОВ преди 6 години
ЩОМ АНТОН ТОДОРОВ КАЗВА, ЗНАЧИ НАИСТИНА ГЕРБ СА ШАЙКА. ВСЕ ПАК ТОЙ Е ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ И НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ.АЗ МУ ВЯРВАМ
15
27
 
17
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Бе-е Сепе в обо-ора! Бе-е Сепе в обо-ора!
14
16
 
39
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Смърт на ГЕРБ!
13
6
 
16
 
! Отговори
Божил преди 6 години
"Е-е професор Чирков- християнството ражда хора а моят социализъм- престъпници" (Тодор Живков).И не е нужно да гласувате с "против"- вие сами сте го казали за себе си,не сме го казали ние.
12
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази шайка всички са принципни и последоватлни хора. Днес са фашисти утре моралисти за пари и постове ще се боядисат по няколко пъти и тия ще борят корупцията е как да борят себе си. Чудете се що не тръгва правосъдната реформа. Загубихме си азбуката догодина Путин няма да ни признае дори за държава, пълни ламери. Благодарение на патриoтите сега цял свят знае, че пишем на македонски.
11
5
 
19
 
! Отговори
зрител преди 6 години
До Анонименбеше много яка реч! жалко ,че имаше много малко дупетате от гробарите!! но иначи всички зрители и слушатели разбраха исината!!!
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Тодорoff сигурно се къса от яд, че е отпечатал тази книга. Днес човека когото правилно определя като мафиоз, подлец, лежец и крадец, му дава парички да живее и му пее любовни песнопения. И анализатора Тодоров за благодарност му смучка мекият макарон, гледа с благодарност в очите, аха да се разплаче от умиление. Падишаха го потупва по продажната главица, поскубва рехавият му мустак, и натиска главицата към макарона, да смучка. В живота си съм срещал хамелеони но като този, никога.
9
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Бе-Сепе беки не са?
8
5
 
7
 
! Отговори
антон преди 6 години
абе приятелско с4епкване!малко да покажем 4е уж сме разли4ни !!
7
0
 
25
 
! Отговори
... преди 6 години
В Борисов 2 областната управителка на Пазарджик беше тъщата на обласния управител на Пловдив. Сега на обласния на Пловдив му назначиха Петър Петров, един с нищо не блестящ бивш депутат, който не успя да се вмъкне в парламента. Рекламираше себе си с вестник с голяма снимка на Борисов и Стоичков и че Стоичков бил казал кой бил най-големият мъжкар ... Сега в областната управа положението е "Голям Тур", много мъжкари, никаква работа и отговорност! Службички
6
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв гьонс.урат трябва да си,за да се кандидатираш в за депутат в листите на партия,която си наричал шайка,и какъв гьон.с.у.р.ат трябва да си,за да приемеш в редовете си човек,който те е наричал мафиот.