БСП се кълне: Опозиция, но не на всяка цена!

Внушение е, че Столетницата дава непрекъснат отпор, твърди депутат
2 юни 2017 08:37, Петя Славова
9

БСП не е опозиция на всяка цена, категоричен е народният представител Станислав Владимиров от "БСП за България".

По думите му управляващите внушавали, че Столетницата дава отпор на законодателни инициативи, а в същото време откакто са на власт, не са внесли законопроекти, въпреки предизборните обещания.

Още по темата

"Ние още от първия парламентарен ден заявихме, че по европредседателството, което предстои пред България, те ще получат нашата подкрепа. Ние получихме критики от наши избиратели, че видите ли не сме такава опозиция, каквато те очакват. Така че по тази тема и по Македония, когато управляващите имат смислени предложения, ще получават нашата подкрепа. Не сме опозиция на всяка цена, каквато се опитват управляващите да внушат", заяви Владимиров.

Той посочи пред  Bulgaria ON AIR, че ако не се предприемат законодателни инициативи в пленарната зала, е по-добре народните представители да бъдат в своите региони, за да работят за тяхното развитие.

Относно искането на БСП за отстраняване от длъжност председателя на парламента на Димитър Главчев, за приемането на което не достигнаха 4 гласа, Владимиров поясни: "Димитър Главчев трябва да преосмисли своето поведение като председател на НС. Причините и мотивите, по които внесохме искането за отстраняването му от председателския му пост, е, че той не може да се справи със залата, не котнролира редица остри изказвания".

И още Владимиров посочи, че законопроектът около който могат да се обединят всички политически сили е Законът за храните

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От чугунените глави от БСП нищо друго не може да се очаква, освен празни приказки и винаги против!
6
0
 
4
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Докато не си ОТРЕЖЕТЕ ОПАШКАТА, а тя е БКП, докато не смените номерата на КОНГРЕСИТЕ, докато носите венци на ТАТО, докато се катерите на Бузлуджа и осирате всичко наоколо - ВСЕ ЩЕ СТЕ В ОПОЗИЦИЯ и ще Ви МАЧКАМЕ!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли сърдито дебело същество ни представлява в парламента!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Внушение е, че Столетницата дава непрекъснат отпор, твърди депутат.бсп 100-летна партия ли е ? винаги съм си мислел, че е на 27 годиниБСП се кълне: Опозиция, но не на всяка цена!.че това е ясно, от преди 27 години. как да си опозиция, на собствените си разклонения?
3
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде са им законопроектите и управленската програма ? Добре, че има опозиция иначе като нищо ще дръпнат 50 млрд заеми и ще ги опоскат за чанти и кремове.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей не пречете на калинките да работят за 2 мандата един пръстов отпечатък въведоха и той отпадна.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените кхмери изпълняват руските заповеди да клатят кабинета и да предизвикват с всички сили хаос и дестабилизация в България. БСП не са българска а проруска партия на националните предатели.