Цветлин Йовчев: Да подпомогнем модернизацията на исляма!

Борбата трябва да е срещу пропагандата му, смята той
Обновена: 4 юни 2017 21:58 | 4 юни 2017 21:47, Анисия Иванова
196
Цветлин Йовчев: Да подпомогнем модернизацията на исляма!
Снимка: БТА

Ние сме изправени срещу информационната война, която терористите водят със западния свят и не можем да се справим само с конвенционални средства. Това подчерта бившият вътрешен министър и бивш шеф на ДАНС Цветлин Йовчев пред bTV.

"Ние все още се фокусираме върху последиците от терористичния акт, а не върху причините”, заяви той във връзка с вчерашния атентат в Лондон. По думите му една полицейска проверка в навечерието на атаката е щяла да покаже само, че бъдещите извършители имат редовни документи и вероятно няма причина да не управляват автомобила, с който след това ще връхлетят върху пешеходци.

"Ние трябва да се борим срещу тази пропаганда, да ограничим техните възможности чрез мрежите. Посланията им не бива да стигат до хората, които са уязвими. Трябва да се изградят достатъчно сериозни механизми, които да подпомогнат сред тези групи хора да има информираност (…) да подпомогнем модернизацията на исляма, да помогнем на тези идеи, които не са опасни”, подчерта Йовчев.

Той беше категоричен, че са ни необходими нов тип инструменти за въздействие върху застрашените от радикализация хора: "Източниците на информация трябва да имат друг профил, посланията трябва да са различни”.

Йовчев отбеляза, че спецслужбите действат превантивно и ефективно, но естеството на работата им не предполага публичност. Той не приема и обвиненията на Цветан Цветанов, че МВР е било буквално разбито по времето на кабинета "Орешарски”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
7
 
! Отговори
. преди 6 години
Йовчев.. нужна ни е армия по границата и нелиберастично управление и ще сме окей с ***.
85
3
 
10
 
! Отговори
Муслим преди 6 години
Искате да ни модернизирате за да влезем и ние в червената книга вид като вас ли? Гледайте си работата :) Традиционните ценности затова са традиционни, щото са минали проверката на времето. Вашите модерни ценности за 50 години показаха че не стават за *** за зеле.
84
0
 
10
 
! Отговори
пако преди 6 години
Стига с тия дивотии просто на сила хубост не става.
83
0
 
13
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Безполезни съвети от безполезни хора...
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,Цветлин Йовчев: Да подпомогнем модернизацията на исляма!'' ... с гей паради ?
81
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Европа е бременна от тероризъм"каза полковник Велков.Сега дойде време да ражда като петнадесет годишна ромка.Исляма не се модернизира.Всеки заподозрян трябва да бъде арестуван,а при атентат всичките му роднини изселени.Строг контрол в джамиите където се разпространява тероризъм.
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветлин Йовчев е послушното кученце на Доган, а тръгнал да се прави на умен...Поредния Преддател на България.
79
1
 
28
 
! Отговори
Хех преди 6 години
"Да подпомогнем модернизацията на исляма"!!! А бе Йовчев! Втори юни беше съвсем скоро! За това ли умряха Ботев и Левски??? Потомците им да модернизират исляма??? Продажници и национални предатели за които няма нищо свято - Дори и делата на възрожденците ни!
78
3
 
20
 
! Отговори
ъм тъй де... преди 6 години
По-скоро в Турция ще успеят с експеримента мъж да забременее, отколкото да цивилизовате камиларите от Бл. Изток!!!!!!!
77
2
 
24
 
! Отговори
Додо преди 6 години
"Цветлин Йовчев: Да подпомогнем модернизацията на исляма!"Хахаха, ***, селския ***, чул нещо някъде и тръгнал да трупа точки! Комедиант.
76
3
 
10
 
! Отговори
ассдс преди 6 години
тоя с 4-те жени които са му и братовчедки ли ще модернизирате и как ще ги убедите. след като е невъзможно да бъде убеден водопроводчик как да си върши работата дори и да не е прав.. как ще редактирате корана, там си пише черно на бяло да се взема данък джизия от неверниците или конвертират или да се убиват също както и напусналите исляма и гейовете. пише че земята е плоска и др. в подобен стил.
75
2
 
17
 
! Отговори
Кали преди 6 години
Да се "модернизира исляма" е все едно да се модернизират злокачествените ракови клетки на някой тумор...или може би да се модернизират оръжията, с които мюсюлманите избиват "неверниците"? Що за глупави брътвежи, изприказвани от един жаден за медийно внимание пропаднал политик и милиционер. Отивай да правиш като вятъра, другарю Йовчев!
74
0
 
10
 
! Отговори
Нормални? преди 6 години
Афе вие нормални ли сте или сте ***. Какво подпомагане на фанатици, те самоте не искат подпомагане а ви ще ги катате насила.Подпомагане като ги оставите на мира в средновековието и ги забравете.Занимавайте се с подпимагане на Европа и постройте една стена така че да се предпазим от тази напаст. Нали знаете какво каза баба Ванга, третата световна ще започни заради близкия изток.
73
0
 
9
 
! Отговори
Симитлийска снаха преди 6 години
Нас ни охран(я)ват дюнерджийниците на всеки ъгъл.
72
0
 
2
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
до центелаика мсй си ти и тез с ч а лмите на такива като теб разчитат. Ти таз мобикност и адаптивност към средата как мислиш я постигат ИД ,с пост и молитви ли. ...толкова си и разбрал Цветлин какво ти казва.
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква модернизация и на какво? Това е като тези, които ходят на мачове за да се сбият с някого. Това са хора които използват религията за своите цели, понеже последователите следват сляпо някакви традиции. Повтарят католицизма от преди половин - едно хилядолетие. Кое да модернизираш? Да препишеш Корана в нелинеен крипт ли? Те са в С2 протокол.
70
2
 
7
 
! Отговори
До Цент преди 6 години
Хаха. Така може да разсъждава само тотален лаик. В 21 век носят бурки, екзекутират с камъни и саби и да ми се говори за модернизация. Ай штига уе
69
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жив и здрав този човечец Йовчев, но Ислямът не се нуждае от неговата помощ. Ислямът е нещо, което той дори не може и да си представи, не може да се побере в умът му.
68
16
 
4
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
Ислама ниама да са риформира вия ша приемити законити на шуриата
67
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Религиозните хора по принцип са луди, някои са тихи и с тях може да се живее сравнително нормално. Но има и агресивни луди, с тях не е възможно. Ислямът винаги е бил във война с другите и със себе си. Без него светът ще е много по-добро място. Много от най-жестоките и примитивни черти в човешката природа са намерили благодатна почва за съществуване в ислямските общества. Светът се е отървал от много античовешки практики, време е и тази идеология, да отиде в миналото. ЗАВИНАГИ!