БСП негодува: Главчев си изпуска нервите, вдига кръвно!

Георги Свиленски посочи, че нямало добър дневен ред в НС
1 юни 2017 10:15,
21

Случващото се в българския парламент е грозна картинка. Той не функционира по Конституция и правилник. ГЕРБ вече 6 седмици няма политическа програма, по която да работи, заяви депутатът от БСП Георги Свиленски в "България сутрин".

Днес предстои да бъде гласувана поисканата от БСП оставка на председателя на парламента Димитър Главчев. Според Свиленски Главчев е добър експерт, но не може да владее залата.

Още по темата

"Изпуска си нервите, качва кръвно. Искаме нов председател, който да зададе посоката и парламентът и комисиите да работят. Нека ГЕРБ посочи човек, който може да свърши тази работа. Главчев системно си превишава правата", категоричен бе гостът на Bulgaria ON AIR.

Георги Свиленски посочи, че от БСП вече са внесли 5-6 законопроекта, но те не се разпределят по комисии или не се гледат на заседанията на комисиите.

"При Димитър Главчев всяка сряда има председателски съвет, където се определя дневният ред. Главчев е този, който определя посоката на работа на парламента. Затова ли избирателите са ни пратили в НС, да работим 20-30 минути на ден", каза още народният представител.

Той очаква управляващите да подкрепят предложението на БСП, ако са си направили анализа добре.

По думите му всеки разумен народен представител трябва да подкрепи предложението на БСП, за да започне работа парламентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Ихо преди 6 години
А аз годувам.
19
3
 
3
 
! Отговори
Приятел на БСП преди 6 години
Коя глава му иска Бесепе: по-важната или по-нежната? Подозирам,че моята разгонена столетница иска да се развеждаме- затова питам.
18
3
 
0
 
! Отговори
Има ХЛОр терор преди 6 години
платени диверсанти отравят милиони нагло вкл децата в хотели и почивни станции Новост е използване на СПИН активни хлор токсични химически оръжия които проникват в жертвите при миене,къпане,ядене и пиене.. ..Отровените се цакат до гроб с нагло вредни уж лекарства от бели мафиоти и контролирнаи от тях лекари престъпници..
17
2
 
0
 
! Отговори
МНЗ Тровят милионi преди 6 години
Главчев както Борисов ,Цветанов,Радев и милиони БЪлгари е отровен с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода от ВиК под контрола на нагло корумпирани престъпници и масови убиици от Дирекции "Обществено здраве".Провеждащи ограбване на над 100 000 000 000 живи евро от народа чрез Борисов тровяt нацията с цел пълна ликвидация.,Главчев развива синдром на жълто просъхване пред канцерогенно каквото имат вече стотици хиляди деца .
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ трябва да бъдат изритани.За пореден път купиха изборите.Въпреки 350-те хиляди сигурни гласа корпоративен вот,те бяха загубили,та се наложи следобед да купят още толкова роми.А вечерта тяхната ЦИК направи и дежурния номер с"мъртвите души".Реално за ГЕРБ по съвест гласуват не повече 400 000 избирателя.
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са гробокопачи на столетницатанищо повече, все някой трябва да свърши мръсната работа
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да приемем че всички 240 депутати са българи и да оставим настрани всички партийни пристрастия. И какво направиха тези българи за 28 години.? Сами унищожиха държавата си за която са "жадували" 500 и кусур години. Сега разделете 500 на 28 и ще разберете размера на простащината която се шири по тези земи.
13
12
 
5
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
И Бе-Сепе се изпуска в гащите,но ние не се сърдим а се радваме на това.
12
3
 
12
 
! Отговори
наблюдателен преди 6 години
Герб се справят доста по-зле в управлението от предните пъти. Да мине председателството на ЕС и да си ходят след година
11
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
главчев от гла----ванак ли идва
10
0
 
4
 
! Отговори
играчка плачка преди 6 години
1 юни в детската градинаси играят разните подбрани на "фашисти, партизани и османи" -накрая всички разревани./аве, дружина, в каква реалност живеят тия и в каква времева линия, ток плащат ли, данъци, такси, бензин уикенд или на вересия живеят?!/
9
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позитано са в несвяст :) Много изнервена *** Нинова бре :)
8
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП реве :) Иска власт...10 години бяха натикани в ъгъла и вече са изнервени. Искат да управляват, но народа за пореденпът им показа среден път и сега са изнервени до краен предел. За това правят всички циркове.
7
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е целта на партията майка. Да руши доверието в парламента, да съботира работата и да прави циркове. Това го може най-добре тази антибългарска, русофиилистиик-путинофиилска партия БСП.
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко следващо управление на Борисов става все по жалко.
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-противни правителство и парламент България не е имала досега.Нови избори най-късно следващата пролет.Неизбежно е.
4
5
 
11
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
БСП се сърди,че човека е болен.
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е баджанака на Хвърчилков! Не му харесва Главчев, ами да пита *** защо отказа да ръководи Народното събрание.
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ГЕРБ винаги е било пълно с гнусари,ама сега направо са върха.Шеф на парламента тоя главанак и депутати като говнювците Антон Тодоров и Спас Гърневски.На човек направо му се присира като ги зърне.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние пък искаме 240 глави.