Дръзко, гръмко... НС сега – като НС на прехода

Бившият парламентарен шеф Александър Йорданов за Bulgaria ON AIR
Обновена: 2 юни 2017 09:43 | 2 юни 2017 09:30,
23
Дръзко, гръмко... НС сега – като НС на прехода
Кадър: Bulgaria ON AIR

В българския преход има един въпрос, който продължава да не се разбира. Това е, че ние като народ не осъдихме категорично и едностранно комунизма. Това ражда много напрежение. Независимо дали е комунизъм или нацизъм, трябва да бъде осъден. И двете системи са извършвали еднакво страшни престъпления, заяви бившият председател на Народното събрание Александър Йорданов в студиото на "България сутрин".

Според него в началото на прехода дръзкият тон в пленарната зала е бил нещо нормално и подходящо, но сега далеч не толкова.

"В началото на прехода нямаше как да се избяга от по-високия тон и по-дръзкото говорене. При края на социализма и началото на демокрацията нямаше как да се подходи с меки думи. Но сега изглежда като театър. Набива се на учи. Една част от народните представители нямат работа в парламента. Тези хора пренасят тона от предизборната си кампания", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му ако продължат със същия тон и работа – съдбата на 44-то Народно събрание ще бъде кратка.

"Засега ефективността на народните представители е никаква. Говори се за всичко друго само не и за това, което говореха в предизборните си кампании. Ако продължат по този начин няма да оцелеят дълго. Ще има негативно отношение към работата на Народното събрание след изтичането на българското председателството на Съвета на Европейския съюз", завърши бившият председател на НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
comunista vica ,drajte comunista ........svinia
18
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Независимо по какъв начин ще си замине но това НС е пътник! Все повече т.н. "народни представители" се превръщат в "народни вредители"! А някои от тях вече и са!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gerb bogatee pove4e paterizata ot bkp drugari milioneri imoti hoteli tv i gameni poboinizi goranov iska eur sa da obednee bg narod pove4e dr eu strani si iskat svojata valuta toja gerber milioner isja eur v bg hrsnite drehi i vs ste poskspne 3 4 pati pove4e ako eur doide bg narod da reagira sa tapata ideja na goranov gerb bg e nai bednata s nai niskite dohodi pensii detski ujas
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек не беше ли от семейство на садисти? Интересен случай за медицината.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ал.Йо. е с тежка форма на психопатия. Дядо му е убивал деца.
14
1
 
4
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Няма по-мръсно племе от *** - доказано от историята.
13
4
 
5
 
! Отговори
Ястребинчета преди 6 години
Ето, това са демократите в България -потомци на детеубийци !!! И тоя беше председател на Парламента ! Срам!!!
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителен ***, който последните 25-30г. ръси злоба и омраза към цярото общество и вместо да е затвора продължават да му дават думата, направиха го посланник , сега водещ на измислено предаване...Сигурно и той е на хранилка в някоя от американските фондации и от там се грижат да не би да отслабне случайно
11
2
 
6
 
! Отговори
даскал Пандо преди 6 години
До vladyДемек-начална учителка...Значи това му е,, репресията,, на внука на детеубийци?
10
2
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Бихте ли обяснили това за ЯРКИЯ ЛИТЕРАТУРЕН ТАЛАНТ, че не го разбрах много.
9
4
 
9
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До Активист на БКПВъпреки яркия си литературен талант Александър Йорданов едвам е приет "Начална Педагогика" с ходатайство.
8
4
 
14
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До дядото на Александър : И понеже комунистите много са ,,репресирали,, интелигенцията ,разрешават на Сашко да завърши ,,вишу образувание ,,,...
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депутат да си в България мама му стара в днешно време, за 23 минути работа дневно, и то от време на време 7000 лв заплата с придобивките. С това работно ГЕРБ може да изкара не 4, а 40 години. Има файда от бездействие. Парите си идват. Гласувайте юроде неразумни.
6
1
 
9
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Айде бе?! Набива се на "учи"? Хора, не мога да преценя по неграмотни ли сте или по жалки.
5
2
 
17
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Крадливо, нагло.. Да, точно като ония от прехода, който преход провалиха и окепазиха..
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива времена дойдоха - внукът на изверга, разстрелвал деца да е на почит в днешна Тикволандия и да бъде канен по телевизиите.На мястото на журналистите щеше да ме е срам.
3
4
 
21
 
! Отговори
дядото на Александър преди 6 години
На 20 декември 1943 г. по заповед на дядото на Александър Йорданов, подпоручик Константин Йорданов, войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7 г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.
2
7
 
11
 
! Отговори
даскал Пандо преди 6 години
Какъв интелект показва възпитаникът на Шуменското педагогическо училище ! Що не завърши С У ,,Св. Климент Охридски,, ,бе човече елементарно ?
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им имам учите и ошите на журналистите!