В Израел правят паметник за спасяването на българските евреи

Бойко Борисов разговаря с израелския премиер Бенямин Нетаняху
1 юни 2017 12:23, Елка Василева
13
В Израел правят паметник за спасяването на българските евреи
Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря по телефона с израелския премиер Бенямин Нетаняху. Двамата са отбелязали доброто сътрудничество и приятелските отношения между България и Израел, съобщи правителствената пресслужба. 

Борисов и Нетаняху са се съгласили, че и двете държави ценят развитието на взаимоотношенията си в традиционния дух на взаимно доверие и партньорство.

Израелският премиер Нетаняху поздрави Борисов за третия му мандат като министър-председател и изрази пълна подкрепа за кабинета.

Той добави, че се надява в най-скоро време двамата да си разменят визити, на които да продължат обсъждането на теми от двустранен интерес.

Израелският премиер увери българския министър-председател, че се работи по определянето на място, където да бъде издигнат паметник, посветен на спасяването на българските евреи.
 


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чували ли сте как Натаняху говори English? Почти като Батката от Б. Ето защо, учете езици за да не бъдете като Натаняху, глухи и слепи при срещу и разговори с други лидери.
11
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 1 година
А в Свиленград,ще правят паметник на балевски,замахнал да ритне баба-кадъна,защо тогава не ритна ,някое по младо фесче,че да види,откъде изгрява слънцето.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters ...................xaxaxa..............
9
0
 
3
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 1 година
Ти така си го написала все едно си била там , като те знаем как само всичко от Интернет копираш и поставяш и за тва ти дават Заплата
8
0
 
5
 
! Отговори
Далавери Симеонов преди 1 година
До дядо Пенс

Откриването е невъзможно без Далавери Симеонов. Той се бута навсякъде, където има аванта и кьор-софра.
7
0
 
9
 
! Отговори
дядо Пенс преди 1 година
А ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ще присъства ли на откриването ?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ги знае, какво са поискали от Тиквата в замяна?!
5
0
 
15
 
! Отговори
м преди 1 година
Евреите спасени от Борис трети после се включиха в избиването на хиляди български учители,свещеници и писатели . Беше потъпкано християнството по нашите земи .
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в цял Израел няма едно сносно местенце за отбелязване на 50 хиляди спасени души и още 10 хиляди транзитни, изглежда не са им били чак толкова ценни, или пречим на нечии планове със спасяването им. сега да очакваме поне три седмици всевъзможни дивелевски съсканици срещу България и Оскар за втората футболна серия на чехкинчето Рибека Коен Чьорни с античкиот югославенин Миленко Дарковски от "македонската земя", при това от изток, запад, север и юг още не са преглътнали номинацията на БПЦ
3
1
 
9
 
! Отговори
шматка преди 1 година
Айде пак ядосахме макетата
2
1
 
10
 
! Отговори
то преди 1 година
На Ленин и Троцки ще има ли паметници !Те пък заклаха 20 милиона християни по заръка на интернационала. Хитлер просто си е разчистил сметките.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tuda raba!
Elohim Gadol