Депутати от БСП тъгуват по Цецка Цачева, понякога им липсвала

Тя успявала да вкара повече ред в НС от Димитър Главчев
55
Депутати от БСП тъгуват по Цецка Цачева, понякога им липсвала
Снимка: Булфото

Депутатите от БСП понякога тъгуват по предишния председател на парламента Цецка Цачева, призна народният представител от БСП Стоян Мирчев в предаването "Седмицата" по Дарик радио.

По думите му това е така, защото Цачева е съумявала да вкара повече ред по време на заседанията на Народното събрание от своя наследник Димитър Главчев.

Още по темата
"При предишния парламент се случваше Цачева да отсъства и да я замества Главчев. Стигало се е до ситуацията, в която на 2-3 заседания опозицията викахме от място "Цачева! Цачева! Цачева!", за да се върне и да вкара някакъв ред в залата", посочи той.

Червеният депутат се оплака, че председателят на 44-тото Народно събрание допускал език на омразата от парламентарната трибуна, докато неговата предшественичка е опитвала да намери баланс.

Мирчев не пропусна да критикува работата на парламента, защото според него вече шест седмици "не функционира, заседанията продължават 20-30 минути, защото са фиктивни, приемат се стратегии и доклади, които нямат толкова голяма тежест за решаване проблемите на хората".

По негови думи депутатите от БСП вече имат решения за конкретни проблеми и готови законопроекти, които са внесени в деловодството на парламента. "За управляващите обаче е много лош знак мандатът да започне с проекти за опозицията и по тази причина нашите предложения дори не стигат до зала", смята социалистът.

Мирчев подчерта, че БСП е конструктивна опозиция и ще участва в гледането на всички закони, които ще доведат до нещо положително за страната ни. Той обаче подчерта, че няма да бъдат подкрепяни инициативи, които не са добри за България, под предлог, че това се иска от ЕС. Като пример той посочи Стратегията за висшето образование, без която ще спре еврофинансирането в тази сфера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Васо преди 6 години
"Като пример той посочи Стратегията за висшето образование, без която ще спре еврофинансирането в тази сфера." Ами да спрещото на всяка гимназия вече се пада и по един университет.
33
0
 
2
 
! Отговори
Комунизмът-тежка бол преди 6 години
Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NEMA KADRI GROB I TOVA SI E SAMO GLUPCI
31
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
то сигорно е от дългите нощи и ракията може да са се намислили двете аиде живи и здрави и дано мислят правилно
30
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
като една моя позната усетила колко сме им залипсвали *** късно и решла да се сближи с цялата ми рода интересно мие само ниее ли им липсваме та дае по близо уж до тях бая странно мие *** де да знам аз не греша *** тая откато се хавана на хорото друга стана а може би мисли колкото за братовчетката на село ми да мисли то и аз мисля ама мисля
29
3
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен28.Момче или момиче младо, спри да говориш, като луд с оная си работа!По време на социализма се чакаше 9 милионния Българин, само който го не мързеше-нямаше апартамент или къща, нямаше безработти, клошари, наркомани.Хората не си заключваха вратите на домовете , а ако ги заключваха-ключа стоеше под изтривалката.За неграмотност не се говореше, а фирмите ни тогава работеха на 3 смени.Не социализма е виновен, а хората, които стояха начело. Сега-провал заради същото.
28
2
 
4
 
! Отговори
Малийййй, преди 6 години
До Анонимен 39"България все още е под кърваво комунистическо робство"Ти първо се освободи от простотията си, тя е твоят робовладелец.
27
2
 
4
 
! Отговори
А тате каза, преди 6 години
Че Главока е толкова елементарен, не схваща сарказма на опозицията, нито подигравките, действа като пън сред герберското блато, не доставя удоволствие. Друго си е Цачкова, такива клишета е научила като партийна секретарка, че ще ошашави и най-упоритата опозиция.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на мен ми липсва. :-(
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооо,я стига с това комунистите от БСП!Какви са били заместниците на Цветанов Велчев и Дукова?Баш ***.
24
3
 
5
 
! Отговори
Илия - Варна преди 6 години
Липсва им бившата им другарка от комунистическата партия от преди 1989г.Комунистите не умират, те само сменят кожите си като хамелеони и пак ни мачкат, докато не се наложи народа силово да изяви волята си.!!!!! - Всички комунисти в Белене, да видят какво са причинили на Българската нация. За комунист давност не бива да има!!!!!!!!!!!!!
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кога ще осъдят шайката престъпници от БСП ? КОГА?
22
6
 
9
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
Щом им е мъчно за Тетка Цацева, значи Главната и за *** за зеле не става. Не сме изненадани - знаехме си , че ГРОБарите са ШАЙКА НЕгодници....
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се харесва Цачева.Да не би селянките Караянчева,Атанасова,Дукова да са по умни и възпитани.Точно заради тези прости жени ,който крещят като на пазар,рейтинга на парламента се срива.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А се чудех защо като минавам покрай парламента дочувам тихо ридание. А то било от мъка по Цецка.
19
1
 
6
 
! Отговори
Naco преди 6 години
На "депутати" попаднали в "парламента" със ЗАПЛАЩАНЕ ,им е необходим точно такъв "арбитър" БЕЗ ДИПЛОМА!? За това ТЕ плачат?! НАРОДЕ????
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако майката на нацията вкара някой комунист, завряния зет, както и прокара закон за кредитните милионери ще докаже, че е истинска майка на нацията!
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая и за стругарка не става
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, тъга, тъга...
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като си играят игричките и го отнасяме окупиали парламента и си подхвърлят топката.