Нинова: ГЕРБ остават само с "патерицата си ОП"

Единствено те подкрепили Димитър Главчев за шеф на парламента
34
Нинова: ГЕРБ остават само с "патерицата си ОП"
Снимка: архив, Булфото

Димитър Главчев оцеля като шеф на парламента, но пък оценката на БСП е, че доверието в управляващите пада рязко.

Още по темата

4 гласа не стигнаха на опозицията, за да успее да го свали от председателското място на Народното събрание, както поискаха социалистите, защото според тях той надвишава правомощията си, позволява да се чуват обиди в пленарна зала и не допуска за обсъждане техните законопроекти.

Зад гърба на Главчев при гласуването застанаха депутатите само от ГЕРБ и Обединени патриоти, а за оставката на парламентарния шеф бяха социалистите, ДПС и "Воля". Така че според червената шефка Корнелия Нинова само тези 4 гласа са спасили мнозинството.

"Това, което се случи в залата е сериозен удар по управляващото мнозинство, защото само за 6 седмици ГЕБР изпаднаха в изолация в парламента, Димитър Главчев беше избран със 157 гласа от четири парламентарни групи, при избора му само от БСП се въздържахме, а днес той получи 118 гласа от две парламентарни групи и това показва отношение не само към него, но и към мнозинството, което го излъчи", обвини тя.

Соцлидерката смята, че вече е ясно, че ГЕРБ остават само с "патерицата си ОП".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
милен преди 6 години
браво нинова ти ще бъдеш нашия ювиги,долу боко-магнолията и кликата му
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите паднаха по кота нула и най-унизителното е, че с лакомията си крепят продажното правителство. На колко поправителни имат право слабаците?
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви патриоти.Това са новите гювежари.
25
1
 
6
 
! Отговори
до "въпрос към преди 6 години
За мене няма никаква разлика между Борисов и Пеевски.Ти още ли не си разбрал,че те са екип -печелят си заедно,делят си печалбите и ни управляват заедно нас балъците.Ще го разбереш един ден,ама ще е късно.
24
4
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
" Кравата стръвница.".. МУЧИ : "Вие оставате само с" патерицата" си ...муу..."!!!---- ЧУДЯ СЕ ОТ КАКЪВ "ПИАДЕСТАЛ" /КРАВЕШКО-СТРЪВНИШКИ /ГО КАЗВА !?! ДОБРЕ -ГРЕБ Е С "ПАТЕРИЦА", АМА НА ВАС КЪДЕ СА ВИ "БАСТУНИТЕ" ??? ЗАЩО СТЕ ЦЕЛИТЕ В ГИПС И БЕЗ ПАТЕРИЦИ ,БЕЗ БАСТУНИ, БЕЗ ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ДОРИ ???? Българите разбраха ,че сте БУРЖОАЗИЯ - ПОДЛА ,***, ГАДНА,НЕЩАСТНА БУРЖОАЗИЯ!!! НЕЩО ЗА СИНА НА ПИЯНИЦАТА - ПУШАЧ ???
23
1
 
2
 
! Отговори
факт преди 6 години
Валентин Вацев е слуга на Ахмет Доган .
22
5
 
2
 
! Отговори
ф преди 6 години
Бойко не искаше властта ,но БСП не е алтернативата харесвана в ЕС .
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудно е за Роналдо-напълня и вече няма харизма,що му трябваше да се пъчи пак министър.При един вот на недоверие,голям зор ще е.Магарешки все някога ще поиска нещо за подкрепата.
20
0
 
2
 
! Отговори
г преди 6 години
Бойко и ОП вече се чудят как да игнорират Сидеров. Затова притискат Марешки ,за да подкрепя правителството вместо Атака.
19
7
 
7
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 6 години
Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/-Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси
18
5
 
7
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
17
8
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Корнелия,скоро и патерицата наречена ,фронт за спасение на бойко-тенисиста,ще се счупи,стягай партията си за предсрочни избори,през месец Октомври.
16
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастията е на път да се срине отново. Туткат се във властта, бавят за време, нищо съществено. Е, вдигане на цени, нищо друго. Еднокнижника напълни правителството с вякакъв от::падък, нацвъка калинки къде ли не, а те която коя по-некадърна. Ако не бяха тримата патреотари толкова лакоми за власт и пари, през есента щеше да има нови избори. Тройката "умници" излъга народа, обеща много неща и нищо. Явно рака както го карст в НС няма да продължат много. И тримата ще гледат НС от опашката на коня
15
3
 
4
 
! Отговори
ф преди 6 години
Сидеров откачи .След разкритието на католиците ,че е подпалил черквата им в Белене вече си въобразява ,че срещу него са рицарите на 4 кръстоносен поход и ,че той е Калоян .
14
9
 
9
 
! Отговори
Кап Йот преди 6 години
На изборите след 4 години Бе-Еспе ще удари най-малко 10%,а народът ще му удари песниците.
13
11
 
12
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Моята пък оценка е,че Бе-Сепе от ден на ден стават все по-излишни и все по-омразни на окрадения от тях народ. Значи оценките станаха една на една.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А тате каза,Сидеров кога ще каже нещо за модерното робство, за западния неоколониализъм, за златодобива, концесиите, чуждите вериги, ЕРП-тата, мариците. Откакто е на власт нещо много се умълча... Услади ли му се и се натиска на задните си части? Много хрисим стана. И скоро не е искал от американците да си платят за ползването на базите.
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обединени (в далаверата) патриотари са най-жалката, крадлива, мафиотска, антибългарска и корумпирана партия в цялата история на Третата Българска държава! Факт!
10
16
 
11
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Мачкай Главчов комунистката Кypнелия!
9
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата патериците си мени, но нрава не. Кандидати за патерици, колкото щеш.