Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита

Не за пръв път той критикува поведението на някои депутати
72
Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хомосексуалисти, алкохолици и наркомани в парламента – декларирайте зависимостите си! Този призив отправи лидерът на "Воля" и зам.-шеф на НС Веселин Марешки от парламентарната трибуна.

Не за пръв път той критикува поведението на някои от депутатите.

"В сградата на Народното събрание излизат от определени места кълбета дим, цигарен дим, някъде мирише на алкохол, в определени лица пък се забелязва употребата на наркотици и упойващи вещества", упрекна Марешки още в първите дни от живота на 43-ия парламент.

Още по темата

Тогава той дори предложи да извика подвижна лаборатория, която да следи за чистота на въздуха „откъм цигарен дим и алкохолни пари и на психическата устойчивост на депутатите от намесата върху психиката им на упойващи психотропни вещества и наркотици".

А днес поиска освен декларациите си за конфликт на интереси, народните избраници да декларират и хомосексуалните си зависимости.

"Няма да допусна откровен хомосексуалист да ме пита имам ли право да бъда някъде", скочи той, но отказа да уточни кого визира и да назове имена.

Веселин Марешки обаче е категоричен, че трябва да е ясно кой депутат воден от какви зависимости гласува за определен закон.

"Цинизъм е такива хора да се подвизават във властта в това число и в парламента и да ставаме за смях като стане ясно, че имаме осъдени депутати. Призовавам ги да декларират и да напуснат тихомълком Народното събрание", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
16
 
! Отговори
ангел преди 6 години
Като се приеме мажоритарния вот и се избират на местна почва хората ги знаят кой какъв е и само така може да стане чистката !
32
1
 
30
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита--------------------Марешки е бизнесмен, има аптеки и бензиностанции! Работи и по точно ръководи хора и е неестествено онова което заварва в НС! А явно в НС е норма! Милост, народа каква долна *** храни /тези в НС!
31
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Гейове, алкохолици, наркомани..." Абе Марешки, това да не ти е НАТО или ЕК, бе!
30
1
 
34
 
! Отговори
СерГей преди 6 години
"Гейове, алкохолици, наркомани"Еее пък вие сега. Ако не можеш да се дупиш на световните господари, какъв депутат си ти тогава? Хетеросексуалните не се задържат много в НС.
29
14
 
14
 
! Отговори
Депутат наркоман преди 6 години
Никъде в законите не пише, че на депутат му е забранено да пуши, да порка и да се боцка.
28
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопоАко човек известно време контактува лично с Марешки, ще го хареса.Не сме ги избрали там да правят конкурси за красота или да демонстрират изящно салонно поведение, а да вършат работа!Този още не е захитрял в сферата на политическите игри и затова се изявява хем мъжкарски, хем наивно. Останах с впечатлението, че е убеден, че наистина може да направи нещо полезно за народа.
27
7
 
28
 
! Отговори
да преди 6 години
Подкрепям Марешки относно това негово предложение.Наистина, ако някой страда от някаква патологична зависимост, той ще бъде лесно манипулируем.Само че не знам кой ще стане да си признае за някоя от тези зависимости.
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли ме к... Дали защитава Руските или Американските интереси, продава ли гориво по евтино дори и от руските компании? Кой е българският интерес в случая ако не ниската цена???
25
3
 
8
 
! Отговори
До Василев преди 6 години
Шматк а може да казваш на човек който познаваш, не щас тник!Човекът със човешки стойности признава грешките си и се бори с проблемите и пороците си. ако не го прави, рискува да бъде шантажират със тях! И кой си ти да ме убеждаваш, че някой във Нс от тези със потоците работи за България? И пак не ми отговори на въпроса за Лукойл?Къде са твоите борци за България при борбата с монополистите бе мишок?
24
0
 
23
 
! Отговори
Наркозното Събрание преди 6 години
В НС има повече кокаин от Плаза в петък вечер.
23
0
 
13
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
22
1
 
11
 
! Отговори
Некъв кестен преди 6 години
Те там повечето са душевни ***, а иначе за дрогата не трябва да ги пипат, че току виж Волен Ефенди изпадне в абстиненция и събори кабинета.
21
1
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Смели ми Василев, Като е със страхливо русофислско сърце защо има топки да скочи срещу Лукойл???Докато другите като теб смели русофоби философстват на тема са или против Русия!Иначе за слабостите ами дай да пускаме и бивши затворници в управлението и те са хора със слабости, повечето от тях случили на лош късмет!Да ти имам разсъжденията агенте
20
0
 
7
 
! Отговори
А преди 6 години
И аз съм пияница
19
0
 
23
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Василев когато си употребил алкохол и наркотици нямаш право да управляваш МПСТези имат право да управляват държавата.Мислиш ли че е редно.
18
3
 
13
 
! Отговори
18856 преди 6 години
Костов вече не минава, сега гейовете са виновни за всичко :))))
17
3
 
28
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Тоя не го аресвам ,ама тоя път е прав !
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В този парламент всички са пиди рааасти. :)
15
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Всичко си е наред. Само внимавайте да нема мажоритарни избори че тогава олигарсите ще ни вземат държавата. ХААААА ХА.
14
2
 
22
 
! Отговори
.до Василев преди 6 години
Не се изхвърлят като св. Мъ де в кал.Човека е прав а вие само го плюете на комплексарска основа!!! Да не би да е по добре да си под натиск, изнудван с компромати?Като имаш различна ориентация - обявяваш я това е достойно. Като имаш проблем с наркотици или алкохол - лекуваш се, НЯМАШ МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО!!! Капиш агент Мишо?