Доводите за оставката на Главчев – неправдоподобни

Георги Харизанов: Този шум създава впечатление, че нищо не се прави
13
Доводите за оставката на Главчев – неправдоподобни
Снимка: Bulgaria On Air

Заключението, че председателят на парламента Димитър Главчев е изпускал нервите си и вдигал кръвно, не е предпоставка за искане на оставката му, заяви в студиото на "България сутрин" Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Още по темата

Очаква се депутатите да гласуват оставката на председателя на Народното събрание заради остър дебат между управляващите и опозицията, в който ГЕРБ и БСП размениха остри реплики. Управляващите обявиха, че социалистите вече могат да спечелят избори само в Сибир и Северна Корея, а от БСП им отърнаха, че в ГЕРБ има повече бивши членове на БКП, отколкото в червените редици.Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че от парламентарната група внасят необходимата подписка за искането на оставката на председателя на парламента.

"В парламента се работи, но целият този шум създава впечатление, че всъщност нищо не се прави. И това е играта на опозицията", категоричен бе Георги Харизанов.

Социологът Кольо Колев пък допълни от своя страна, че страната несъмнено малко по малко се променя към по-добро, а проблемът е в липсата на традиция - да се признае това, което дргугият е направил и да се надгражда над него. И констатира, че тази култура не е само политическа, а и обществена.

Относно предложението на лидерът на "Воля" Веселин Марешки депутатите да декларират "хомосексуален конфликт на интереси" след размяната на обвинения между партиите от парламентарната трибуна и двамата гости в студиото на "България сутрин" бяха единни, че тези действия говорят единствено за "политическа импотентност" и подобни изказвания са неправдоподобни.

Видео от разговора вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зад звездичките стои л.а..е34 й...нак78 а
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли медиите да престанат да натрапват наглата муцуна на харизанов и да не му приписват качества, които няма!Същото е и биков - един борец срещу политиката на ГЕРБ, сега не поема дъх да обяснява как всички неуспехи на управлението са, че БСП им пречи, че не са взели поста на председател на НС!Това е нелепо от човек, който се брои за политик!Как лидерът на БСП ще се накисне в *** на опонента си?!
9
0
 
34
 
! Отговори
Smurf преди 6 години
Георги Харизанов - две висящи разследвания едното за обир на офис на фирма другото за опит за убийство при спречкване при ПТП. Вместо да се явява за разпити на Г.М. Димитров в следствието ходи по телевизии да дава акъли. Типично за гербер.
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шумът в парламента създавал впечатление, че нищо не се прави. А прави ли се нещо? Освен, че си актуализираха депутатските заплати, де - това го направиха мигновено.
7
0
 
34
 
! Отговори
смешник преди 6 години
Цитат: "В парламента се работи, но целият този шум създава впечатление, че всъщност нищо не се прави"------ Въпрос--а какво е направено? Отоговор--ами, направихме правителство, А то какво е направило---ами----вземаме заплати....и не само заплати! Е да си дойдем на думата!
6
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харизанов е бандит. Телевизиите канят бандити
5
2
 
36
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Щом тия двамата ще ми казват кое е правилно в политиката значи здравата сме го загазили!
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъкаааа
3
2
 
41
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Този Харизанов не беше ли криминално проявен и на младени и чакайте от този морал
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gaden komunist bkp kakto i dr 20 ot gerb sa bkp na4elo s vojda im boiko a pluat bsp a te sa sa6tite komunjagi badchtite im sem im vse bkp
1
3
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
този харизанов не беше ли от напоителните системи не го ли сьдиха или гоопреавдаха