Случайна среща, полицаи, Бъчварова: Липсват си!

Униформените се оплакаха на ексминистъра, че няма дрехи
29 май 2017 18:24,
30
Случайна среща, полицаи, Бъчварова: Липсват си!
Снимка: "24 часа"

"Как сте, момчета?", попита бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова двама пловдивски полицаи. "Липсвате ни", отвърнаха те.

Случайната среща стана до археологическите разкопки на Голямата базилики в града на тепетата. Бъчварова видя редовите полицаи и отиде да се ръкува с тях.

Униформените пък използваха случая да й се оплачат, че нямат дрехи и поискаха тя да им съдейства.

Бъчварова ги увери, че поръчката за дрехите е пусната и те ще ги получат до края на годината. Оставало само да се направи покупка на служебни колани, пише "24 часа".

"Дрехи ни трябват, г-жо Бъчварова. Всичко сами си купуваме. Само пистолетите са ни служебни. Поне да ни дадат парите, ние сами ще си купим", настояха още полицаите.

Бившият вътрешен министър, а сега шеф на кабинета на премиера, ги успокои, че не трябва да се тревожат, защото проблемът им скоро ще бъде решен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
25
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Полицаи се оплакват на министъра на МВР ,на държавата в която са полицаи че НЯМАТ ДРЕХИ !Първи и най важен извод е че това НЕ Е ДЪРЖАВА!И втория най важен извод е -спасявайте се докато е време.
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tози цирк в столипиново ли го измислиха?
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба.хти тъпата постановка. Абе льольовци униформите сега, трябваше да ги е поръчала същата бивша. Постановки, постановки...